Slik kan du ENKELT LAGE og «jukse» deg til Pizzabaguetter.!

I går til kaffematen til gutta her ute i havgapet og på riggen som jeg jobber på, så laget jeg i stand pissabaguetter til de. Dette er noe de syns er utrolig godt, og det er veldig populært også her ute. Du trenger jo selvsagt ikke å lage selve baguettene selv fra bunnen. Det  tar jo litt tid, så du kan fint kjøpe deg frosne ferdige baguetter og gjøre det på samme måte som det jeg har gjort her. Jeg bruker også baguetter, men disse baguettene er ferske og det er nattkokken som har laget de. Nedover i dette innlegget kan dere se hvodan jeg gjorde disse pizzabaguettene enkelt og greit. Og det smaker veldig så godt også.

Dette er det du trenger.: Frosne baguetter, (gjerne de frosne vanlige i butikkene.) Peppes Pizza, pizzasaus. ( Kjøpes ferdiglaget i beger på Rema 1000.) Revet gulost. (Bruk gjerne rester dersom du har, og riv dette opp på et rivjern.) Eller kjøp ferdig revet gulost. Oregano krydder og grillkrydder.                                                                                                                                                                            Kokt skinke. (Gilde kokt skinke).

Slik gjør du dette enkelt.:

PUNKT 1.:  Stek de frosne baguettene du har kjøpt. Følg anvisning på pakken.

PUNKT 2.: La avkjøle, og del baguettene så i to på langs/på midten.

PUNKT 3.: Smør på Peppes Pizzas ferdig lagede pizzasaus.

PUNKT 4.: Ha så på revet ost. Ha godt på, eller etter eget ønske selvfølgelig.

PUNKT 5.: Ha så på kokt skinke som nå er kuttet i små biter eller i strimler. Jeg valgte i biter. 

PUNKT 6.: Strø så på grillkrydder og oregano helt til slutt. Bestem selv mengden du ønsker å ha på.

 PUNKT 7.: Sett stekeovnen på 180 grader, og da på over og undervarme.

PUNKT 8.: Stek baguettene 8 – 10 minutter.

PUNKT 9.: Server herlighetene. Enkelt og greit.

Var ikke dette lett da.? Vil du ha noe mer tilbehør til så server gjerne med en rømmedressing eller hvitløksdressing. Dette er kjempegodt til pizza. 

PS.: Som dere kan se av det ferdige resultatet når baguettene er ferdige så fikk mine bittelitt for mye steking i ovnen. Du ser kanskje at skinken har blitt litt godt stekt. Den er ikke svidd i det hele tatt, bare litt godt stekt. Guttene ombord syns iallefall dette smakte kjempegodt. Har du rester av lyst brød til overs, kan du fint bruke samme fremgangsmåte og fyll som på baguettene. Det går helt fint. Jeg måtte supplere med litt «pizza brødskiver» da jeg hadde litt for lite baguetter til 130 mann på riggen som skulle ha dette til kaffemat i går klokken 16.00

Velbekomme jenter og gutter. 🤗🤗🤗

#pizza #puzzabaguetter #baguetter #oregano #grillkrydder #mat #ost #kjempegodt 

8 kommentarer
  1. veldig flott og fin oppskrift, tusen takk for at du delte denne.. mange fine ingredienser. veldig lett og forståelig måte som du skriver på. enkelt og forstå hvordan man skal tilberede
   Kan du vær så snill ta en tur innom bloggen min :)? Legge igjen en kommentar?

  2. Der ser kjempegodt ut = )
   En fabelaktig måte å bruke det man har av matrester på, veldig enkelt og veldig godt! Det er flott å se hva man faktisk kan lage av god mat på en enkel og billig måte, det er viktig å tenke “matøkonomi” i disse tider også, selv om vi lever i et bruk og kast samfunn. Jeg hater å kaste mat, men liker like dårlig å spise gammel mat, så dette er en super ide, som også kan praktiseres ved bruk av andre matrester også!
   Du er en fabelaktig blogger🤗
   Gleder meg til å se neste innslag.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg