Jeg elsker Quiz – Bodils Angels – Vi vant igjen – Forsvarer tittelen – Flotte premier – Quiz kveld – Cateringen med eget lag.!

I går kveld hadde vi quiz ombord her på plattformen vår. Normalt sett så er det bingo som vi pleier å ha på lørdags kveldene. Men ikke denne gang. Så da bestemte safetyen at vi skulle ha en quiz i stedet. Og dette var en bra quiz også, med et sånn nivå at de fleste av oss normalt oppegående mennesker kunne klare å svare på spørsmålene som kom og ble lest opp. Før det hele startet så måtte vi finne et navn på gruppen vår. Og i gruppen kunne vi være 7 personer maks på hvert lag. Så da gjorde vi som sist, at cateringen stilte opp med eget lag. Noe som fungerte fantastisk bra. For tro det elelr ei, men vi forsvarte tittelen vår fra forrige gang som vi hadde quiz. Og sist vi hadde quiz var ved jul i fjor. Altså julequiz. Så dette ar morsomt at vi faktisk klarte å forsvare titlene vår nok en gang. For det hadde ikke jeg ventet at vi skulle klare faktisk, så dermed desto mer morro når vi klarte det igjen. Og vi vant ganske overlegent vil jeg si. Vi fikk totalt 39 poeng, og ikke 49 som det står på papirene ovenfor her. Laget som kom på 2 plass hadde 36 poeng. De dårligste lagene hadde 25, 26 og 28 poeng. Så vi får vel si at dette var overlegent, eller hva….? Vi var forøvrig 8 forskjellige lag som hadde det morro med denne quizen. Slett ikke dårlig at så mange ville være med på dette. Messen var helt full av folk som var med på dette. KUULT. :-))

Det som var litt morsomt før hele quizen startet, var at hvert av lagene måtte finne et lagnavn på sitt lag. ettersom Bodil var den eneste jenten på vårt lag, så ble det til at gruppen vår fikk navnet «Bodils Angels». Syns jo det lagnavnet var veldig søtt jeg da. Og det var mange i messen som lo godt da de hørte lagnavnet vår, hehe. :-))

Selve quizen var veldig god. Og jeg må vel nesten gå så langt å si at jeg elsker quiz. Syns det er skikkelig morsomt å være med på det. Første delen besto av 30 spørsmål, og 2 del var 1 musikk spørsmål der man skulle frem til navnet på artist/gruppe, og navnet på låten. Quizmasteren spilte disse låten fra sin ipad og via n Bluetooth høyttaler slik at alle i rommet hørte låtene skikkelig. En morsom vri med disse musikkinnslaget syns jeg, i stedet for kun å bare svare på et visst antall spørsmål. JEg syns også at dette med quiz er et ganske så morsomt velferdstilbud ombord på plattformen her. Men generelt også syns jeg quiz både er morsomt å bra. For man kan faktisk lære litt også av å være med på quiz. Noe jeg faktisk gjorde i dag. 

Premiene som vi fikk etter å ha vunnet denne quizen var vel kanskje så som så. Jeg trengte en ny toalettveske, så da fikk jeg den. Den er av merket Skarv og er av skikkelig skinn/lær ble det sagt. Og den ser også ganske solid ut syns jeg. I tillegg fikk jeg en kikkert, 200 kroner i gavekort og en slags vekkerklokke med noe lysvekking eller hva det var. Så den blir det spennende å se hvordan fungerer når jeg kommer hjem. Så fire premier for å svare på noen spørsmål syns jeg ikke var dårlig. Premiene ser dere bilde av her i innlegget.

 

Håper ikke det blir lenge til vi skal ha quiz igjen. Har jo nesten fått dilla på dette med quiz nå jeg, hehehe. :-)))

#quiz #quizkveld #forsvartetittelen #vantigjen #finepremier #premier #jobb #sosialt 

4 kommentarer
  1. Jernbanefrua..: ja har virkelig fått mer og mer sansen for dette med quiz jeg. Og så var det også ekstra morro med humor og morsomheter i tillegg. :-)))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg