Får du GNAGSÅR på bena av og til.? – Slik unngår du det lett – Gnagsårsokk .!

Vi har vel alle hatt det. Og vi har vel alle hatt det i mindre eller større grad.! Og de av oss som har hatt det, vet hvor utrolig vondt, smertefullt og ubehagelig som dette nettopp kan være. Eller hva dere.? Det jeg tenker på er dette med gnagsår. Bare ordet gnagsår gjør at det kjennes ut som om jeg allerede har gnagsår på bena mine, hehe. Har du hatt det noen gang.?

I 2012 kjøpte jeg meg splitter ny og flott rogalandsbunad for oss menn. (Om Rogalandsbunaden min og bilder av meg med den, kan dere lese om i bloggen min inn under kategori «Mote/fashion.» ) Og med den følger det med sko. VONDE sko, og selv etter å ha hatt bunaden i 6 år nå til sommeren, så får jeg fortsatt fryktelig vondt dersom jeg ikke har på meg/bruker disse fantastisk beskyttende sokkene. Jeg prater om gnagsårsokker. Noe av det mest geniale og nyttige som finnes for å hindre gnagsår, vonde betente føtter, og i det hele tatt. Går jeg uten gnagsårsokkene i bunadskoene så tar det svært kort tid før jeg kjenner at her er gnagsår på vei. Så det gjør jeg ikke lenger. Nå kan jeg gå i timesvis med disse sokkene og gnagsårene holder seg unna. Og det er kjempedeilig. Bunadsforhandlerern min i Stavanger sa at jeg måtte gå inn skoene litt før jeg tok på meg bunaden. Noe jeg også gjorde. Jeg gikk masse på skoene. Men dette ser ikke ut til å ha hjulpet i det hele tatt, for skoene er minst like vonde i dag, som da jeg kjøpte dem i 2012. Og da har jeg brukte disse skoene veldig mye. Jeg kan aldri gå uten gnagsår sokker når jeg har bunaden og bunadskoene mine på. 

Bildet er av mine «lekre føtter» som da bærer disse fantastiske gnagsårsokkene.

Disse sokkene er som nevnt veldig gode. Jeg har kun hatt det ene paret med gnagsårsokker siden 2012 da jeg fikk bunaden. Det betyr at disse sokkene er veldig slitesterke og av meget god kvalitet. Og de sitter knallgodt inntil foten og inntil hælen som gjerne er det området på foten hvor man kanskje får de verste og mest smertefulle gnagsårene….De koster heller ikke all verden. På Vitus Apotek koster disse sokkene i overkant av 200 kr, og det er ikke all verden. Og jeg kan love dere at disse sokkene er verdt det. Følg denne linken her.:      https://www.vitusapotek.no/gnagsarsokk-turkis-m/p/885225, dersom du selv ønsker å se litt nærmere på disse sokkene. Ikke bare er de gode mot gnagsår, men de forebygger også mot gnagsår. Gnagsår sokkene er også fine mot tørre og sprukne hæler. Og kan fungere som trykkavlastning også. 

Ta på deg gnagsårsokkene slik at de sitter direkte inntil huden din. Ta så den vanlige sokken du skal bruke oppå der igjen. Putt så foten i skoene. Gnagsårsokkene passer selvsagt perfekt i sko. Så får du mye og og ofte gnagsår så er dette løsningen. Det syns iallefall jeg at det er. Og ENDELIG trenger jeg ikke lenger å grue meg til å ta på meg bunadsskoene. Det er ingen sko i min levetid som har plaget meg og gjort mer vondt og ubehag enn akkurat de. Og jeg er sikker på at mange av dere med bunad kjenner dere igjen i dette…… 

Ha en fantastisk dag da dere. 🤗🤗🤗

2 kommentarer
  1. Et tips når du skal gå inn sko er å ha på deg fuktige sokker når du gjør det. Husker vi gjorde det med fjellstøvler som ofte var gnagsårtriggere så det holdt. De ble veldig bra!
   Gnagsårsokkene så fine ut. Og litt ekstra tykke rundt hælen?
   Ha en fin dag! 🙂

  2. Ei_heks: Oiii det visste jeg ikke. Det skal jeg huske på å prøve på neste gang.:))
   Sokkene er litt ekstra rykke bak rundt hele hælen. Under og på sidene av hælen. Veldig fine og utrolig gode.:-))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg