ENDELIG der KOM den – Den offisielle OL genseren – OL luen – Dale of Norway – Fashion/mote – Utrolig flott genser.!

ENDELIG, ENDELIG der kom den. Da jeg kom hjem fra jobb i nordsjøen i går så kom det tikkende inn en melding fra postnord om at bestillingen min kunne hentes på Joker Hasle. Og det var jo da det første jeg gjorde da jeg kom hjem fra jobben min offshore i gpr formiddag. Det var å hente denne leveransen. Og det jeg hentet var den utrolig flotte offisielle OL genseren og OL luen som var på plass og som kunne hentes på Joker Hasle som sagt.

Jeg har flere ganger mens OL sendingene har gått på TV Norge sett at de norske skiheltene og teamet rundt gå i disse flotte genserne. Og som de har på seg under OL i Pyeoung Chang i sør Korea nå. Og jeg har lurt på hvor i all verden er det mulig for oss ikke idrettshelter å få kjøpt denne genseren. Dagene gikk og ingen på det TV sa hvem som laget disse genserne. Så jeg gjorde et søk på nettet og fant ut at servfper mulig å få kjøpt denne kule flotte genseren på Dale of Norway sine nettsider. Så da var det jo bare for meg å smelle til og få bestilt den i en fart. Noe jeg gjorde også umiddelbart. 3 dager etter bestillingen så var genseren på plass og jeg kunne ta den i bruk. 

Vi vet jo alle at Dale of Norway er kvalitetsklær av meget høy kvalitet. Noe jeg også ser og merker når jeg ser på den nå og har den på meg. Bildene i dagens innlegg er meg som har denne genseren på meg. Dette er på ingen måte noen billig genser syns jeg. Den koster 1999 kr. og luen koster 499 kr. Men det heter visst så at kvalitet må man betale for. Og det syns jeg jo stemmer som oftest at det gjør. Jeg bruker størrelse medium på denne genseren. Ønsker du selv å bestille denne genseren og luen så kan du følge denne linken herhttps://no.daleofnorway.com/?select_site                      , og klikke deg videre til OL genseren kommer opp. Den er utrolig behagelig og ha på seg. Den klør ikke i det hele tatt. 

SLIK VASKER DU DENNE GENSEREN.: Genseren vaskes i maskinen på 30 grader. Og da på vrangen. All denne type ull skal vaskes på vrangen. Og vaskes uten skyllemiddel. Det beste er om du klarer å vaske denne type gensere så lire som mulig. For da holder genserne seg finest absolutt lengst. Jeg pleier å henge min genser ut på balkongen på en kleshenger i noen timer. Så lenge det ikke er noen møkkete flekker på genseren så henger jeg genseren ut til lufting i stedet. Noe svette og styr blir det ikke på denne genseren, ettersom jeg alltid har noe langermet under denne OL genseren. Så dermed trenger du ikke vaske genseren etter noen bruk men heller henge den ut til lufting i stedet. Mye lurere og så varer genseren dun mye lenger også. Når du vasker genseren husk å trekke glidelåsen helt opp også.

Ha en finfin lørdag folkens. 🤗🤗🤗

#olgenseren #olluen #lue #luen #genser #genseren #ol #olympiskeleker #denoffisielle #denoffisiellegenseren #denoffisielleolgenseren #olgenseren2018 #genser2018 #pyeoungchang #sørkorea #sørkoreaol #olisørkorea 

6 kommentarer
  1. Kunne du ikke brukt fritiden din nå til å strikke den selv? 😀
   Men grattis med ny genser og lue. Veldig fint.

  2. E: Hehe jo det kan du si. Men da tror jeg neppe at genseren hadde vært av samme kvalitet. :-)) og tusen takk, jeg syns den er utrolig fin selv. Liker den veldig godt :-))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg