Hvorfor har jeg ikke gjort dette før.? På busstur med Haukeliekspressen – XXL shop – Skipose – Haukelifjell Skisenter.! 🎿🏂⛷

På søndag som var så ringte moren min og lurte på om jeg hadde hatt lyst til å komme en tur på hytten som de har på fjellet. Og det kunne jeg jo ikke si nei til. Jeg hadde selv tenkt å fåreslå dette til min mor men så kom hun meg i forkjøpet. Det er vel påsken i fjor som var sist gang jeg besøkte foreldrene mine på hytten. De har forresten hytte på Haukeli, og da nærmere bestemt ved Haukelifjell Skisenter. Dette ligger en halv times kjøring fra skisenteret Hovden, og også en halv time fra Røldal Skisenter. Så midt i mellom kan man vel si. 

Og ettersom jeg skal til fjells så må jeg jo også dra med meg langrennsskiene mine som er fra Madshus. Disse skiene er vel 4 år gamle nå, og vet dere hva.? Jeg har faktisk bare brukt de skiene en eneste gang. Så så lite er det jeg går på ski. Jeg skal ha med meg mine egne ski til fjells, og da kom jeg på at jeg bør jo helst ha noe å frakte skiene mine i, slik at jeg beskytter og tar vare på skiene mine. For dyre var de, det kan jeg love dere. Jeg gikk inn på nettsidene til XXL for å se om de kunne ha det jeg så etter. Og det var nemlig skipose. Noe de hadde til kroner 399, også det fra merket Madshus. Jeg ville ikke bestille via nettet så jeg dro ned til byen og gikk innom XXL i går  for å se om jeg kunne finne den samme skiposen fra Madshus som jeg fant på nettet. Og tror dere ikke at jeg fant samme skiposen som jeg så på nettet. Jeg grabbet og tok til meg den eneste ene som de hadde igjen i kurven hvor disse lå. Gikk bli og fornøyd til kassen og betalte de 399 kronene som det kostet. Og skipose kan du få kjøpt ved å følge denne linken her.:https://xxl.no/madshus-xc-skibag-5-6-17-18-skipose-langrenn/p/1124501_1_style eller gå innom din nærmeste XXL butikk for å finne den der. Jeg  gjorde det. Det er forresten kampanje på denne skiposen her fra Madshus nå.   Så da er det bare å sette kursen mot fjells i morgen tidlig.

Jeg skjønner jo ikke hvorfor jeg ikke har kjøpt en skipose før og slengt skiene mine oppi. Det er jo så utrolig praktisk og lettvint med denne skiposen. Og det er plass til både 2 og 3 par kan det se ut som. Kunne se slik ut syns jeg. Skiposen er veldig romslig så god plass til ski og staver. Jeg har i tillegg lagt skiskoene mine også inne i skiposen. 

Jeg syns jo at det er veldig gøy å stå på ski og langrenn, men det blir lite jeg gjør med det her inne i Oslo gryta. Selv om Oslo ikke er en god nok unnskyldning for ikke å kunne slenge på seg skiene i en fart og gå på ski. Oslo med sin flotte natur, så er det nærmest bare å gå ut å slenge skiene på bena og ta seg en tur. Bare få minutter fra Oslo så er man enten ved Holmenkollen, Sognsvann eller Nordmarka og her er det fantastiske skiløyper. Så det er ingen unnskyldning for mitt vedkommende for å ikke gå på ski. 

Jeg reiser med Haukeliekspressen til fjells. Bussen går nå klokken 09.45 og vil da være fremme på mitt stoppested klokken 15.10, så en laaaaang busstur venter på meg nå. 5,5 timer som det tar sånn circa. Men det er nydelig vær så da går det fint. Så får jeg bare håpe på at godværet fortsetter slik på fjellet også. Det øverste bildet viser meg ombord på Haukeliekspressen 10 minutter før avgang med bussen. Og neeeesten tom buss faktisk. Men det kommer nok flere ombord etter hvert vil jeg tro. Det blir noen stopp etter veien også.

Ha en fantastisk dag dere. ⛷🎿🏂😉😉

#madshus #madshusski #madshusskipose #ski #skiutstyr #skiogstaver #ski&staver #haukeliekspressen #haukeli #haukeliskisenter #haukelifjellskisenter #skisenter #buss #busstur #fjellet #fjelltur #hytte #hyttekos 

 

6 kommentarer
  1. Nydelig vær? Det er ræva kaldt, mye vind her, og da dobles minusene, og verre på fjellet. Pass på nesetippen 🙂

  2. Goood tur =) Kose deg masse til fjells..
   Kaldt ja, off, bare et par kuldegrader i Oslo føles som det dobbelte, av diverse grunner. Fikk frostskader på kinnene av noen få kuldegrader på Alnabru for noen år siden. Hurra. Men her på Hadeland er det nå minus 15 grader, og i dag føles de som akkurat det =)) Fyr i ovnen og kulda godt plassert ute =)

  3. Jernbanefrua..: tusen takk og kooos deg masse selv også.:)

   Jeg tror det er minus 20 på kveldene dit jeg skal så det er kaldt nok ja.:))
   Men vi får holde ut med kulden 1 mnds tid til så kommer våren for fullt regner jeg med.:))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg