Uten TV & Internett – Yatzy – Eivindsbuvannet – Eksem/Utslett – Rolig dag – Flotte grytekluter.!

Jeg og mor, i full sving med å spille Yatzy. Så koselig det er. Og ikke minst noe som hører med til hyttekosen

I  går da jeg, mor og far skulle sette oss ned og kose oss med litt TV, så ble det alt annet enn noe TV kos på oss her på hytten. Hverken nyheter, eller annen underholdning. Tekniske problemer var visst årsaken til at vi ikke hadde TV eller Internett i går. Hele hyttefeltet hadde hverken Internett eller TV i går.Så da endte det opp med at jeg og mor satte oss ned for å spille litt Yatzy. Det er det år og dager siden jeg gjorde sist. Og det var kjempekoselig. Jeg må jo si at dette med TV og Internett ikke var noe savn i det hele tatt, de 14 timene som vi ikke hadde det. Men jeg så særlig på min far at han gjerne skulle hatt både TV og Internett i går. Men nå er begge deler på plass igjen. Og vi er på nett og TV.

Min far i full sving med å fjerne snø med snøfreseren sin. Han far har to stykk av disse snøfreseren. Så her fyker snøen unna  på et blunk. 

Jeg for min del ser mindre og mindre TV, rett og slett fordi jeg syns det er så utroooolig mye søppel som går på det TV. Og da på grunn av all den helv#*+es reklamen som dundrer gjennom den der TV ruta i tide og utide. Så takke meg til å betale den TV lisensen og reklamefrie kanaler. Ikke bare det men jeg syns også det er så mye dårlig TV som lages. Det lages for eksempel reality/virkelighets TV av nærmest alt i dag. Og mye av det blir for meg unaturlig/kunstig virkelighet. Og også nesten litt tåpelig. I flere av disse virklighetsseriene så overdrives det også. Nesten litt tilgjort søppel TV. Godt mulig det er meg det er noe i veien med. For mange er jo dette populært å se på også og de om det, ellers hadde det jo ikke blitt laget så mye «reality shit» som jeg kaller det. 

Et av de mange vakre og tydelige skiltene som står rundt omkring i skiløypene her på Vågslid.  

Jeg selv går nå mer og mer bort i fra å glo på «vanlig TV». Og ser mye mer og heller på serier og filmer på Netflix og HBO Nordic. Det passer meg mye bedre og er også mye mer avslappende syns jeg. Og det er veldig mye bra serier og dokumentarer der. Det jeg som oftest ser mest på TV er nyhetene. For å få med meg hva galskap som skjer der ute i verden. Jeg blir nærmest stresset, irritert av all denne her reklamen vi «denges» ned med på det TV hele tiden. Men når det er sagt så overøses vi med reklame absolutt overalt. Og ikke bare på TV, så jeg kan ikke bare skylde på TV. Men nå føler jeg at jeg har vært grenseløst negativ her. Og det var ikke det som var meningen. Ville bare si min mening om det jeg.

Flott natur, og flott stein  med massssse snø på rundt omkring i skiløypene. Nydeligt. 

Jeg og min mor har gått på ski i dag også. Bare en kort skitur rundt et vann som heter Eivindsbuvannet . Dette vannet ser vi klart fra hytten til mor og far. Så det er ikke langt ned til dette vannet. Tror vi var ferdige med hele turen i løpet av en times tid. Og vi var ganske tidlige. Og på veien møtte vi flere flotte smilende mennesker. Herlig. Og det som overrasket meg litt her. Var at alle de vi møtte på var smilende og alle sa HEI. Var jo nesten så jeg ikke trodde det jeg hørte når alle gjorde dette. Mange ganger så hilser vi jo aldri på hverandre en gang og går bare rett forbi hverandre. Så dette var herlig å oppleve at noen faktisk gidder å si HEI til deg. Jeg ser bare i den boligblokken jeg bor i, så er det ingen som knapt nok gidder å hilse på. Men men det er vel sånn det er blitt. Vi blir mer og mer «kalde» mot hverandre. Eller hva.?

Meg på isen/Eivindskuvannet i formiddag på skitur med mammen min. 

Ellers så har vi bare vært inne i hytten og kost oss veldig. Det er 20 minusgrader og været har blitt overskyet nå i ettermiddag. I løpet av det siste døgnet så har jeg fått utslett/eksem. Et vanvittig utslett på mange steder på kroppen. På begge armene, innsiden av lårene, litt på ryggen er helt rød av utslett og det klør noe voldsomt inni mellom. Jeg har aldri hatt allergier eller allergiske redaksjoner mot noe som helst i mitt 40 år lange liv. Jeg og min mor har en mistanke om at det kan være alt ulltøyet jeg har hatt på meg konstant siden jeg kom opp hit på onsdag som kanskje kan være årsaken til at jeg har fått dette utslettet/eksemet. Jeg har hatt på meg ull fra morgen til kveld og også om nettene. Kanskje det at jeg har hatt på meg dette hele tiden er årsaken til at jeg har fått dette utslettet/eksemet. Hva tror du.? Kan det være ulltøyet som er skylden tror dere.? Jeg har en søster som ikke tåler å bruke ull og hun får også voldsomme utslett/eksemer på hender, armer og i det hele tatt. Det samme gjør jeg. Jeg sendte henne noen bilder slik at hun kanskje kunne se om det var samme type utslett/eksem jeg hadde som det hun får. Eller om det rett og slett bare er sprengkulden som er skylden.? Det kan jo hende det også. På bildet nedenfor ser dere meg med ett av utslettene. Regner med det gir seg snart jeg. 

Her er jeg med utslettet/eksempel. Og det er nå spredt seg til hele kroppen. Jeg er sikker på at det er den ullen jeg har hatt på meg som er synderen…. 

Mens jeg har vært her på hytten til mor og far så har hun strikket skikkelige og solide grytekluter. Kjempefine i gult og grønt. Og nå som det snart er påske så er jo gult midt i blinken. Så de skal  henge fremme på kjøkkenet mitt i leiligheten min i Oslo. Så det blir fint. Og dette er virkelig gode grytekluter. Jeg har et par til men da i rødt og sort der rødt dominerer. De bruker jeg når det er jul. 

 

 Vakre grytekluter som min mor har strikket. Ekstra tykke og gode. Og skikkelig kvalitet enn mye av all den dritten man får kjøpt i butikkene her og der… 

Håper dere får en flott fredagskveld folkens. 🤗🤗🤗

#hyttekos #hytta #yatzy #fjellet #fjellheimen #internettogtv #ski #skitur #morogfar #grytekluter 

4 kommentarer
  1. Utslettet ditt er nok elveblest 🙂 Det kan skyldes alt mulig, og man finner sjelden ut hva det kommer av. Typisk vablete, kløende rødt utslett som flytter seg rundt på kroppen og forsvinner like plutselig som det kommer. Zyrtec hjelper de fleste.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg