Elveblest/Utikaria – Hjem til Oslo – Kos med Mats – Haukeliekspressen hjem – Ekstra buss – Deilig stroganoff.!

Litt snø kan man jo tydelig si at det er her på Vågslid. Jeg er 181 cm høy. Og se bare hvor mye høyt snøen ruver over meg. Woow.

I dag så slutter/stopper hyttekosen for min del. Det har vært noen FANTASTISKE dager sammen med min kjære mor og far i masse flott vær. Jeg har vært her i 4 dager nå og syns disse dagene har flydd av sted. Men det gjør det jo gjerne når man har det gøy. Jeg besøker jo hytten til mor og far her på Vågslid altfor sjelden. Så mye som de bruker den så burde jeg jo ha vært her litt oftere. For så langt fra Oslo er det ikke. Med buss tar det 5,5 halv timer, dersom alt går dom det skal. Kjører du bil tar det i overkant av 4 timer. Så skrekkelig langt unna Oslo er det jo ikke.

Litt mye snø mellom hytten og garasjen. Tenk når mildværet kommer og alt dette skal bort…:-))

I de siste 2 innleggene mine som jeg har skrevet og publisert de siste dagene så skreiv jeg litt om et utslett som jeg fikk. Et utslett som kom fort og plutselig over natta. Og det rundt på hele kroppen. Og ikke bare kom det veldig fort, men det forsvant like fort som det kom også. I går kveld da jeg hadde lagt meg så fikk jeg en kommentar på et av de innleggene som jeg hadde skrevet om dette innlegget. Hun kunne da fortelle meg at jeg da mest sannsynlig hadde hatt noe som kalles for ELVEBLEST. Dette er et utslett som gjerne kommer like fort som det forsvinner. Og etter å ha googlet hva elveblest er, så er det nok mest sannsynlig det jeg har hatt. Og da er det ikke ulla/ulltøyet som har vært skyld i det utslettet. Huden min er forøvrig helt fin nå. Og heldigvis for det. Under er en liten forklaring på hva elveblest faktisk er.

Hytten og garasjen til mor og far ligger flott til. Det er bare å kjøre helt opp til døren. Herlig.:)) 

ELVEBLEST.: Elveblest eller urtikaria er et kløende utslett som består av vabler/blemmer av ulik form som kommer og forsvinner, oftest innen ett døgn. Vablene er rosa eller hvitaktige, og de hever seg over huden. De største vablene kan bli bleke sentralt og dermed få en rosa ring ytterst. De fleste vablene forsvinner i løpet av få timer, og nye kommer til hele tiden

Skogrand heter hytten til mor og far. Et flott navn på en hytte syns jeg.:-)) 

Sånn utover det så var min storebror Jon innom hytten i formiddag. Han og hans minste sønn Mats var innom. Mats skal hjem til Hønefoss ettersom vinterferien er slutt og det er skole imrg. Jon og Mats skulle møte moren på Seljord så storebror overleverer ham der. Så de møtes på halvveien. Sååå koselig som det var å se Mats igjen. Det er ikke hver dag som jeg ser ham. Egentlig altfor sjelden dessverre. Under ser dere meg og Mats på bildet. Vi måtte jo ta en selfie når vi nå først møttes. Koselig.:))

Jeg og min nevø Mats tøffer oss foran kameraet. En selfie må vi ta hver gang vi møtes. :-)) 

Min flotte mor er helt fantastisk. Hun hadde laget nydelig stroganoff med hjemmelaget potetmos. Hun kunne jo ikke slippe minstebarnet sitt avgårde på bussen til Oslo uten at jeg hadde fått middag. Og det car kjempegodt. Hun er utrolig flink med mat  min mor og lager utrolig mye godt. Hun er nærmest som en kokk og regne spør dere meg.  Tenk om jeg hadde vært like flink som henne.? Og jeg har fagbrev som kokk. Og jeg er ikke i nærheten av å være så dyktig på kjøkkenet som det min  mor er. Det er fantastisk. Hun har jo laget mat i alle herrens år så hun vet utmerket godt hva det er  hun holder på med i matveien. 

Her sitter  jeg fastspent på bussen med setebeltet på vei hjrm til Oslo. Ja, HUSK å bruke setebelte når du tar bussen også. Det er et krav nå, visst ikke kan det bli fryktelig dyrt for deg dersom du blir tatt…

Jeg trodde det var Haukeliekspressen det var jeg skulle reise med over til Oslo i dag. Men da bussen kom så var det iallefall ikke Haukeliekspressen som kom, men en ekstra buss som var satt opp. Haukeliekspressen den var helt full så derfor hadde de satt opp en ekstra buss. Og jeg må si at jeg kommer til å være temmelig sliten i hodet når jeg kommer hjem til Oslo. Denne ekstra bussen bråker noe sinnsykt. Hjelpes, lurer meg på hva det kan være som gjør at den bråker sånn. Men her får jeg bare bite tennene fast og holde ut. Jeg tror forresten jeg må spørre bussjåføren om han har en plan på dette bråket. For det er er et  himla  bråk. Godt mulig han gjør noe med det når vi kommer til Aamodt. Da er det en lengre pause der iallefall……

Og her har jeg tatt meg veldig godt til rette på bussen, med good plass til bena mine.:-))

Ha en nydelig søndag folkens.🤗🤗🤗

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg