Den som venter på noe godt, venter på MADONNA.! – Madonna Art – Magiske bilder.!

 

Dette bildet her er inspirert fra Madonnas Re-Invention Tour fra  fra 2004. Designeren på dette antrekket er Christian Lacroix. Dødskult bilde.:))

I dag tror jeg dette må ha vært en av de største tålmodighetsdagene i mitt liv. Jeg har gått i heeeele ettermiddag og ventet på at disse bildene skal bli ferdige. Og ikke minst gledet meg også noe så hinsides sinnsykt.Men mens man venter, venter, venter og atter venter på at disse fantastiske bildene skal bli ferdige så har jeg, tror jeg, slått tiden min ihjel på flere kaféer og svelget unna på den ene varme sjokokadekoppen etter den andre på blant annet Espresso House, og på en kafé på Oslo City. 

Dette bildet her som også er det flotteste bildet av disse 4 bildene er inspirert og hentet fra Madonnas Blond Anbition Tour. Dødskult bilde. Madonna Art er rett og slett kjempekult. Designer på antrekket er Jean Paul Gaultier. Turneen var året 1990.

Jeg var ferdig på treningen i dag på Elixia Ringen sånn ved 13.30 tiden, og da dro jeg rett ned til byen etter trening for å titte litt i butikker osv. mens jeg ventet på at disse 4 bildene skulle bli ferdige. Jeg regnet jo med at det ikke ville ta så altfor lang tid før de ville være ferdige. Det var iallefall det hun sa hun Paulina da jeg sendte henne tekstmelding i formiddag ved 11 tiden. Når klokken var 17.30, hadde jeg  altså tuslet rundt på kaféer og butikker og ventet på disse bildene siden klokken 13.30. Altså 4  timer så langt. Og med andre ord så tok dette litt tid likevel Paulina, hehe. Ja, er det nå en ting jeg har lært av planetens største pop dronning så er det det å være tålmodig. Vi som er IHUGA fan av Madonna venter mer enn GJERNE i kø i 15-16 timer og gjerne enda lenger også før vi skal inn på konsertarenaene rundt omkring i Europa. Så da er 5-6 timer med venting bare barnematen i forhold. Eller som Paulina sa og hun sa det så fint syns jeg.: «Den som venter på noe godt, venter på Madonna.» Det kunne jo ikke blitt sagt bedre enn det syns jeg, så dermed blir  tålmodighet bare en lek……

Dette bildet her er hentet fra og inspirert fra Madonnas The Girlie Show world Tour fra året 1993. Designere er Dolce & Gabbana for dette antrekket. Jeg elsker kunst/Art altså.:))

Jeg ble forøvrig  lovet at bildene skulle bli helt ferdige i dag. Og det ble de også like før stengetid klokken 21.00. Men bekymret som jeg var, så  var jeg innom butikken til Paulina og sneik litt rundt for å se om jeg kunne se noe til arbeidet med bildene mine. Og da kunne jeg se det ene bildet ligge nesten klart oppå den ene enorme store spesial scanneren som de bruker til dette. Bildet som lå oppå scanneren/printeren måtte skjæres til i kantene så jeg. Så litt arbeid gjensto så jeg. Og bildet så mildt sagt FANTASTISK ut. Som det ene bildet her viser så ligger det oppå den svææære scanneren/printeren som de bruker. 

Dette bildet her som holder på å scannes/printes ut car det mest vrine bildet å få ut. Da dette bildet hele tiden ble 1 cm kortere enn de andre 3. Men på det fjerde forsøket løsnet det og ble like store som de andre 3. Dette bildet er også det tøffeste av de 4, så veldig bra at de klarte å få rette størrelsen på dette bildet her. Det var også grunnen til at jeg måtte vente så lenge på at de skulle bli ferdige. Klokken 20.45 var iallefall alle bildene klare, 15 minutter før stengetid. 

Hvert av bildene er på størrelse 50×70 cm, og hvert av bildene koster 350 kr. per stykk. og bildene skal henges inne på gjesterommet mitt når de er ferdige, på en svær vegg der, for der er det plass til alle 4 bildene. Det er godt mulig at jeg vil komme til å flytte på/gjøre endringer på mange av de andre kunstverkene jeg har i leiligheten min også. For jeg syns vel egentlig at disse bildene er for flotte til å ha hengende inne på et gjesterom hvor nærmest ingen ser dem. Men dette må jeg se litt nærmere på når disse 4 bildene er på plass i leiligheten min. Det helt ferdige sluttresultatet på disse bildene med rammer, å også når de henger på veggen, skal dere selvsagt få se når de er blitt hengt opp. 

Jeg gleder meg til de er på plass på veggen iallefall. Følg med følg med, i begynnelsen av neste uke så er de på plass på veggen. 🤗🤗

#madonna #art #madonnaart #kunst #mylove #gucci #christianlacroix #dolceandgabbana #jeanpaulgaultier #klær #fashion #mote #stilikon #queenofpop #poppensdronning 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg