MENN i dameklær & sminke – Ru Pauls Dragrace – Knallbra serie – Netflix serie – Dypt imponert.!

La oss først se på hvem RuPaul er før dere leser hele innlegget. Det er ganske vesentlig/greit å vite hvem denne RuPaul er slik at dere skjønner hva det er jeg skriver om her i innlegget mitt. Så, hvem er RuPaul.: RuPaul Andre Charles (født 17. november 1960) er en amerikansk dragdronning, skuespiller, modell, sanger, sangskriver, tv-personlighet og forfatter. Siden 2009 har han produsert og vært vertskap for konkurranse serien RuPaul’s Drag Race, som han mottok to Primetime Emmy Awards for i 2016 og 2017. RuPaul regnes som den mest kommersielt vellykkede dragdronningen i USA. I 2017 ble han inkludert i den årlige Time 100-listen over de mest innflytelsesrike menneskene i verden. Bildene i innlegget er alle av RuPaul i drag. Det er ikke mulig å se at RuPaul er mann når  han viser seg frem som kvinne. Er du ikke enig.? Det ene bildet viser også Ru når han er seg selv som mann.

Jeg har i de siste 2 månedene fått heeeelt dilla på drag. Ja du leste rikitig. Jeg har sittet og sett på Netflix og har der pløyd meg i gjennom nesten alle sesongene av Ru Pauls Dragrace. Jeg er nå godt i gang med sesong 7, og så langt er det 9 sesonger som ligger ute på Netflix. Alle sesongene med unntak av sesong 1 ligger på Netflix. Sesong 1 ligger på YouTube. Så vil du se den før alle de andre så bør du gå inn på YouTube først. Og hvorfor sesong 1 ikke ligger på Netflix er jo et godt spørsmål. Jeg vet iallefall ikke hvorfor.

RuPauls Dragrace er utrolig bra serie/sesonger. Jeg har aldri vært interessert i dette med drag og ihvertfall ikke å kle meg ut i kjoler, høye hæler og sminke osv. Og det kommer jeg heller aldri til å gjøre, da jeg vet med 100 % sikkerhet at det er noe som er helt feil for meg å gjøre. Det var min gode venn Lars Kristian som tipset meg om at jeg burde se denne serien. Og DET er noe jeg ikke angrer på at jeg gjorde da jeg begynte å se den. Så tusen takk Lars Kristian. 

Dette er en serie der amerikanske dragqueens «kler seg ut» i drag og som underholder på klubber, barer og show i USA. Noen er amatører, noen er nybegynnere, noen er middelmådige og noen er proffe draggere av de som er blitt valgt ut av RuPaul til å være med i hans show. Det er homofile gutter med her. Og også noen hetrofile gutter. Og du verden så morsom som denne serien er. Her blir «jentene» som RuPaul kaller deltakerne sine, satt på stooore prøvelser/tester som de skal i gjennnom. De skal feks kunne prate for seg, le av seg selv, kunne synge, danse, gjør narr av andre. Se glamorøse ut. Være divaer, skuespillere, reportere, intervjuere. Vise sine sårbare sider, seriøse sider, useriøse sider og i det hele tatt mange mange andre sider ved seg selv og utfordringer som deltakerne hans må beherske før siste mann kåres til «americas dragqueen.» Hver uke blir de testet og for hver uke ryker en av «jentene hans ut. Det sitter da 4 dommere + RuPaul som evaluerer, diskuterer om hvem som skal bli og hvem sin tur det er til å ryke ut. Og hvem som var best etter hver uke. Her er det ofte mye uenigheter men det er RuPaul ene og alene som avgjør hvem det er som skal bli og hvem som ryker ut. RuPaul har det siste ordet her. Og det er også han som avgjør hvem som blir «americas next dragqueen superstar. Og stjerner blir de virkelig også. Ikke bare den som vinner hele «røkla» blir superstjerne i amerika. Men også de som ikke vinner. Dette endrer livene til mange av de fullstendig. Og flere av dem lever godt av å representere RuPaul rundt omkring i verden som dragartister men også på det private plan som dragartister. 

Det er heller ikke fritt for intriger, sjalusi, konflikter og krangler alle disse dragqueensene i mellom. Busta fyker mange ganger så mye at det rett og slett blir slosskamper ut av det. 

Det som imponerer meg så vanvittig i denne serien er hvor flinke disse 12 dragartisten tar utfordringene på strak arm. Det er veldig bra. For hver uke skal de enten klippe og lime eller sy nye kostymer/kjoler til den store elimineringsdagen. Og også ellers til alle utfordringene som de får. De er utrooolig kreative og noen er mange ganger så utrolig flotte at man ikke klarer å se at dette faktisk er MENN i dameklær og sminke osv. Når de har fått på seg klærne/kostymene sine. Her er det MANGE gode sminketips, klestips osv som jeg er sikker på at mange av dere kvinner/jenter og gutter som bruker sminke kan lære mye av. For her kommer det sminketips/råd og veiledning i massevis. Det som gjelder i klesveien/moteverden også. Helt rått og se på. 

Vinneren av RuPauls dragrace, vinner ikke rent lite. Han vinner 100 000 dollar, massevis av sminke til å ha livet ut. Reiser også rundt i verden og representerer for RuPaul, og enda mere til. Så det å vinne RuPauls dragrace åpner opp for uendelig mange muligheter. Noe deltakerne selv gir uttrykk for og ikke minst de årlige vinnerne av  dette dragracet. Så dette er en serie jeg anbefaler på det sterkeste. Er du hetrogutt så syns jeg iallefall du skal kaste deg over denne serien med en gang. Dere vil ikke kjede dere her et eneste sekund. 

«Og husk.: Hvis du ikke kan elske deg selv, hvordan kan du da elske noen andre.?» Sitat, RuPaul. 

Så sleng dere på denne flotte serien folkens. 🤗🤗🤗

#rupaul #netflix #netflixserie #drag #dragqueens #dragqueen #girls #queens #mennidameklær #dragrace #rupaulsdragrace #drama #superstars #superstar 

4 kommentarer
  1. baresteinar: Det burde du.:) det er veldig bra.:) På lørdag skal jeg til utestedet ELSKER i Oslo for å se finalen i denne sesongen sv RUPAULS Dragrace. Skal sendes direkte der visstnok.:) Det blir bra.:-))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg