ENDELIG fått MADONNA på veggen – GENIALT oppheng – Hengt opp bilder – «Byen rundt – BGA Rammebutikk – «3M Command brand».!

Her er det ferdige resultatet av de fire Madonna bildene hengt opp på veggen. Ble det ikke bra da.? Jeg syns dette ble kjempeflott iallfall. :-))

Jeg skreiv i innlegget mitt i går at jeg skulle henge opp disse Madonna bildene mine i begynnelsen av neste uke. Og slik ble det. Jeg så BGA rammebutikken jeg skulle bestille rammene hos på nettet, har butikk og holder til på Torshov og i Vogts gate 64. Så da lot jeg være med å bestille rammene på nett i går og dro like godt til butikken i dag for å kjøpe rammene. Det var jo mye kjappere gjort det enn å vente på at rammene skulle komme i posten i begynnelsen av neste uke. Jeg har jo ingenting som «fyker av» om dagene så da kunne jeg jo like godt dra opp dit «in person» å hente rammene selv der. Og på bildet under her er jeg i full sving med å ramme inn bildene. Ja bildene, og ikke plakater som dette ved første øyekast kan se ut som. Rammene er sorte med glassplate foran, ikke pleksiglass. Rammene kostet 299 kr per stykk, og da var det på salg. Full pris er 399 kr. BGA foto rammebutikk har også nettbutikk, så dersom du heller vil handle på nettet i stedet for å stikke innom på Stovner så er her en link https://www.bgafotobutikk.no/butikk-i-oslo Som du kan gjøre handelen din på. Masse flotte rammer har de her.

Og her er jeg i full sving med å legge bildene inn i sorte rammer og glassrammer. Syns disse rammene er helt enkle og med rene fine linjer. Akkurat som jeg liker det best. :-)) 

Etter å ha vært hjemme med bildene dro jeg til Clas Ohlson på Storo for å finne veggoppheng til bildene og rammene. Dette var jo ikke gjort i en fei og heller ikke så enkelt som jeg skulle ha det til. Jeg visste i utgangspunktet hva slags veggoppheng jeg skulle ha, men så sa han ene som jobbet der at det nå var kommet et veggoppheng som man bare kunne klistre rett på bilderammens bakside og deretter rett på veggen. En slags dobbeltsidig tape som heter «3M command  Brand» og som visstnok er helt fantastiske greier. Og så slipper man å lage hull/spikerhull o.l. i gipsen osv. Og dette ville jo jeg prøve. De hadde ikke dette på Storo så jeg  måtte ned til byen for å se om de kunne ha det der. På Oslo City hadde de heller ikke dette da de var utsolgt der også. Det var de på Storo også. Men jeg fikk tak i dette på Clas Ohlson I Torggata. Rett og slett et genialt oppheng for å henge opp bilder på gipsvegger, treverkvegger, mur og betong. Disse 4 pakkene som jeg har kjøpt kan man henge opptil 5,4 kg. tunge bilder på. Men Ikke til mine bilder da rammene på mine bilder er for tynne/smale  til å bruke dette veggopphenget på. Det fant jeg ut da jeg kom hjem og åpnet den ene pakken med dette. Så da ble det de gamle gode gipsopphengene som ble brukt i stedet. Så turen min rundt på alle disse kjøpesentrene var da på mange måter og med andre ord til ingen nytte….. Det beste av alt med dette «3M command brand brand» opphenget er jo at man da sparer seg for stygge skruehull, spikerhull i gipsen/gipsvegger osv. Jeg selv har aldri visst om dette opphenget, og det var veeeldig populært sa de på Clas Ohlson. Og det tror jeg på, ettersom de var helt tomme for dette på de 3 butikkene. Jeg tok faktisk de 4 siste pakkene på Clas Ohlson i Torggata og. Så sjekk det ut neste gang du selv har tenkt til å henge opp bilder hjemme hos deg eller andre. Men husk at du da bør ha litt breie rammer på bildene, slik at denne «tapen» får godt feste på bildet til og dermed også til veggen. Som dere ser på mine bilder, så har jeg for tynne/smale rammer til at jeg kan bruke denne tapen, dessverre. Det finnes også en masse varianter av dette «3M command brand» opphenget. Så bare spør de på Clas Ohlson så hjelper de deg til å finne det riktige opphenget…… Nedenfor ser du iallefall hvordan disse pakkene med «3M command brand» veggoppheng ser ut, dersom du selv lurer på om du vil bruke dette for å henge opp diverse bilder.

Føler jeg på mange måter har flydd byen rundt i dag, og det på bare 4 timer. Først var jeg på Torshov, så Carl Berner. Så på Storo og til slutt nede i Oslo sentrum. Hjelpe oss så  vanvittig fort disse timene går. Halv 6 i kveld gikk jeg inn gjennom døren hjemme til leiligheten min igjen. 

Jeg står og beundrer det flotte verket som jeg og Martin har hengt opp. De henger alle sammen inne på gjesterommet. :-))  

Nå i kveld har jeg og en kompis, (Martin), hengt opp disse Madonna bildene. Og jeg syns det faktisk ble ganske så bra dette. Eller hva syns dere.? Martin er jo så HIMLA nøye når han skal henge opp disse 4 bildene. Da er det måling her og måling der og fra alle kanter og vinkler, så da sier det seg selv at det tar tid. Jeg selv klistrer jo normalt sett bilden opp på øyemål bare. Men jeg er jo helt enig med Martin at skal man henge opp bilder så får man jo gjøre det skikkelig. For det er jo utrolig stygt når det ikke er ordentlig. Det skal sant sies. En liten skjevhet på det ene bildet  og alt blir egentlig bare feil. Men her henger bildene som de skal, og jeg ble kjempefornøyd. :-))

Martin er i full gang med å henge opp Madonna bildene mine. Jeg er så klønete når det kommer til den slags at jeg må ha hjelp til dette. Her holder han på med siste finpuss. Ser til at bildene henger rett og fint på veggen. :-)) 

Og her står Madonna bildene klare til å henges opp. De har stått på gulvet der i noen dager nå, men nå  er de endelig på plass.

Ha en super kveld folkens 🤗🤗🤗

6 kommentarer

Siste innlegg