FANTASTISK dag med venner – Lunsj med Inger Lise – Ingen kaffedrikker – Dattera til Hagen – Kaffe på Cafe Sør – Loco – Shopping!

Her er jeg og Inger Lise på restauranten Viet Nam House like før vi skal bestille maten på dette fryktelig  kalde stedet. Veldig koselig sted i utgangspunktet, men det var litt kjølig her syntes vi. Inger Lise og jeg ble kjent med hverandre for 10 år siden, da vi begynte å jobbe i samme firma. Noe som vi også gjør i dag. Firmaet heter Norsk Offshore Catering AS. Vi jobber i samme firmaet men ikke på samme rigg/plattform. Og vi går ikke helt same turnuser heller. En alle tiders kollega og god venninne som hun er. Love you vennen min. 🙂

I dag har det rett og slett og mildt sagt vært en fantastisk flott dag. Og også en utrolig morsom og flott dag med gode gode venner. Jeg hadde avtalt med Inger Lise som er en god god venninne av meg, og også kollega, at vi skulle ha en lunsj sammen i dag. Og vi hadde på forhånd bestemt oss for at vi skulle ha et eller annet innenfor den asiatiske sjangeren. Mat som vi begge to er veldig glade i. Vi hadde bestemt oss for å møtes ved Gunerius kjøpesenter klokken 12.00. Noe vi begge to klarte å overholde. Vi spiste på en vietnamesisk restaurant som jeg hadde vært på før for lege lenge siden. men dessverre så huker jeg ikke hva den het. I alle fall så ligger den ikke langt i fra Gunerius kjøpesenter. De hadde akkurat åpnet restauranten da vi kom inn dørene for å spise klokken 12.00. Og for å si det sånn det merktes. Det var steinkaldt inne på denne restauranten. Kanskje var det fordi de nettopp hadde åpnet for dagen at det var litt kaldt her og ikke hadde hatt temperaturen på i løpet av natten, eller kanskje de hadde senket temperaturen i løpet av natten mens restauranten var stengt. Inger Lise satt med jakken sin på, mens jeg så vidt klarte å sitte der uten jakke. Vi bestilte begge to det samme, og som bildet under viser så spiste vi kylling i grønn karri og grønnsaker. Og selvfølgelig med kokt ris til. Denne retten var litt sterk, og ettersom både jeg og Inger Lise er stor fan av sterk mat, så syns vi dette var veldig godt, og passe sterkt også. Vi ble sittende her i en god time før vi gikk der i fra. Og den gode timen var nok, for da frøys vi sånn begge to, at det bare var å komme seg bort der i fra. Vi hadde hatt lyst på kaffe etter lunsjen, men den bestemte vi oss for å ta på et annet sted, og ikke på Far East hvor vi hadde lunsjen vår. 

Lunsjen vår da på Viet Nam House. Kjempegodt som dette var Passe sterkt og godt også :-))

Vi gikk videre til Cafe Sør for å ta en kopp kaffe der. ettersom vi nærmest frøs i hjel på Viet Nam House. Heldigvis ligger ikke Cafe sør langt unna Far East. Bare noen minutter fra Far East. Og heldigvis for det. For så kalde som vi var etter det besøket på Viet Nam House så var det veldig fint at vi ikke måtte gå så langt…. Inger Lise hadde seg en kaffe mens jeg hadde en god varm sjokolade ettersom jeg ikke drikker kaffe i de hele tatt. Kaffe er noe jeg aldri har fått til. Jeg har prøvd så uendelig mange ganger nå på å drikke kaffe, at det nå er noe som jeg har gitt helt opp. Etter uendelige forsøk på å like kaffe, så er det noe jeg har gitt helt opp på å prøve å like. Fortsatt skjønner jeg ikke at folk klarer å svelge unna slikt “myrvann”. Jeg har prøvd så mange ganger nå på å drikke kaffe. Og ikke bare kaffe, men kaffe i alle varianter. Både med og uten melk, med og uten sukker og i det hele tatt. Og fortsatt syns jeg det er like vondt. Og syns maken av kaffe er helt forferdelig. Men lukten av kaffe syns jeg er helt utrolig fantastisk god.Tydeligvis så skal dette med kaffe ikke være noe for min gane. Men det er også helt greit. Det finnes så mye annet godt å drikke som erstatter kaffe, så det at jeg ikke drikker kaffe går fint. Jeg tror også at, og det virker som om at flere og flere unge “velger å ikke” drikke kaffe. Bare i min familie og blant mine søsken er vi flere som ikke klarer og skjønner oss på smaken av kaffe. Det er vel kanskje godt mulig også at  det er vi som ikke skjønner oss på kaffe. Eller hva.?

Inger Lise tar bilde av meg mens jeg står og titter på noe som jeg overhodet ikke skjønner meg på eller hva er. Så ut som en gammel krok som sto og å på noe som Inger Lise sa.:-))

Jeg og Brit koser oss på Dattera til Hagen vi.:-)) 

Etter både lunsj og kaffe så gikk vi ned til Grønland og inn på kjøpesenteret Grønland Basaar som ligger her. Her gikk vi inn på en butikk som heter Loco. Loco er en billigbutikk for alt innen kosmetikk, shampoo, såper som ligger her. Loco selger blant annet merkevareprodukter til i alle fall 1/3 av prisen til det de selger ho diverse andre leverandører/kjeder. For eksempel så kjøpte Inger Lise en del hårprodukter som hun trenger til sitt hår. Dette er hårprodukter om hun vanligvis kjøper hos sin faste frisør i Stavanger. Men da til nesten trippel pris. Hun betalte 89 kr per flaske hos Loco, og hos sin frisør betaler hun 250 kr. per flaske. Så så mye sparte hun på dette. Og hun kjøpte jo da 2 flasker når hun først var der. Det hadde jeg også gjort dersom dette var produkter som jeg brukte. Ønsker du å vite mer om butikken Loco, så kan du gå inn på denne linken her.: https://loco.no/ og ta en titt eller foreta en bestilling av hva du måtte ønske, da Loco også har en nettbutikk. Loco har nettopp åpnet butikken på Grønland Basaar. De åpnet på torsdag i forrige uke. Og Loco har så langt åpnet 8-9 butikker i Norge, og maaange flere i løpet av året kommer. Loco selger blant annet svært mange merkevareprodukter til en mye billigere penge enn hos andre merkevarbutikker. Så sjekk det ut. Jeg selv handler mer og mer av det jeg trenger av slike produkter til privat bruk her. Nettopp fordi det er så utrolig billig her.

Her er jeg og Inger Lise begynt på glass nummer to med rødvin. Mens det tredje glasset på bildet er det Brit som holder og som også er fotografen her. Koselig å se de begge to igjen.-)

Da vi var ferdige med handlerunden vår, så fikk vi lyst på ett glass vin begge to. Så da bestemte vi oss for å gå innom Dattera til Hagen som ligger midt i “streeten” på Grønland. Et veldig koselig sted for å spise eller drikke, og for å slå av en prat. Vi kom hit ved 16 tiden, og dro ikke der i fra før klokken var 22.00 i kveld. Og vil du selv besøke Dattera til Hagen så kan du lese mer om dette stedet her ved å følge denne linken her.:http://dattera.no/  Det ble et glass vin i både venstre og høyre foten. Og et par fantastisk gode mojito. Mojito er og blir virkelig en av mine store store favoritter når det kommer til drinker. Med på kosen kom vår felles gode venninne Brit og koste seg sammen med oss. Inger Lises svenske kjæreste kom også og  “joinet” oss. Han heter Johan. Brit og Johan kom etter at de var ferdige på jobb. Da var jo jeg og Inger Lise godt nede i rødvinsglass nummer to vi. Vi var sultne da Brit og Johan kom, så da bestilte vi litt deilig mat som de hadde her på Dattera til Hagen. Vi bestilte tapas til 4 personer, og denne tapasen var mildt sagt utrolig god. Jeg hadde forventet at den skulle være god, men ikke sååå god som dette. Så kjempefornøyd med den. Skravla gikk i ett sett på både meg, Brit, Inger Lise og Johan, og dermed også timene. Plutselig var klokken 22.00, og da var det på tide å komme seg hjem, ettersom Brit og Johan skulle opp veldig tidlig i morgen tidlig. Rundt klokken 06.00 begge to. Så da ga vi oss for kvelden. Selv om vi veldig gjerne skulle ha holdt på mye lenger. Og det var like greit egentlig. Selv om dette var utrolig koselig så tror jeg noen og en hver av oss hadde fått nok både av deilig mat og drikke. En HERLIG kveld syns jeg dette var. Vi koste oss godt alle fire. Vi ble alle enige om at dette måtte vi gjenta. -))

Deilig tapas med masse forskjellig godt  å velge i. Det er utrolig godt med tapas og fingermat. På bildet under er det vi tre turtelduene da. Som koser oss sammen.:-))

Ha en fortsatt super duper fin kveld da folkens.🤗🤗🤗

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg