Prøvesmaking NYTT potetgull – Olivio Havsalt potetgull – Olivio grillet paprika & nykvernet pepper potetgull.!

Så på vei bort fra trening og til Paleet så sto det 2 stykker med en vogn/kasse(r) og delte ut på en helt ny chips fra Maaruud som het Olivio Havsalt. Og jeg som i utgangspunktet ELSKER den livsfarlige chipsen kunne jo selvfølgelig ikke gå forbi det. Jeg ville også ha en smaksprøve på disse nye nykommerne. Og det angrer jeg ikke på. For disse smaksprøvene som dere ser bildet av under, smakte helt fortreffelig godt. Men det var et ørlite  minus da. Jeg syns det godt kunne ha vært litt mer salt på. Jeg måtte nærmest smake etter om det var salt på den. Så litt for lite av det etter min smak. Men ellers sprø og god med tynne tynne flak. Chipsen stekt i olivenolje.

Og så var det chipsen Olivio med smak av grillet paprika og nykvernet pepper. Hjelpes vel for en sabla god paprika chips som dette her var. Chipsen her var også av helt tynne og sprø flak. Chipsen var utrolig god på smak og smakte paprika med god pepper smak også. Dette er og blir en favoritt hos meg. Så se etter disse 2 chipsvariantene i butikken neste gang du skal handle litt mat. Supergod chips. Chipsen er stekt i olivenolje.

 

Sånn da var jeg ferdig med dagens reklame dere. Løp og kjøp Folkens. De ee faktisk veldig veldig gode. Og jeg er ganske så kresen av meg i chips veien. 🤗🤗🤗

Ha en flott helg til vi skrives igjen. 😉😉😉

6 kommentarer
  1. Helena Westergren: ja det må du gjøre Helena. 🙂 Begge to var gode, men den med paprika var bare syyykt gode.:-)) Takk for at du vil følge meg også.:-))

  2. Mmmm, Det ser kjempegodt ut = )
   Det er vel mye sunnere og preparere chipsen i oliven olje. Får en til å tenke på hva er det de egentlig bruker i utgangspunktet. Er selv ifanske ømfintlig når set kommer til fett og fet mat. Sjekke om de her faktisk kan nytes av meg og.
   Har en venninne med finurlig smak, hun pleide å blande freia melkesjokolade med maaruds paprika potetgull, Det var ca 25 år siden. Nå har vi «smash» for det, som er en av mine favoritter,. Siste svakhet på listen nå er Brynhilds Sur blanding og søt blanding, begge er farlig gode, og meget vanedannende, burde komme med advarsel, hi hi

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg