Raballder cup 2018 – Homo Cup – Jeg & Dildoen – Ekeberghallen – Sektretæriatet – Flott tiltak.!

Først før jeg fortsetter i dette innlegget skal jeg si helt kort hva Raballder er dor noe.: Raballder Volleyball er for lesbiske og homofile som vil spille volleyball i et fordomsfritt miljø. Nye spillere er alltid velkommen. Dame- og herrelag på flere nivåer. Vi kombinerer trening og sosialt.

Jeg poserer litt fra sekretæriatet mens guttene og jentene spiller kampene sine for fullt på de 4 volleyballbanene som var  tilgjengelige i Ekeberghallen i dag.:)) 

Ja tenke seg til at jeg skulle gjøre dette også i dag. Men du verden så morro som dette har vært. Jeg tok bussen opp til Ekeberg litt over klokken 0800 i morges ettersom de ville at vi frivillige skulle møtes ved Ekeberghallen klokken 08.30. Og jeg har vel aldri noen gang sett en buss med så mange homofile ombord. Det var jo rene «homobussen» på tur i lille Oslo. 

Vel fremme ved Ekeberghallen sto der en hel haug med spilleklare rabalder enusiater. Klare til å ta ballene fatt for å si det slik. Både på de 4 volleyballbanene og på landhockey banen. Jeg for min del som «bare» skal være frivillig satte meg ned på tribunen for å vente til jeg fikk mine oppgaver. Som i hovedsak var å gjøre klar til kiosken og for å selge diverse mat og drikke der. Dette begynte jeg med, og var med på å gjøre i stand kaker, frukt, drikke, kaffe og mye annet godt som spillerne kunne kjøpe. Men midt i klargjøringen av dette så kom en av de hovedansvarlige for turneringen og ville ha meg et annet sted hvor jeg kunne hjelpe til. Nemlig sitte i selretæriatet og hjelpe til der.

Litt vel små lister til å føre på resultater syns jeg og Knut. Noe som må bli litt bedre til neste år. Tydeligere og bedre og større lister. 

Og blid som jeg er så sa jeg jo klart ja til det. Og hadde jeg visst hva slags kaos jeg gikk til så tror jeg at jeg hadde bedt om å få stå i kiosken og ekspedert der. FOR det var litt av et kaos jeg og Knut kom til. Vi ble satt til å føre resultatene på lister etter hvert som resultatene til de forskjellige lagene kom inn. Og også få i gang nye kamper erter henhold til kampoppsett og klokkeslett. Dette var ikke bare bare å få til, ettersom hverken jeg eller Knut kjenner noe til lagene, og ei heller de forskjellige dommerne ettersom flere av dommerne også skal være med å spille på de forskjellige lagene. Dermed blir det litt forsinkelser. Heldigvis har Knut vært borti slike turneringer før og kjenner litt til dette arbeidet med disse listene osv. Jeg har aldri gjort det så jeg har heller ikke helt kontrollen. Jeg og Knut ble jo nærmest kastet inn i dette, og jeg syns vi klarte å løse dette ganske så bra. Og på det lengste haddde vi bare 30 minutters forsinkelse på det hele. Så jeg syns vi klarte jobben godt.

Jeg og Knut sitter i sekretæriatet og holdt styr på lag, resultat, barnefordeling og andre lister gjennom dagen. Det kokte litt inni mellom, men vi klarte det godt syns jeg.:)) 

Mens jeg satt her i sekretæriatet sammen med Knut, så måtte både jeg og Knut snakke litt i mikrofonen, eller «dildoen» som jeg kaller den for. Og den kunne jeg fort blitt vandt til for og si det slik. Se bare hvordan jeg »nyyyyter» det/den på bildet under.🤣🤣 Aldri før har jeg pratet i en mikrofon i en så diger hall med så mye spilleglade folk. Og du føles litt merkelig å høre sin egen stemme «jome» utover i Ekeberghallen, men litt morsomt også. Føler jeg og Knut har «all makt» her inne ettersom vi informerer/opplyser om det ene og det andre. Må faktisk si jeg trives i rollen som administrator og i det hele tatt her…..:)

Så sånn oppsummert turneringen under ett så syns jeg og Knut at her må det en del forbedringer til neste års Rabalder Cup. Første bud er p ha mange nok dommere til å dømme kampene. Det er det altfor lite av i år. Og dette fører igjen til forsinkelser i spillingen ettersom lagene må vente på dommere som dømmer andre kamper. Lagene bruker også altfor lang tid på å komme i gang når de endelig kan sette i gang med å spille. Som igjen fører til forsinkelser. Det hele burde vært litt bedre organisert også. Og det er er altfor tett program mellom kampene. Hadde det vært nok dommere til enhver tid gjennom hele dagen, så hadde alt gått mye bedre….Det er noen her som i forkant av turneringen som ikke har gjort jobben sin sies det her. Dette skal de ta opp på evalueringen som de skal ha til uken om hva som var bra og hva som kunne forbedres til neste år. Og så vidt jeg vet så har ikke Raballder Cup holdt på så mange årene heller. Det var mye bra og her.

Jeg og «dildoen»/mikrofonen ble visst litt vel gode venner i dag vi kan man si. 🤣🤣 

Kafeen og alt som ble solgt her var veldig bra. Mye sunne ting å velge, kaffe, kaker, brus og mye mye mer. Og dette også til en billig penge. Vi som  var frivillige fikk i tillegg flotte påsmurte ferske  baguetter til lunsj. Og disse var kjempegode. Og de hadde 4-5 varianter å velge mellom. Supert. I kveld blir det fest for alle frivillige og deltakende spillere på utestedet Elsker hvor det hele avsluttes med mat/buffet, underholdning, dans, musikk og det spm følger med på en slik fest. Selv tror jeg nok at jeg holder meg hjemme fra akkurat dette….. 

og ikke minst, det er utrolig flott at det er en slik cup og lag året i gjennom som holder på med dette for oss homofile og lesbiske. Det er ikke bare volleyball. Men også lag innen fotball, landhockey og håndball. Kjempekult. Flott og glimrende tiltak for oss skjevheter i dette landet. Her på denne cupen kommer lag fra hele landet og også noen i fra utlandet. 

Ha en superduper fin lørdagskveld dere. 🤗🤗🤗

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg