En smak av VÅR – Årets første «utepils» på Olivia – SATS Nasjonalteateret – Fantastisk i solen.!

Her om dagen  da jeg satt og ventet på t-banen på Hasle så måtte jeg vente 10 minutter før t-banen kom. Og du verden jeg skulle faktisk ønske at de 10 minuttene var litt lenger. For du verden så deilig det var å kjenne solens deilige solstråler mot huden og kroppen. Og ikke minst kjenne solstrålene varme så smått i ansiktet mitt slik som bildet under viser på meg. Fortsatt har vi mye snø, men at våren straks er i anmarsj det er det ingen tvil om. Herlig. Og her om dagen så jeg også et par (skjærer(fugler), som hadde nebbene sine fulle med diverse kvister og greiner. Nok et sikkert vårtegn og at våren er like om hjørnet.

Jeg kan nesten ikke vente på at våren skal komme fort nok. Jeg simpelthen elsker våren og syns det er en fantastisk tid på året. Det er så fantastisk å se når alt våkner til liv. Når alt spirer og gror. Vårblomstene kommer, trærne blir grønnere og grønnere og flottere flottere for hver dag. Og ikke minst alle naturens utrolige farger og fargenyanser våkner til liv og kommer frem. Jeg blir kjempeglad når våren er her og er da veldig mye ute. Akkurat som det skal være når det er vår.

Jeg måtte jo da selvsagt en tur på trening. I dag også. Det går jo nesten aldri en dag der jeg ikke trener. Så da ble det en økt i dag også. Men i dag prøvde jeg ut er nytt Sats senter. Og dette senteret kan jeg ikke si at jeg var så begeistret for i det hele tatt. For det første er det et veldig lite senter. Rett og slett et ganske trangt senter. Og ikke minst veldig lite apparater å trene på i forhold til flere av de andre Sats sentrene rundt omkring i Oslo by. Kan jo for eksempel nevne at Sats Elixia Ringen, Sats Spektrum, og Sats Elixia Bjørvika er mye bedre når det kommer til utvalg av apparater, plass og i det hele tatt. Jeg var i nærheten av dette treningssenteret så da tenkte jeg like godt at jeg kunne smette innom for en liten trening. Men jeg skal ikke gå hit en gang til. Det vet jeg. Det ble altfor trangt og stusselig for meg dette. Men det er helt sikkert også mange som liker dette senteret. Smaken er som baken. Jeg iallefall må ha mye mer plass og luft når jeg trener enn det som er på dette treningssenteret i Nasjonalteateret. Men en grei erfaring rikere. 

Jeg måtte jo ut i solen litt meg i dag. Så da jeg var ferdig med treningen så gikk jeg ned til byen for å se om jeg faktisk kunne finne et sted hvor folk faktisk satt ute i det fine været. Jeg tenkte først at dette nok var litt i tidligste laget for å sitte ute. Men nede ved Jernbanetorget satt folk på rekke og rad ute og enten spiste lunsj eller bare hadde noe godt i glasset. Jeg satte meg ned her da det var et ledig bord til meg her. Og bestilte min aller første «utepils»for året. Og utepilsen var i en litt annen versjon. Nemlig et glass med Cola zero. Som smakte fortreffelig godt. Men jeg skulle nok heller ha bestilt en varm sjokolade eller noe da den hadde nok varmet litt bedre i kroppen osv. 

Jeg syns også det forøvrig var helt på grensen til å sitte ute i solen nå. Nå satt jeg her med både ulltøy, vinterjakke, ullgenser og i tillegg et teppe viklet rundt bena mine som Olivia har. Jeg hadde nok ikke klart å sitte her veldig lenge om jeg ikke hadde hatt dette med klær på meg. Men uansett får jeg si at det er deilig ettersom solen faktisk varmer litt i mitt vinterbleke ansikte. Deilig.  

Men når det er sagt så kommer jeg ikke ril å sitte ute som dette igjen med det første. Jeg syns nok det må gå  en måneds tid til før jeg kan sette meg utenfor som dette igjen. Om en måneds tid så vil jeg tro at våren virkelig har begynt å sette fart. La oss håpe på  det i allefall. 

Jeg håper du har hatt en like deilig søndag som meg. Og nyt søndagen. 🤗🤗

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg