Sea Sushi Thai Restaurant – Jeg ELSKER sushi – For oss SUSHI elskere.!

I går var jeg og spiste sushi på en liten sushi bar nede i byen som heter Sea Sushi Thai Restaurant. Dette er stamstedet mitt for hvor jeg går og bestiller sushi når jeg får lyst på det. Og det får jeg jo relativt lyst på ganske så ofte. Så jeg smetter innom der iallefal 3 ganger i måneden. Er du glad i sushi.? Liker du det.? Og hvor i Oslo går du for å spise denne delikatessen.? Dette stedet her kan iallefall anbefales.

Det som var litt morsomt var at han som sto i kassen og tok i mot betaling i dag, aldri hadde sett meg der. Jeg sa til ham at jeg Elsker sushien som de serverer der og syns den er helt fantastisk. Det var da han spurte meg om jeg hadde vært her før, forsi han hadde aldri sett meg der. Og det har han nok ikke, fordi jrg selv har heller aldri sett han jobbe der. Så det ble til at hun som sto i sushibaren like ved repliserte med at jeg var en av stamkundene deres. Så da ble det et stort smil om munnen på han bak kasseapparatet. Koselig det. 

På flere av bildene så ser dere den fantastiske sushien som jeg bestiller og spiser der. Jeg bestiller alltid dette da dette er favoritten min. Og det jeg bestiller er frityrstekte scampi og tempura maki. Nummer 34 og 36 på menyen. Og det hele koster 159 kroner. Suuuper godt.:) Ser det ikke godt ut da.? 

Servicen og betjeningen er upåklagelig, og maten kommer som oftest raskt på bordet fra man har gjort bestillingen sin. Eneste minuset her er at det stort sett er masse folk innom her for å spise. Og full restaurant. Det pleier ikke være vanskelig å få bord her. Jeg har aldri reservert bord her, men så kommer jeg som oftest alene hit også. Men er man flere er det veldig lurt å reservere bord. Det er litt sånn ekko lyd i lokalet her nå man prater, men det er ikke til sjenanse eller noe plagsomt. Så det går greit. Jeg syns godt stedet kunne hatt litt bedre plass, men nå er det sånn at de har den plassen de har her, og jeg syns de har klart å utnytte stedet maksimalt. Et koselig lite sted som dere kan se av det ene bildet rett under her. 

Dersom du ønsker å reservere bord, så kan du gjøre det på tlfnr. 22 17 07 05 så hjelper de deg mer enn gjerne med reservering av bord. Og dersom du ønsker å prøve ut dette stedet så ligger denne restauranten på følgende adresse.: Brugata 3A, 0186 Oslo.                               Stedet har åpent mandag – fredag fra klokken 11.00 – 22.00. Lørdager fra klokken 12.00 – 22.00 og søndager fra klokken 13.00 – 22.00, så lange åpningstider. 

Det serveres ikke bare sushi her. De serverer en rekke asiatiske thairetter med ris og nudler. Så er du ikke veldig begeistret så er det nok av annet du kan velge i stedet. Jeg har selv ikke prøvd thaimaten  her. Men det jeg ser gjestene får servert ser kjempegodt ut. Og dersom du ikke ønsker å sitte der å spise så kan du ringe tlfnr jeg oppga litt lenger oppe i innlegget å bestille Take away dersom du heller ønsker det.

Ta deg turen dit da vel, du vil ikke angre. 🤗🤗🤗

Ha en fantastisk mandag. 😉😉

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg