Smykkebonanza – En bag full av smykker – Smykker for oss gutta.!

En bag full av rot ned smykker.:-))

I dag dere, i dag fikk jeg ENDELIG fingen ut, og ryddet litt opp i en hel Moods of Norway bag med smykker. Den har nå stått rett opp og ned på soveromsgulvet. Og der har den liksom blitt stående i minst et par måneder. Og det fordi jeg rett og slett ikke har orket å ta meg bryet med å begynne på det kaos i den bagen. Så dermed ble det leeenge som den bagen ble stående der til «pynt. 

Smykkekaoset midt oppi sengen. Klar til sortering/rydding

Men i dag skjedde det og jeg tok motet til meg og satte i gang oppryddingen. Jeg tømte like godt hele bagen rett oppi sengen. Slik at smykkene, solbrillene, og noen klokker bare lå der i et «sodoma» av et virvar og kaos av rot. Jeg må si at jeg gruet meg litt til denne oppryddingen, så det er vel derfor og at denne bagen har blitt stående på soverommet så lenge som den gjorde. Men jeg skjønner ikke hvorfor jeg gruet meg. Det hele var egentlig ganske så fort gjort, når jeg først satte i gang. Så da begynte jeg å tenke mens jeg satt her og sorterte og ryddet, på hvorfor jeg ikke hadde satt i gang med dette tidligere. Vi er nå rare også vi mennesker. Utsetter og utsetter mange ganger ting, og når vi da endelig setter i gang med det vi har utsatt, ja så lurer vi på hvorfor man ikke satte i gang med det tidligere…

Skuff 1 med smykkene jeg bruker mest.:-))

Iallefall så fikk jeg ryddet, sortert og til og med kastet noen av smykkene jeg overhode ikke lenger bruker. Flere av smykkene har jeg ikke brukt på mange herrens år og noen av smykkene var også ødelagte, så dette gikk rett i søpla. Pluss masse tomme smykkeesker og etuier. Så det var bare å få bort. Det var heller ikke nødvendig å spørre om noen ville ha det jeg kastet, da de rett og slett var utrolige stygge. Og jeg tror heller ikke noen ville gått med de på seg.

Skuff 2 ser nå slik ut med smykkene jeg bruker nest mest.:)) 

Som bildene i dette innlegget viser så har jeg ryddet, og fått orden på alt. Smykkene jeg bruker mest ligger i øverste skuffene, og så går det i skuff for skuff nedover til jeg kommer til siste skuff. Der de smykkene jeg bruker minst, men bruker, ligger nederst. Og pluss de klokkene som jeg bruker ligger også nederste i de to sorte avlange skinnetuiene på venstre side i den nederste skuffen. 

Skuff 3 med ser slik ut nå med de smykkene jeg bruker sjeldnest, med unntak av klokkene i de sorte skinneskene.:))

Så nå er det endelig blitt orden i kaoset. Og jeg finner frem lett som bare det til smykkene mine. Herlig å endelig fått dette unnagjort og orden på.:-))

Ha en nydelig kveld dere. 🤗🤗🤗

2 kommentarer
  1. Stine Jensen: takk takk Stine.:-)
   Ja her er det mye flotte herresmykker som jeg har kjøpt opp gjennom årene. De jeg har nå er jeg også veeldig glade i.:))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg