Hvor ofte bytter du ut toalettbørsten din.? Og slik rengjør du toalettbørsten ENKELT.!

Om du har en billig toaletbørste eller en toalettbørste som koster flere hundre kroner, så må du uansett bytte ut toalettbørsten før eller siden. Og enda viktigere rengjøre den med jevne mellomrom. For godt vedlikehold og rengjøring av toalettbørsten gjør at den holder seg lenger/varer lenger. Når rengjorde du toalettbørsten din sist.? Og når var sist du byttet ut toalettbørsten  din.? Husker du det.? De fleste av oss rengjør aldri toalettbørsten skikkelig. Eller rengjør den aldri. Svært mange av oss bytter den svært sjelden ut. 

Bytt ut toalettbørsten din HELST før du ser børstene på børsten sprike i alle retninger. Selv personlig bytter jeg min børste 2 ganger i året.

Og så over til hvordan du helt enkelt rengjør denne toalettbørsten. Dette er enkelt og veldig fort gjort. Slik gjør du det.:

PUNKT 1.: Fyll en vaskebøtta opp med varmt vann. Fyll opp etter hvor stor børste du har. Fyll gjerne opp slik at skaftet også kommer/dekkes i vannet. Og ha i  litt WC Gel eller klorin.

PUNKT 2.: Ha enten litt klorin i vannet og rør dette inn. Eller bruk/ha i WC Gel. Jeg bruker her WC Gel  til min kost.

PUNKT 3.: Sett toalettbørsten  i vannet. Og la ligge der i 10-15 minutter. Har du en toalettbørste  som er av flere deler. Løsne/skru fra delene og legg de løst i vannet. 

PUNKT 4.: Ta toalettbørsten/delene opp og skyll de godt under vann. Jeg skyller min i vann i dusjen.

PUNKT 5.: Skyll godt toalettbørstens beholder. Både innvendig og utvendig. Tørk den godt med klut/mikrofiber.

 

PUNKT 6.: Sett toalettbørsten oppi den rengjorte beholderen. Og la stå til neste gang du skal bruke den.

HUSK.: Bytt toalettbørsten  jevnlig/ofte, da det er ekstremt mye bakterier på denne. Er den slitt KJØP NY, da har du hatt den altfor lenge, og toalettbørsten mister sin  ordentlige funksjon. Bruk WC Gel eller klorin i vannet.

Hilsen fra ei «vaskekjerring.»

LYKKE TIL DA. 🤗🤗🤗

4 kommentarer
  1. Som den tidligere renholder jeg er så fyller jeg vann og sterk såpe I beholderen. Vasker altså børsten og beholderen samtidig 😉 så hver for seg. Veldig nyttig tips, mange slike «småting» blir ofte glemt. Men det er ca tusen andre ting som er større enn de største flatene i hjemmet. Fint at du setter litt fokus på det :-))

  2. Kom på en historie om en kar som fortalte noen venner at han hadde skurt wc innvendig hjemme fordi det så ufyselig ut, og spurt kona ( som var hjemmeværende, noe de fleste var på den tiden) hvorfor i all verden hun ikke vasket wc. Svaret var: “Hæ? Vaske inni? Men det er jo alltid vann der…jeg trodde ikke det trengte vask da”.

  3. :): Hehe du sier noe der. Og vann er jo fet viktigste og mest effektive og nyttige rengjøringsmiddelet man har. Så tanken hans var jo sånn sett veldig god. :-)))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg