Så skjedde det fantastiske – Agva Kraft – BILLIGSTE STRØM – Førsteplass i Forbrukerrådets sammenligning.!

For 1 år siden circa så byttet jeg strømleverandør fra svindyre Hafslund og over til Agva Kraft. Jeg hadde lenge irritert meg over den skyhøye månedlige regningen på nesten 1000 kr. per måned, nesten uansett når tid på året dette var så var prisen også nesten den samme.  Jeg flyttet også inn i helt splitter ny og topp moderne leilighet på alle vis som sto klar 26 april 2016. Da var den ferdig bygget og jeg flyttet inn på den datoen. En liten 3 roms leilighet på 63 kvm. Når de månedlige regningene da begynte å komme fra Hafslund så reagerte jeg umiddelbart på at jrg syns regningene var skyhøye ettersom jeg bodde i splitter ny leilighet og blokk. I tidligere leiligheter som jeg har eid og bodd som også var splitter nye leiligheter så var ikke de månedlige strømregningene i nærheten av å være 1000 kroner. Da lå regningene på rundt 600-700 kr. per måned. 

Og her er hva Forbrukerrådet sier bittelitt om Agva Kraft. Jeg fikk denne mailen i dag av Agva ettersom jrg i disse dager har vært kunde hos de i 1 år nå.

Men så skjedde det fantastiske. Jeg satt og surfet på nettbrettet mitt hjemme. Og det var da jeg så det. Og kom over det på VG Nett, en annonse fra en strømleverandør jeg aldri før hadde hørt om lå på nettsidene her. På forsiden/hovedsiden til VG. Det sto på annonsen før jeg trykket meg inn på at Agva Kraft var på førsteplass på Forbrukerrådets sammenligning over strømleverandører. Og det var da Agva Kraft virkelig fanget min interesse. Jeg trykket meg inn på annonsen og leste det som sto her. Og ble da bare enda mer interessert. Så det endte opp med at jeg ville ta sjansen på å bytte strømleverandør til Agva Kraft. Dette gjorde jeg via nettsidene. Og det var fort og enkelt gjort. Når jeg hadde fylt ut de nødvendige opplysningene og sendt dette inn, så gjorde Agva Kraft resten. Men jeg sendte en mail til Hafslund for sikkerhets skyld og sa opp kontrakten/avtalen selv. Bare for å være sikker på at dette faktisk ble gjort. Ønsker du å vite og å lese mer om Agva Kraft, følg da denne linken her https://www.agva.no/ og les om alt du trenger å vite om Agva Kraft. 

Siste regning jeg fikk fra Agva Kraft var strømregningen for februar måned. Den var kun på 157 kr. Egentlig 107  kr. dersom jeg ikke hadde hatt papirfaktura tilsendt i posten. 49 kr. for å få fakturaen sendt i posten. Dette har jeg nå fått stoppet, da jeg opprettet en eFaktura avtale slik at det blir stopp/slutt på denne papirfakturaen i posten. Så dersom du går for å velge Agva Kraft, sørg da for å opprette en eFaktura avtale i samme slengen så sparer du deg for de 49 kr. Så sånn i utgangspunktet så var strømregningen på  107  lappen. Og stort billigere enn det er det faktisk ikke mulig å få det….. Dette er bare for strømmen. Og nettleien er ikke inkludert. Det er Hafslund som eier Nettet så dermed kommer en faktura i nettbanken og nettleien fra de. Den var på 160 kr og ble. Så grovt regnet så kom strømregningen med nettleie for meg på rett over  300 kr. Og det er billig det. Og så kaldt som det har vært i vinter så har jeg brukt mye varme og strøm. For jeg haaater å fryse, virkelig. 

Et lite bilde av strømmen jeg betalte hos Agva Kraft for befriar måned. Bilde er tatt fra min nettbank. 

Sånn ellers så syns jeg servicen har vært upåklagelig god også.  De tre gangene jeg har pratet med Agva Kraft per telefon så har jeg blitt møtt med en svært så varm og vennlig kvinnestemme. Utrolig hyggelig damer jeg har pratet med, og ikke minst svært behjelpelige. Jeg har aldri stått i noen lang telefonkø her. De har svart telefonen mer eller mindre med en gang. Så konklusjon jeg at jeg bare har  positive ting å si om dette strømselskapet. Mye billigere enn både Fjordkraft og Hafslund, da jeg har hatt disse tidligere som strømleverandører. 

Hva slags strømleverandør har du.? Syns du selv at du har en veldig høy strømregning.? Ja, hvorfor da ikke gjøre noe med det.? Sjekk ut Agva Kraft, jeg anbefaler de på det varmeste iallefall. 

2 kommentarer
  1. Fikk mail med info om prisøkning igjen på strømmen. Nå er det visst lite nedbør og lite vann, og folket har brukt så mye strøm , derfor blir strømmen svindyr om to uker. Kjøss katta! tenkte jeg.
   Unnskyldninger i fleng. Siden snøen nå har startet nedsmeltingen, regner jeg med vi får gratis strøm snart pga altfor mye vann? Lov å håpe 🙂 Det er jo varslet at det kan bli ny flom her i sør pga snømengdene som skal bli til vann.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg