23 pizza på 10 minutter – Pizza søndag – «Pizza in the making» – Palmesøndag – Så forskrudd jeg er – Stilte du klokken i natt.?

23 pizzaer ferdige og klare til steking.:))

I dag har jeg vært med og hjulpet kokken med å lage pizzaer. Stuerten/sjefen min var også med å hjalp til. Det ble 23 pizzaer på 10 minutter som vi 3 laget disse pizzaene. Pizzaer med marinert kylling. Pizza med biff. Pizza vegetar og pizza taco var de variantene som vi laget til. Så en del «pizza in the making» har det vært i dag. 

Jeg har hjulpet til med tacopizzaen på dette bilder her. :-)) 

Helt sant er det jo ikke at pizzaene ble laget på 10 minutter. Det ligger jo en del forarbeid i forkant av denne pizzaen. Så tar man det i betraktning så tar det jo selvsagt myyyye lenger tid enn 10 minutter å lage disse pizzaene. pizzabunner skal lages, pizzasaus. Ost skal rives, diverse garnityr/tilbehør til pizzaene skal produseres og kuttes klart. Men når alt dette var klart så tok det oss 10 minutter å lage disse pizzaene ferdige. 

Her står vi da guttaboys. Ser ut som en samlebåndproduksjon vi bedriver.  Lengst bort fra kamerat er sjefen min Lars. I midten er kokken Kevin. Og så meg linselus nærmest kameraet. 

Hver søndag så har vi pizza. Det er fast i prosedyren at det da skal være pizza. Og den skal serveres til guttene som middag til kvelden. Noen sv kokkene velger likevel å servere pizzaen som lunsj i stedet for til middag. Selv foretrekker jeg pizza til lunsj og ikke til middag. Da pizza for meg er mer en lunsjrett enn en middag…. – men det er vel smak og behag hos hver enkelt dette også. 

Lars i full sving med å legge på den hjemmelagede tomatsausen til Kevin. Kjempegod. 

Hva syns du om pizza.? Liker du det.? Eller liker du det ikke.? Selv personlig ellllsker jeg pizza og syns det er supergodt. Jeg var mer tilbakeholden på dette før, men nå spiser jeg det mer enn gjerne. Hva med deg.? Selv kjenner jeg flere som ikke kan fordra pizza. Jeg har alltid likt pizza men syns dette har blitt bedre og bedre med tiden/årene. Nå er det sånn at jeg nesten ikke skjønner meg på de som ikke liker pizza, men så har jeg jo selv nesten vært på den siden av de som ikke har likt pizza. Og jeg kan ikke huske hvorfor jeg ikke syntes at pizza var så godt. Jeg var en ganske så liten gutt da. 

Kevin i sving med kjøttdeig og rødløk på pizzaen. 

I natt skulle vi også stille klokken 1 time. Og da 1 time frem og til sommertid. Endelig sommertid og vi har 1 time lengre lyst på kveldene nå. Det er herlig det. Ettersom jeg er på jobb offshore nå så var dette med denne stillingen av klokken 1 time frem klokken 02.00 natten som var, et aldri så lite problem. Jeg var livredd for at jeg skulle forsove meg til jobbstart klokken 06.00 i morges. Så jeg lå og snudde og vrei meg frem og tilbake i sengen og tittet på klokken med jevne mellomrom i løpet av natten. Både på iPhone,iPaden og iPod-en så er det sånn at klokken stiller seg automatisk. Men dette klarte ikke jeg helt å stole på. Så først da klokken var 02.00 i natt og klokkene var stilt på diverse dubbeditter så fikk jeg endelig sovet noen få timer før jeg skulle stå opp igjen klokken 05.30. Og det var flere på riggen her som hadde hatt det akkurat som meg i natt. Hvorfor skjer dette.? Hvorfor er/blir det sånn.? Så rar/forskrudd jeg er har jeg tenkt i løpet av dagen som faktisk lot dette med klokken/tiden gå inn på meg.! Hva så om jeg hadde forsovet meg bittelitt.? De som jobber natt hadde skjønt dette og hadde kommet og vekket meg visst til likevel. Og jeg har også verdens korteste vei å «dra til/gå til jobb på». Det er bare en etasje opp og en trappeavsats opp så er jeg på jobb liksom. Men slik ble det altså og jeg kom meg fint på jobb til klokken 06.00 i dag. Og når det er sagt, jeg har aldri for vane å forsove meg heller. Kan ikke sist huske det skjedde. Det er mange mange år siden iallefall. Når forsov du deg sist.?

Sluttresultatet av noen av pizzaene som vi laget til i dag.:-)) 

I dag er det jo forresten Palmesøndag også, hva nå enn det er for noe. Aldri satt meg inn i hva det ordet Palmesøndag er for noe og hva det står for jeg. Men syns å mene å ha hørt at det har noe med fasten før påske og påsken også å gjøre. Arrester meg dersom jeg tar feil. Men jeg har uansett ikke tenkt til å Google opp dette ordet Palmesøndag og hva det står for. For det interesserer meg ikke særlig likevel Heeh.

Ha en fortryllende Palmesøndag..🤗🤗🤗

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg