God Påske – Nyt Påskehøytiden – Påskefri & Påskehare – Påsken på oljeplattformen.! 🐣🐣🐣

Jeg vil med dette lille innlegget bare få ønske alle mine faste kjære lesere en riktig så flott og God Påske. Og også det samme til de av dere som bare er innom og titter i bloggen min for å lese litt eller bare for å titte litt i den. Jeg ønsker hver og en av dere en ordentlig God Påske og nyt fridagene og påskehøytiden som best hver og en av dere bare kan. Det hadde iallefall jeg gjort om jeg var dere.

Disse bildene av påskeharen og meg, er bilder som er tatt i Florø mens jeg ventet på at helikopteret skulle ta meg med ut til plattformen fra Florø på torsdag i forrige uke. Denne påskeharen sto så flott i et vindu i en blomsterbutikk i hovedgaten i Florø. Så der var iallefall påskeharen kommet. Foreløpig er ikke påskeharen kommet ombord på plattformen. Men satser på at den kommer etter hvert. Men hva hos deg.? Er den kommet til deg/dere.? Eller lar  den vente på seg hos dere også.? På bildet rett under, er jeg og påskehønen avbildet. Den sto så fint i vinduet inne på safetyen  sitt kontor opp ved kontorene i dag. Jeg bare så at dennne høna trengte litt oppmerksomhet for og si det sånn. Så da måtte hun jo tilfredsstilles. Så da fikk  den være med på en selfie med  meg. Og det likte hun skikkelig godt dere. Og så så søt søt som hun er også da. 

Det ser ut som om store deler av landet også blir velsignet med et aldeles praktfullt vintervær med flotte skiforhold, og ikke minst en massse sol og behagelige utetemperaturer. Og bedre påskevær enn det kan det jo ikke bli. Eller hva.? Så langt har påsken vært veldig bra med unntak av lengst nord i landet. Og godværet ser også ut til å fortsette resten av denne uken også. Herlig, iallefall for de der ute som har en velfortjent påskefri/ferie. Som det ene bildet i innlegget her viser. Så har vi nydelig vær her ute i Nordsjøen også. Og det har vi hatt de siste dagene nå. Utrolug flott. Og på dette bildet er det Gjøa plattformen som ligger nærmest plattformen som jeg jobber på. 

Jeg for mitt vedkommende er på jobb offshore absolutt hele påsken, og skal reise hjem torsdsg den 5 april. Så da er det min tur å ta en velfortjent 4 ukers påskeferie. Og daner jo de fleste av dere andre i gang med jobbene, skolene og det hverdagslige livet deres igjen. Selv drar jeg en tur til Ålgård som ligger utenfor Sandens og Stavanger og besøker søsteren min og hennes familie som bor der. Det blir gildt det. 

Ha en fantastisk GOD påske og NYT den. 🐣🐣🐥🐥🐣🐣 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg