Da slepes oljeriggen til Kristiansund – Hjemmesnekret påskepynt – Kreative gutter – 130 stk. Påskehilsner – Skjærtorsdag.! 🐥🐥🐥

Nå som påsken er godt i gang og det i tillegg er Skjærtorsdag i dag, så ville ledelsen ombord på oljeriggen her, at vi skulle legge ut en liten påskehilsen på hver enkelt lugar. Og det er til sammen 130 lugarer ombord på denne riggen. Så dagen den startet med at jeg og min kollega Bodil gikk i gang med å dele ut godteri og en lapp med en skriftlig for seg gjort påskehilsen. Ikke hadde jeg forventet at det skulle ta så lang tid som det det faktisk gjorde da vi la ut dette godteriet og hilsnenen. Vi brukte nesten 1 og en halv time på dette. Og det viktigste av alt var at guttene ombord her satte stor pris på denne lille hilsnen de fikk. Flere har kommet og takket oss for denne lille hilsnenen. Og det er veldig hyggelig å høre. Og ikke bare det, men jeg tror slike små ting som dette i høytidene er viktig. Da føler folk seg kanskje mer verdsatt. Men jeg vil nok tro at de fleste ombord her, mye heller skulle vært hjemme med sin kjære og nære denne påsken. Jeg for min del så spiller det ingen rollle om jeg er her på jobb eller om jeg er hjemme i påsken. Like greit begge deler for en skjorte og sjel som meg.

 

Nå i løpet av kort tid. Ja det er snakk om bare minutter igjen, så seilier vi avsted i retning Kristiansund. Eller det vil si, oljeriggen skal slepes ved hjelp av 4 slepebåter som skal dra oss til Kristiansund. Denne gang skal vi ikke gå for egen maskin. Det gjør vi av og til. To av slepebåtene er foran oljeriggen, og de to andre er bak. Det er ventet at vi skal bruke 55 timer på seilasen opp til Kristiansund. Klokken 20.05 nøyaktig sa de på PA-anlegget at seilingen startet. Og da er det vare regne deg frem 55 timer sånn circa, og vi er på plass…. Og med dette flotte klare været som er nå, så blir nok ikke dette noe problem. Da er vi ventet å være i Kristiansund lørdags natt, eller søndags morgen. Se bare på bildet rett under hvor vakkert den ene av de 4 slepebåtene ligger på sjøen med Gjøa plattformen i bakgrunnen. Vakkert.

Så må jeg skrive litt om påsken her ute. Eller det vil si påskepynten. For den er faktisk «hjemmesnekret ombord her av guttene som jobber ute på dekk. Og jeg må si at jeg syns de har vært utrolig flinke med å skjøre, male og snekre i hop disse påskekyllingen og egget. Jeg vil gå så langt at jeg syns de har vært ganske proffe med å lage dette. Så denne pynten har vi satt inne i messen, slik at alle kan få se det når de er inne for å spise. Og det er faktisk hele påskepynten som vi har her ute. Ingen gule blomster, eller annet påskepynt. Så akkurat dette syns jeg er litt stusselig når vi nå er inne i en av de aller viktigste høytidene. Men noe påskepynt er uansett bedre enn ingenting…..

 

 

 

 

Disse flotte påskekyllingen er skåret ut i finérplater/tre. Og så har guttene ute på borredekket vært så flinke å male detaljert hvordan det skulle se ut. Jeg syns de har lyktes veldig bra med dette jeg. Kreative og flinke gutter. Eller hva syns du.? 

Ha fortsatt en God Påske. 🐣🐣🐣

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg