Hjelpe oss FOR en dag – Travel som FY – 80 dyner & puter – 1 Påskedag – Ekstra hjelp.! ! 🐣🐣🐣

4 paller med dyner og puter sto klare ute på Deck i dag morges klokken 06.00 da vi startet og kom på jobb. Og da var det bare å kaste seg over disse sorte sekkene med dyner og puter og då de inn i heisen og ned i vaskeriet slik at vi fikk lagt på rene sengeklær. . Det dere ser liggende i heisen på bildet, er bare halvparten av det vi fikk ombord. 

Hjelpe oss sier jeg bare. FOR en dag som det har vært her på jobb og på yardstay/i land ligge som vi er med plattformen. Det har vært en skikkelig travel dag, og flying start på hele dagen. Og det var kanskje ikke så rart at det ble det, ettersom ar riggen skulle fylles opp til randen med folk og vel så det. 180 herremenn har i dag kommet ombord, og 20 stykker har reist i land og hjem. Og for en stressende morgen som vi hadde i dag. 

Jeg og Fredrik i bakgrunnen på dette bilder her, i full sving med å legge på dynetrekk og putetrekk ril dynene og putene i dag. Full fart og travelt som bare det. Så ikke noe hvelehjen å jobbe offshore for de av dere landkrabber som måtte tro det.:) 

Vi har hele uken ventet på at 80 dyner og puter skulle komme ombord på plattformen. Og de kom jo ikke før først i dag, nå som vi var kommet til land med plattformen. De hadde stått i containere her og ventet på oss i flere dager. Vi hadde håpet på at disse dynene og putene skulle kommet litt tidligere ombord på plattformen, slik at vi kunne begynt å klargjøre disse dynene og putene med sengeklær til hot beddingen som vi skulle begynne med i dag. Men den gang ei. Det ble vi pent nødt til å vente med til plattformen kom til fikk vi beskjed om. Og dermed ble det jo fryktelig travelt for oss.

En haauuug med dyner, nærmest stablet opp til taket. Klare til å legge på dynetrekk. Det var litt av en jobb å få dette gjort med 80 dyner og 80 puter som skulle ha dette. 

Dagen startet med en pangstart da jeg og Bodil måtte komme i gang i en fart med å få sengklær på alle disse 80 dynene. Og i tillegg sette de rundt omkring til lugarene de skulle til. Og da sette de utenfor døren på gangen de skulle til. Dette gikk fint men travelt ble det ettersom vi måtte få unnagjort dette før mange av servicefolkene kom ombord. Og de var like om hjørnet for og si det sånn. Og det tok litt tid å få lagt dette på og også få plassert det ut i korridorene/gangene hvor det skulle stå. Litt stressende ble det. Såpass stressende at vi ble nødt til å kutte ut det daglige renholdet på diverse lugarer som vi gjør daglig vanligvis. Men det gjør ikke noe om vi sløyfer dette for en dag. Så møkkete blir det likevel ikke. 

Blanke sekker med dyner, puter og håndkle på plass og plassert utenfor lugardørene til de som skal hotbedde med en annen person ombord. Hvor den ene går natt, og den andre går dag. Men de begge deler samme seng da det bare er en seng på lugarene.  De tar da selv og fjerner dynene og putene og lakenet sitt på dengen når de står opp og legger det i sekken igjen og legger den under  bordet/pulten på lugaren. Slik st vedkommende som jobber natt eller dag overtar lugaren. Og slik holder de på til de reiser hjem.Altså hotbedding…   

Det har ellers vært en veldig kaotisk dag. Massevis av ekstra hjemreisende, bytting av lugar til en annen lugar, og lugarer som har blitt rengjort, men som likevel ikke skulle vært rengjort siden vedkommende likevel ikke skulle reise hjem eller bytte lugar til en annen. Så en ordentlig kaotisk dag. Men heldigvis det kom ut en ekstra kokk og en ekstra renholder som kunne hjelpe oss med både det ene og det andre. Og heldigvis for det. Og han Fredrik som ble sent ut ekstra i renhold, var kjempeflink. Han visste godt hva han skulle gjøre, var rask og effektiv. Og det er slik vi liker det. Og vi kom sånn noenlunde i mål med det vi skulle gjøre i dag, takket være Fredrik som hjalp oss da han kom ombord ved 14 tiden i ettermiddag.

Og på toppen av sekkene her, har vi lagt på hvite tøypose med lugarnummeret på, slik at guttene har hver sin tøypose til vask av sitt eget privattøy. Disse tar de med seg ned i vaskeriet og legger i en sekk der slik at vi får vasket det rent til de. 

I morgen håper og tror jeg at det blir en litt lettere dag for oss alle 3 på jobb. Da har vi fått kontroll på det meste av «hot beddingen», og når det er gjort så vil dette gå av seg selv på mange måter. De neste 10 dagene blir veldig travel for oss alle. Men litt morro også med så mange ombord, så får vi sett hvordan det er å jobbe ombord her med så mange folk ombord. Jeg har aldri vært med på at vi har hatt så mye som 180 overnattende personer ombord. Så det blir litt spennende å se hvordan det vil gå. 

Og her er ID-kortet mitt som jeg fikk utdelt i dag. Alle fikk dette i dag. Dette må vi bære rundt halsen vår så lenge vi er ombord og ligger her til kai på Averøya like utenfor Kristiansund. :-)) 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg