IMAX ODEON kino – Oslos nye kino – Oslos nye storstue – Imponerende bra.!

Torsdag 22 mars åpnet Oslos nye kino storstue på Storo. Jeg hadde tenkt til å gå på åpningen denne dagen, men det lot seg ikke gjøre, ettersom jeg samme dag som åpningen av denne storstuen reiste på jobb offshore for de neste 2 ukene.

Men i går skjedde det, endelig. Jeg og min venninne Brit var i dag og så Black Panther i 3D, i den aller største kinosalen som er her. Det er totalt 14 kinosaler på Odeon IMAX. Den største salen tar 1500 tilskuere. Brit hadde bestilt VIP setene noe som var HELT magisk. Og Guu for noen fantastisk gode seter. Jeg kunne fint ha sovet i de stolene der. Deilige, brede, myke, utsalgsbare stoler der du nærmest kunne ligge strekk ut i stolene å se filmen. I tillegg var det knallgod varme i både setene og i ryggen. Tre nivåer på varmen kunne du velge. Jeg hadde den varmeste og det var nydelig. Det var også ladestasjon på hvert enkelt sete til telefonen din, dersom du trengte det. Alt dette gjaldt kun VIP stolene. Og herligheten inkludert billett til filmen kostet 200 kr. Noe både jeg og Brit syns det var verdt. Verdt hver eneste krone. Men så tenkte jeg også. Trenger vi virkelig en slik luksus/komfort, bare for å se en film.? Jeg tror ikke det. Det sier vel heller litt om hvor kravstore vi nå er blitt kanskje.? Og ikke minst, kun det beste er godt nok.? Eller.?

Lyd og bilde i denne kinosalen var det heller ingenting å si på. Og det samme med 3D kvaliteten. Jeg og Brit syns 3D kvaliteten var en helt annen og mye bedre enn det som er på de andre kinoene i Oslo. 3D kvaliteten var mye klarere/sterkere, og det samme var fargene. Lerretet i denne store salen er på 20×15 meter. Et helt enormt stort lerret å se film på. Og det var helt fantastisk. Det var nesten så jeg fikk lyst til å bytte ut 55 tv-en min med ett som er enda større og med klarere bilder og sterkere farger. Men det skal jeg ikke, ettersom TV jeg har nå, ikke en gang er 2 år gammel. Lyden var også av en helt annen verden. Helt sinnsykt. Nå vet ikke jeg hvordan lyden er i de andre 13 salene på IMAX, men vil vel tro at både lyd og bilde er av samme kvalitet som i storsalen som jeg og Brit var i. Også her knuser IMAX Odeon de andre kinoene i Oslo som de fleste av oss Oslo borgere er vandt til å bruke.

Brit har rett og slett snikfotografert meg. Her står jeg på toppen av den blå trappen for å ta et bilde og to. 

Komforten, selve opplevelsen ute i foajéen eller ved baren/restauranten før kinoen startet var det heller ikke noe å si på. Nyydelig bygget, vakre farger, flott kunst i taket ved inngangspartiet til IMAX Odeon, og romslig og god plass mellom reolene hvor man kjøpte godteri, drikke før filmen startet. Og ikke minst et utrolig godt utvalg å velge mellom. Til og med noen sunne alternativer var det å velge i mellom. Herlig.

FLOTT kunst i taket ved inngangen til IMAX. 

Konklusjonen til meg og Brit, er at denne kinoen skal vi utvilsomt gå oftere på. Kjempebra. Men det som var litt rart var at jeg trodde at IMAX Odeon gikk inn under Sf/Oslo kinoene i Oslo. Men det gjør de altså ikke. IMAX Odeon er uavhengig av Oslo kinoene. Så Oslo kinoene har her faktisk fått en konkurrent. Og jeg vil gå så langt at dette er en formidabel konkurrent Oslo kinoene nå har fått. Og det er bare sunt med litt konkurranse, så for meg er det helt greit at IMAX Odeon er kommet til Oslo. Det er forresten kun Oslo og Stockholm som har IMAX kinoer i Norden. Og det var masse folk som kom hele tiden på IMAX i dag. Og i den største salen med 1500 seter hvor vi satt var det også nesten helt fullt. 

Den enorme kiosken med sunne og usunne alternativer på bilder over. 

Bildet over er selve baren på IMAX. 

Det siste bildet her er av barområdet  hvor man kan sitte å drikke litt før man skal inn på kinoen. 

Så kom deg på IMAX Odeoen og nyt den virkelige opplevelsen som det er å gå på kino her. 🤗🤗🤗

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg