FOR en dag – Et vårtegn av de sjeldne – Lunsj på Bacchus – Shopping Bonanza – Klargjort balkongen – Treningsøkt.!

FOR en dag som det har vært i dag. Dagen startet med at jeg klarte å komme meg opp og ut av den der sengen sånn ved 11 tider i formiddag. Og jeg fikk kommet meg av sted på trening på Sats Spektrum litt tidligere enn hva jeg vanligvis gjør. Og i dag ble det bare en helt lett styrkeøkt. Så treningen i dag varte ikke så lenge.  

I dag har det vært et helt «fabulous» vårvær. I dag også vil jeg si. Og dette flotte vårværet ser ut til å fortsette i flere dager til, skal vi tro værmeldingene. Hva er det som skjer egentlig.? For det første har de fleste av oss for en gangs skyld hatt en ordentlig vinter. Noe det er maaaange år siden veldig mange av oss har hatt. Og nå når våren begynner å ta taket, så  er det sol og flott vær, veldig mange steder i landet. Helt fantastisk. Iallefall så har våren startet godt for de fleste av oss. Måtte det bare fortsette. 

Jeg har og vært på en aldri så liten shoppingrunde i dag. Eller runde og runde fru blom. Det ble iallefall litt shopping bonanza på Jack & Jones på Karl Johan. Der hadde de virkelig mye fint nå. Og utrolig mye flotte vår plagg som var kommet. Og ingen tvil om at det skal være farger denne våren og sommeren også. Og det skulle da nesten bare mangle at det ikke skulle være det. For meg så er våren og sommeren ensbetydende med farger. Da SKAL det være farger etter mitt vett. Ikke, grått, sort og mørkeblått som er de «safe» sikre motefargene hvert år… Når våren og sommerens moteplagg kommer kan det aldri bli nok farger mener jeg. Og gjerne sterke pastellfarger, turkise farger. Men farger generelt, kom med det sier jeg bare. Jeg kjøpte ikke veldig mye klær med farger i dag. Jeg venter til i slutten av måneden for da ble det visst virkelig fargebonanza hos Jack & Jones. Så da får jeg slå meg løs da når det er på plass i butikkene. Og jeg er ikke redd for å bruke farger i det hele tatt. Jeg ELSKER farger, og særlig om våren og sommeren da det er da vi virkelig bør slå oss løs på fargefronten. Er du flink til å bruke farger.? Eller er du også en av de som «safer» med motefargene som aldri blir/er feil å bruke.? Nemlig sort, hvit, grått, blått/mørkeblått.? Disse fargene syns jeg i lengden kan bli kjedelige. Selv om dette er flotte farger.

Selv så flippet jeg ikke av med fargene på denne shopping runden. Men som nevnt om to ukers tid så skal jeg slå meg løs på Jack & Jones. Det var i utgangspunktet klær med farger på jeg var ute etter i dag, men ettersom hun i butikken sa at det kom masse kule klær med farger på i slutten av måneden. Så venter jeg til da. Så da ble det 2 flotte bomullsbukser i fargen blå og grå. Og 2 gensere i lyseblå og en varm rosa. Syns  dette var veldig fint. Og de buksene var jo bare helt himmelsk gode å ha på seg. De var sånn stretchaktige. 

Når jeg var ferdig med shoppingrunden, så gikk jeg til Bacchus for å ha meg litt lunsj der. Da var jeg suuuulten for og si det litt forsiktig. Bacchus ligger like ved Oslo Domkirke. En liten, men veeeldig koselig restaurant. Jeg satt ute i solveggen på baksiden av restauranten. Glefser her i meg en nydelig hamburger med poteter og bacon. Og den var skikkelig god altså. Jeg ble ikke sittende så veldig lenge her, ettersom solen holdt på å forsvinne. Og det var det Domkirken som hadde skyld i. Under er et bildet av burgeren som jeg glefset i meg. 

Da jeg kom hjem i ettermiddag så gikk jeg i gang med å få orden på balkongen ute. Etter en vinter med mye snø så trengte utemøblene å bli vasket og tørket godt av. De var veldig møkkete blitt. Og spisebordet i glass var jo nedstøvet, nå som det har vært uten snø på det en stund. Men heldigvis gikk det fort å få rengjort møblene, slik at jeg kunne få sette meg ned og nyte solen litt. Den det var gått hardest ut for på balkongen i vinter, var blomsterpotten med lyng, som jeg hadde hatt stående på glassbordet der ute, vinteren i gjennom. Her har kong vinter fått vist sine muskler, for blomsterpotten var sprukket i tusen knas som bildet her under viser. Litt morsomt, så jeg måtte ha et bilde av  det syns jeg.

Mens jeg satt her på balkongen, og nøt solen og stirret opp på solen inni mellom, så hørte jeg plutselig en masse fuglekvitter/sang i det fjerne. Som etter hvert ble mer og mer intens. Til slutt kunne jeg se  en hel haug med trekkfugler fly sammen. Hvilken type fugl dette var skal jeg være litt forsiktig å uttale meg om, da jeg ikke er sikker på hvilken fugl dette kan være. Men et nyyydelig og deilig syn var dette. Og et syn som gjorde meg veeldig glad, ikke minst. For er ikke dette et sikkert vårtegn, når disse fuglene kommer, så vet ikke jeg. Et sjeldent men sikkert og vakkert vårtegn er dette, uten tvil. Se bare på de to bildene under. HERLIG. 

 

Da håper jeg at du har hatt en like nydelig magisk og fantastisk dag som det jeg har hatt i dag. Nyt våren folkens.🤗🤗🤗

#fashion #mote #jackandjones #bacchus #shopping #klær #herreklær #vår #trening #treningsøkt 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg