Sushi Way – På Ålgård utenfor Sandnes – Koos med Lissi – Tur til Skurve.!

I går var det fredag den 13. Og det er jo da som kjent at da kan en ulykke, uhell eller en tragedie forbunnet med denne dagen skje. Og det kan skje deg, meg, ja hvem som helst visstnok…… Selv har jeg aldri hatt noen uhell eller ulykker osv. på denne dagen. Og jeg har heller ikke noe forhold til akkurat denne dagen. Har du.? Og hvorfor har du det.? Og hvorfor er akkurat fredagen den 13 dagen der alt liksom skal gå «til helvette». Iallefall er det det første som jeg tenker når jeg hører om denne datoen på denne dagen. Og hvordan fikk fredag den 13 dette «stemplet.» Ja man kan jo undres om det.

Jeg har tatt turen over fjellet for helgen, og det på besøk hos min storesøster og hennes mann, og deres to vakre døtre som bor på Ålgård, like utenfor Sandnes. Jeg fløy med flyet over til Stavanger i formiddag. Det er lenge siden jeg har vært å besøkt min søster og hennes familie. Altfor lenge siden, og det er for og si det litt mildt, utrolig flaut. Og nesten så jeg ikke våger å snakke om det også. Sist jeg var på besøk var i fjor den 7 april. Da feiret søsteren min år.så med andre ord er det altså 1 år og 1 uke siden sist jeg var her. Hjelpes det er pinlig syns jeg. Og med så mye fritid som jeg har, så burde jeg kunne klare å bevege meg over fjellheimen litt oftere enn det jeg har gjort frem til nå. Det er ikke lenger turen heller liksom fra Stavanger og Oslo med fly. Så dette er og blir et løfte jeg bare skal innfri fra nå av. Det er vel sånn det er blitt og kanskje. Etter at de sosiale mediene kom så er det der vi holder kontakten og «treffes» jevnlig.? Mer og mer.? Det nye «sosiale» møtestedet for oss, og helt sikkert de flere andre også……

Og så har jeg jo kommet til en sushi elskende familie, som simpelthen elllsker sushi. Og det er jo ingen hemmelighet, at det gjør jo jeg også. Det er jo nesten så det er favorittmaten blitt. Det er iallefall favorittmaten til de to jentene som jeg er onkel til her i huset. Jeg vet ikke hva alt var av det som ble servert på sushi brettet i dag som jeg har bilde av i innlegget i dag. Mange av variantene har jeg aldri smakt før og heller aldri hverken sett eller hørt om før. Blant annet en variant som het flambert sushi. Som da besto av flambert laks. Med ris og avokado på. Herreguuu så godt som det der var. Og en variant til som var frityrstekt med litt chilli og ost inni. Jeg glemte jo helt å ta bilde av disse variantene ettersom jeg ble så ivrig og helt glemt det ut, dessverre. Restauranten hvor de lager denne fantastiske sushien heter Sushi Way. Og dette ligger på Ålgård på det nye kjøpesenteret som de har fått der. Ønsker du åbestille denne lekre sushien så kan du gå inn å følge denne linken her https://easyfood.no/sushiway og jeg tror ikke du/dere blir skuffet. 

Koos med Lissi har jeg og fått sneket meg til i dag.  Lissi er kattepusen her i heimen. En 7 år gammel flott jente. Sist jeg var her for 1 år siden så var det helt umulig for meg å klappe å kose med henne. Men nå i år har hun tydeligvis endret på dette. Nå får hun ikke nok kos i det hele tatt. Og er heller ikke redd når vi prøver å kose med henne. Hun er helt med. Slik var det ikke for 1 år siden. Da var det kun søsteren min og de to døtrene hennes i huset som fikk klappe henne. Og heller ikke mannen til min søster fikk lov å klappe å kose med henne. Det styrte hun pent unna. Men nå er det ikke slik. Nå får alle klappe å kose med henne akkurat når de vil og så mye de vil. Hva har skjedd liksom.? Lissi ble operert for brokk for ett par måneder siden, og det var visst etter denne operasjonen at Lissi fikk det for seg at kos bare er godt og ikke noe farlig. Jeg vet hun ble veldig mye «dullet» med og kost med etter operasjonen, og at det godt er mulig at den «dullinga» var det som skulle til for at vi skulle få slippe helt inn på henne… Jeg er ingen kattepus ekspert, men herlig å se henne så avslappet med oss mennesker nå.

Og så har vi vært en liten kjøretur på Skurve i går også. Min svoger Geirmund har da et prosjekt i gang her, og det var det vi var og tittet litt på . Jeg skal ikke gå inn så mye på dette hva det går ut på men det er en hall der det skal produseres et spesielt og veldig proteinrikt fiskefór. Og interessen for dette fóret skal visstnok være ganske så stor har jeg skjønt. Han regner med å starte opp med dette for fullt allerede til høsten. Så jeg håper virkelig han får det til og vil lykkes med dette når han kommer i gang ordentlig. Spennende for meg også å se. Selv om jeg ikke skjønte så veldig mye av det….

En flott dag her på Ålgård i går, og en flott helg i vente her. Det blir deilig det. 🤗🤗🤗

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg