2 håndballkamper – Heftig musejakt – Tur rundt Rosenli – Lunsj på Ostehuset i Stavanger.!

Jeg sitter og disser på en disse i Rosenli i Stavanger. Kan ikke sist huske at jeg gjorde dette. Må ha vært en gang i barndommen vil jeg tro det sist var….. 

I dag har vært en riktig så flott dag her på Ålgård utenfor Stavanger. Og du verden for et fantastisk vårvær som det har vært også. 17 varmegrader har gradestokken vist i dag. Og det tror jeg det må ha vært i skyggen, for i solen vil jeg tro at det har vært noe varmere…..- rundt et par og tyve grader kan jeg tenke meg. Men uansett 17 grader eller noen og tyve, sinnsykt deilig for det om. I morges til frokost var det  ørlite regn i luften, men det ga seg heldigvis. 

Jeg og min niese Amalie i morges. Amalie lager her havregrøt mens jeg sniker meg innpå for å ta en flott selfie av oss.  

Det kanskje mest spesielle som ble gjort på morrakvisten i dag og som pusen Lissi hadde lagt fra seg så fint ute på terrassen ved terrassedøren var en «saftig» mus som hun hadde fanget i løpet av natten. Vanligvis er Lissi inne om nettene men natten som var, gjorde at hun fikk testet jaktinstinktet sitt litt. Og det var med det største hell kan man vel trygt si. Se bare på det ekle bildet under der musen ligger så fint på terrassen. Min svoger og hans to vakre døtre måtte jo selvfølgelig ta denne musen i nærmere øyesyn. Ikke skjønner jeg hvorfor, men de sto nå der alle tre og tittet på den. De syns dette var en stor mus, til mus å være. Og akkurat det kan jeg jo være enige med dem i. Sånn utover det kunne jeg godt styre meg for hele «inspeksjonen» av denne musen. Det er vel rett før det kryr av muser rundt dørene, nå som vinteren er over og alle dyr begynner å våkne til liv igjen. Heftig musikant for pus i natt. 

Her står søstrene Amalie og Therese med pappaen sin Geirmund og studerer bytte som kattepusen deres Lissi hadde fanget i løpet av netten.  

Etter frokosten var det bare å slenge seg i bilen, ettersom Therese i dag skulle spille 2 håndballkamper. Den første var i 12 tiden på Tjelta på Jæren, og da spilte de mot et lag som het Havdur. Og Therese scoret 3 flotte mål som jeg hennes gamle onkel fikk oppleve i denne kampen. Og jentene vant med god margin, nemlig 20-14. Det er vel heller mer rikitig og si at de «knuste» motstanderen sin her.

Her sitter jeg og Therese i bilen, på vei til første håndballkamp i formiddag på Tjelta på Jæren. Og som de vant så flott. 

Før siste kampen i ettermiddag, så gikk vi for å spise lunsj på Ostehuset. Dette ligger også på Storhaug i Stavanger. Lillian og Geirmund spanderte og vi spiste en helt fantastisk god kylling club sandwich. Og dumme meg, glemte jo helt å ta et bilde og to av den, slik at jeg kunne vist det til dere her i bloggen min.  Men men shit la gå. Vi spiste på Ostehuset, og for et koselig sted. Og den der sandwichen var siiiiinsyyykt god. Så til de av dere som bor i Stavanger området, kom dere til Ostehuset og prøv sandwichen som de har. Jeg kan garantere at du ikke vil bli skuffet. 

Og her er et av de flotte Ålgård supporter flaggene som heiagjengen drar med seg på kampene.  På flagget står det.: « ÅHK Fygarane» som betyr Ålgård Håndballklubb flyverne.

Den andre kampen skulle de spille noen timer senere. Og da klokken 16.00 i Storhaughallen som ligger på Storhaug i Stavanger. Også her scoret Therese 3 mål foran onkelen sin. Men det ene ble annullert. I tillegg skjøt hun ballen i stolpen også. Men det gjorde for så vidt ingenting. Fordi jentene vant denne kampen også. De spilte mot laget Brodd. Og vant komfortabelt 25-19, kjempebra. Dette var forøvrig de 2 siste kampene som de spilte i dag for årets sesong. Og de kom på 4 plass sammenlagt.

Jeg og min svoger Geirmund med ryggen til fotografen, på tur langs sjøen ved Rosenli i Stavanger. Fantastisk deilig og flott. 

Ellers så har vi hatt en aldri så liten, men flott spasertur på Rosenli i Stavanger. Dette var like ved der Therese skulle spille siste kampen sin i ettermiddag. Og vi var litt tidlig ute. Så da tenkte vi at vi voksne skulle spasere og titte litt, mens Therese sprang inn til laget sitt for å varme opp litt. Og du verden så vakkert og deilig som det var å gå her. Masse deilige vårdufter, duften av sjø, lyden av båtene på sjøen og ikke minst alle folkene som var ute og koste seg eller som var ute og løpte. Det er altså så deilig å se når alt våkner til liv. Kommer ut til liv og i det hele tatt. Jeg elllsker våren, tror aldri jeg kan få sagt det nok hvor godt og hvor glad jeg er i våren. Det er helt magisk. Hvilken årstid av de 4 årstidene er din favoritt.? Jeg liker veldig godt alle årstidene. Men favoritten er nok våren for min del……

Nyt våren og nyt lørdagen, for det har jeg gjort. Veeldig deilig.🤗🤗🤗

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg