Helstekt okse indrefilet – Padde/froske bonanza – Kveldstur rundt Øygardsvatnet.!

På dette bildet er det meg til venstre. Så kommer min søster, hennes mann og Amalie til slutt. Kjempekos og flott kveldstur. 

I går kveld satte søsteren min og mannen hennes i gang med å lage DEN flotte flotte middagen til oss alle sammen. Og det var ikke bare bare det som ble servert. Og ikke minst fantastisk godt. Som meg, så har også søsteren min fagbrev som kokk. Så i min familie og søskenflokk på 5, så er vi 2 faglærte kokker som vet å lage mat. Og det mangler ikke på erfaring på det akkurat heller søsteren min er 2 år eldre enn meg, og har jobbet som kokk siden hun tok fagbrevet for mange år siden. Mens jeg da har lagt dette på hylla. Og jeg tenker vi sier at der blir det liggende på den hyllen for godt. Det der å stresse seg gjennom laaange arbeidsdager som kokk, det er så visst ikke noe for meg. Ikke i det tele tatt. Så for meg er dette i dag en koselig hobby. 

En frosk/padde ligger midt i turstien på vei ned til vannet. Og disse var det maaaange av rundt om i løypen.

Men nok om det. Iallefall gikk min søster i gang med å lage helstekt indrefilet av okse til oss 4 i heimen. Og hun son også er kokk lager jo dette helt uten problemer, og også mye mye bedre enn meg, som bare er en sånn ekskokk som kun har det som en hobby en sjelden gang inni mellom. Og det holder for meg. Denne indrefileten var altså så god og så mør at det halve kunne være nok. Med masse deilig tilbehør til. Blant stekt sopp, smørkokte asparges, ovnsbakte tomater, peppersaus og mere til. Et herremåltid som jeg bare er nødt til å vise dere et par bilder av her i bloggen min. Yummy.

En deilig flott indrefilet av okse ligger til hviling. Yummy. 

Etter middagen i går kveld. Så hadde min søster litt lyst til å gå en tur. En kveldstur i skumringen. Og det skjønner jeg godt så flott som det var i går kveld med den deilige temperaturen i tillegg. Vi gikk rundt et vann like i nærheten av huset hvor de bor her på Ålgård som heter Øygardsvatnet. En flott turløype/lysløype som gikk rundt dette vannet. Og vannet lå paddeflatt som et speil i går kveld. Utrolig flott. Men på turen rundt var det jo rene froske/paddebonanzaen. Den ene frosken etter den andre lå i veien og hoppet av sted  i retning vannet. Jeg vil tro de er i ferd med å skal legge egg/rumpetroll i vannet. Det er vel parringstid for froskene også vil jeg tro nå… Lillian og Amalie hylte nå og skreik for hver frosk vi så rundt løypa her. Så der var ingen rolig tur. Men en veldig morsom tur ble. Vi var ute og gikk i 1 times tid i går, og var hjemme rett før klokken 22.00. En herlig kveldstur.

Deilig og flott anrettet på et fat av min søster.:)) 

Vi avsluttet så kvelden med litt godteri og med et par runder med kortspillet Liverpool. Jeg vant ikke noen av disse rundene. Men men, norro var det nå likevel å spille dette spillet. Altfor lenge siden sist også. 

Men flott dag i Stavanger og på Ålgård. Fantastisk. ❤️❤️❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg