Årets første soldag på stranden – Fantastisk deilig – SatsElixia Ringen – Tung treningsøkt.!

I dag har jeg egentlig ikke all verden å skrive hjem om. Men tenkte likevel jeg kunne slenge inn noen ord her for det om. Jeg prøver. 

I dag har det vært en helt fantastisk dag. Eller iallefall det ble en fantastisk dag. Jeg starter med en treningsøkt på SatsElixi som ligger like ved Ringen kino ved Grünerløkka. Og i dag var det løping og intervalltrening som sto på programmet. Gruet meg litt til dette da jeg syns løpingen har vært veldig tung og slitsom de siste gangene. Jeg som løper jevnt og trutt hele tiden burde vel  ikke føle det så tungt mange ganger…. -og jeg har jo dessuten også løpt hele mitt liv. Så da blir det enda rare at de siste gangene har vært fryktelig tunge for meg med løpingen. I dag gikk derimot gikk både løpingen og intervallene lett som bare det. Og jeg løper 3 ganger i uken, og har gjort dette i årevis. Flere ganger har det blitt flere løpeturer enn 3 også per uke. Men hvorfor blir det sånn at det ene øyeblikket så løper jeg lett og så fort som bare det, mens det neste gang er nærmest som et mareritt å regne. Er det vanlig at det er sånn.? Hvorfor er det sånn.? Er det jeg som feiler noe.? Syns også at bare det å gå opp et par trappenivåer i en trapp, så er det mange ganger tungt. Kjenner at pulsen og hjerte dundre inne i hodet og jeg blir litt tungpustet. Og jeg som har trent i alle mine 40 år, så er ikke dette normalt i det hele tatt vil jeg påstå. Og det meste burde gått veldig greit med både løping og trappegåing uten noe all verdens puls osv. Eller hva tror du.? 

Etter treningsøkten dro jeg rett til Bygdøy og til Huk. Det var såpass mye sol, så jeg tok sjansen på å ta en tur ut dit, og i håp om at dette ikke ville bli for kaldt. Og for kaldt ble det heller ikke i det hele tatt. Det var ikke et eneste vindpust ved stranden og heller ikke på sjøen som lå som et speil hele tiden. Og visst var det flere som hadde vært lure nok til å ta turen til stranden. Jeg ble her i nesten 4 timer. Da dro jeg ettersom det tar nesten 1 time for meg å komme meg hjem til der hvor jeg bor på Løren i Oslo fra Huk. Med bussbytte, venting og i det hele tatt. Så årets første deilige tur på stranden ble altså et faktum i dag. Tror aldri jeg har vært på stranden så tidlig som i år faktisk, og faktisk kunne ha ligget paddeflat rett ut med nesetippen rett til værs. Det var stille og rolig hele tiden. Det eneste som forstyrret var en haug med diverse fuglekvittter fra alle kanter. Og litt fuglesang nå gjør jo ingen verdens ting. Det er jo bare aldeles nydelig å avslappende å høre på syns jeg. 

Dagens bilder viser meg da ved stranden, før jeg vrengte av meg og la meg paddeflat rett ut og ble liggende der i flere timer, godt beskyttet med solfaktor 30 på kroppen. Og det nederste bildet er en liten tue med blåveis. Det vokser det voldsomt mye av overalt ute på Bygdøy. Flotte vakre blomster som dette er.

Håper du også har hatt en like flott dag denne vårdagen som det jeg har hatt i dag. 🌞🌞🌞

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg