Fenomenet Droner – Forby droner.? – Naturist som jeg er – Fantastisk dag ved sjøen.!

Det vokser utrolig mye blåveis i skogene på Bygdøy. Det florerer overalt der ute. Som et blått teppe som på dette bildet. Kjempevakkert. 

I dag har det vært nok en fantastisk dag. Skulle på mange måter tro at det nesten var sommer. Men det er det jo ikke enda. Det er litt for kjølig enda til at vi kan si at sommeren er her for fullt. Selv om sommerne her til lands mange ganger kan være relativt kjølige av seg. Men i år har jeg trua, på at det kan bli en riktig fin vår og sommer. Iallefall så har nå våren i Oslo så langt vært veldig bra. Måtte det bare fortsette.

En ny vårdag har jeg tilbrakt ved sjøen i dag. Og det var jo naturligvis på Bygdøy. Og naturist som jeg er så ble jo det naturligvis på nakenstranden på Huk. Og både i går og i dag var det ganske så bra med folk her. Og slett ikke kaldt ved sjøen i det hele tatt så tidlig på sesongen. Og veeeeldig deilig. Men hadde det vært vind så hadde ikke dette vært noen behagelig opplevelse. Og vind har det ikke vært det hele tatt de siste dagene….

Jeg på stranden i dag da. Herlig i dag også.:)) 

 MEN, det som irriterte meg noe så forskrekkelig i dag mens jeg lå her var at en eller annen «idiot» som hadde en sånn Drone som det så fint heter, hadde tatt turen til Bygdøy ett eller annet sted for «å leke seg « med den. Men ikke på nakenstranden men i nærheten av den. Denne irriterende dronen som surret som en annen bie over hodene våre på stranden, var til en pest å en plage. Og det var svært liten tvil om at det var i dette området denne personen ville surre rundt med dronen sin. Akkurat over hele nakenstranden surret den rundt hodene våre som ei bie og også litt ute i sjøen hvor folk faktisk badet i dag. Ja, lyden av den dronen hørtes ut som en bie/veps som fløy rundt. Da jeg så denne dronen komme fikk jeg umiddelbart dekket meg til med klær. Dette var det flere andre også som gjorde. En jeg pratet med på stranden ble så forbannet, at han kledde på seg og gikk for og se om  han kunne finne vedkommende. Og gudskjelov det gjorde han, og det var en mann som var ute og «lekte seg» med dronen din. Denne mannen fikk virkelig høre det i glatte ordelag. Og jeg tror ikke vedkommende kommer til å bruke dronen sin over oss igjen…..Minutter etter var det nå iallefall helt stille og dronen var borte. Vedkommende hadde plassert seg selv med dronen på nabostranden et lite stykke unna. Og ikke bare med en drone men med to. 

En slik drone bare i fargen sort surret over hodene på oss på stranden i dag. Kjempe irriterende. 

Som de fleste av oss vet så er det jo sånn kamera på disse dronene som jeg tror, både kan filme og ta bilder. Og hverken jeg eller flere av de andre på nakenstranden var da interessert i å bli filmet/tatt  bilder av i «hytt og pine» av et vilt fremmed mannfolk. Kunne du tenkt deg det.? Og hva slags regler gjelder egentlig for droner og dronebruk.? Er det «fritt vilt» liksom å bruke disse overalt der man måtte ønske.? Finnes det noen restriksjoner.? Hva er det som gjelder.? Syns vi dette er greit liksom.? Jeg for mitt vedkommende syns droner er noe dritt. Jeg ser jo at man kan få fantastiske filmopptak og bilder med disse der ovenfra. Men så er vel også det det eneste.? Og hvorfor skal «alle» liksom ta bilder og film ovenfra da.? Jeg syns at enten burde man forby disse dronene for privatbruk, eller i det minste hatt restriksjoner eller en tillatelse til å bruke disse dronene til spesifikke områder. Nå virker det som om dronene kan bruke hvor som helst og når som helst. Det som skjedde i dag var utvilsomt kun rettet mot alle de av oss som lå her nakne. Denne dronen hang rett over meg helt i ro flere ganger og filmet og tok bilder eller hva det var den nå gjorde i luften der. Rett over et annet par hang og sto den også. Og det ble til  til at de begynte å kaste stener på den. Men da forsvant den fort. Hadde jeg tenkt meg litt om så hadde jeg gjort det samme selv. 

En av svææært mange kajakk padlere som padlet så rolig forbi på den nesten helt stille sjøen i dag. 

Men til syvende og sist så ordnet det hele seg. Dronene ble borte, og vi kunne fjerne fillene våre igjen. Jeg kan ikke for det, men det å sole seg med klær/badebukse/boxer på, eller hva det måtte være syns jeg bare er mildt sagt helt forferdelig. På varme sommerdager så blir dette bare klamt og svett. Og dersom du bader i det i tillegg og ikke har ekstra tørt  bytte med deg. Så syns jeg det også er fryktelig for da blir  man aldri helt tørr. Og dessuten er det å sole  seg naken mye mer avslappende enn å ha disse plaggene på seg hele tiden. Syns jeg da. Irriterende og søkkvåte badebukser som klistrer seg inntil over  alt er bare så fryktelig. Og som voksne  personer som vi er, så er det ikke noe som vi voksne  ikke har sett før likevel. Enkelt og greit. En fantastisk dag og en fantastisk vårdag. Herlig.

Nyt det som er igjen av dagen og kvelden dere 🌞🌞🌞

8 kommentarer
  1. Noenlunde helt enig med deg 🙂 Eneste er at bruk av droner til naturbilder er helt enestående, de har tatt så mange utrolig flotte bilder som vi aldri hadde fått sett uten. Men å suse de opp og rundt folk?! Nei der er jeg helt enig med deg. Skulle tro at personvernet gjelder droner også?!

  2. Jernbanefrua..: ja har sett noen fantastiske dronevideoer og bilder på visitnorway. Da er droner helt Ok. Droner til riktig bruk for og si det sånn. :-))

  3. Vel, det er en del regler å følge ved bruk av droner, og den gjøken brøt vel flere av dem. Noe irriterende ræl siden det alltid finnes fjols som misbruker. Naboen er en habil dronebruker, men det er i jobben. Fotografering av landskap. Ikke spionasje og snikbilder av mennesker. 🙂
   Fantastisk blåveisteppe. Minner om barndommens blåveissted som var like fint. Det ligger under asfaltvei nå. Fremskritt?

  4. Høres ut som en deilig dag. jeg kan også finne på å kaste alle klærne av og til, det er deilig. Å ha en drone svevende over seg, med eller uten klar, hadde jeg syntes var utrolig forstyrrende.

  5. baresteinar: ja det er veldig forstyrrende og irriterende. Syns det er rart noen vil ta seg så til rette som det denne karen gjorde med sin drone. Kanskje var han ikkeklsr over at det finnes/er restriksjoner på bruk av droner…..:-))

  6. Høres digg ut å kunne sole seg naken uten å måtte reise timesvis for å nyte det ☺️
   Det kan jo virkelig virke som paradis for en hver, men slik du beskriver for fler enn det er ment for!
   Fatter faen meg ikke hva som er galt med folk da! Når man har ett sted hvor man kan nyte å være naken, fri og ha en deilig dag ute i solen uten masse tanker rundt sex eller noe annet enn å kose seg eller bare slappe litt av. Så har du da pervoen i busken, som her har byttet ut kikkert med splitter ny drone!?! Whattaføkk Fucking Spoilsport 😳
   Det høres helt ufattelig ut at de kan utfolde seg slik, snakker om at en ødelegger for mange mange andre. Kan dessverre ikke si jeg er overrasket heller, det sluttet jeg å bli når en nøden dame fikk sitt livs sjokk, da hun fant en mann tittende og smilende opp mot henne fra nedi den gamle utedassen på Sognsvann, has hadde krabbet inn og bokstavlig talt plantet seg selv midt i skuddlinjen inni utedassen. Dette var riktignok for en del år tilbake, (men er ikke en vandre historie) Jeg forstod raskt da at trangen til å «titte» kan overgå alt av logikk eller det som finnes av sperrer i et menneske.
   Ta med deg et luft gevær med godt sikte neste gang, kanskje ikke det blir like spennende når han må fiske vradronen sin ut av fjorden. Makan til oppførsel!!!!!
   Det som er med slike, er at deres oppførsel blir ubehagelig uansett, hadde han kommet ned på stranden selv, naken, så hadde sikkert hans fremtreden ført til ubehageligheter for andre da også. Kan de for faen ikke finne seg et liv. Han burde ha blitt fjernet av snuten, med advarsel om å holde seg milevis unna🙄 Hvorfor skal man reagere på slik «uskyldig» trakassering? Forde det er trakasering, og forde det ødelegger for de som egentlig bare ønsker å ha det stille og rolig. Tror virkelig folk flest det, at vi som liker å some oss naken, gjør det forde man liker å vise deg fremm for alle pervone med klær på🧐
   Vel håper ikke det blir et problem over sommeren, ville bli fryktelig irriterende i lengden.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg