Verdens kulaste mann.! – For en fantastisk overraskelse.!

I dag har jeg vært på Grünerløkka på Villa Paradiso for en kopp kaffe med en god venn av meg Audun. Han er kollega av meg i nordsjøen, og nå også blitt en god venn på det private plan hjemme i Oslo. Det var meningen at vi skulle ta denne kaffekoppen på Tim Wendelboe på Grünerløkka. Men ettersom jeg ikke drikker kaffe i det hele tatt, så ble det til at vi gikk på Villa Paradiso i stedet. Her hadde de både kaffe og annen drikke som vi koste oss med.

Jeg møtte Audun først ved Tim Wendelboe. Vi skulle møtes klokken 13, og jeg var der litt før. Audun kom syklende helt fra Majorstuen, så han kom syklende litt for sent. Men det gjorde da ingen verdens ting om jrg måtte vente litt på han. Da han kom syklende så hadde han med seg en liten lilla pose med noe oppi, som jeg på det tidspunktet ikke visste hva var som var oppi den. Han skulle på en date etter at vi hadde hatt en kaffe så det var til henne den var til. Så da tenkte jo ikke jeg noe mer på det. Denne posen med pakken kom han syklende med og den lå på bagasjebrettet på sykkelen. 

Vi gikk  så til Villa Paradiso. Her ble vi sittende i en time å prate om løst og fast. Den lilla posen med pakken oppi hadde han lagt så fint ved siden av seg til venstre for seg på bordet mens vi satt her. Jeg bestilte meg en kjempevond varm sjokolade som nesten ikke var drikkenes. Den var det ikke noe som helst av søtning i, og den var nærmest tykk som grøt. Ussjhh, men jeg fikk den nå ned iallefall. Audun bestilte seg en god eplemost som visstnok var hjemmelaget. Vi satt her en times tid. Og kunne ikke sitte stort lenger, ettersom han skulle på en date med en jente, og jeg måtte hjem, fordi jeg skulle få besøk. 

Men så skjedde det som jeg ikke hadde forventet skulle skje i det hele tatt da vi skulle dra. Jeg betalte for oss i kassen, og da vi kom ut på gaten så gir Audun meg plutselig denne lilla posen med denne gaven oppi. Så den var altså til meg spurte jeg.? Ja den er til deg sier han. «Til verdens kulaste mann» som han sa, og som han hadde skrevet så flott på gaven også. Se på bildene her hvor flink han har vært og hvor for seg gjort han har gjort det med gaven til meg. Jeg må si jeg ble litt overrasket, men og selvfølgelig kjempeglad. De små tingene i hverdagen som får frem smilet ditt. Det skal liksom ikke mer til. Det bittelille som betyr så mye i hverdagen til hver og en av oss. Jeg skal også begynne å ta med litt små overraskelser inni mellom til mine venner har jeg bestemt meg for. Fordi det gleder hver og en av oss at slike ting skjer. Og det spiller heller ingen rolle hva det er som er i den gaven. Bare  det å få noe, at noen tenker på deg, betyr jo så utrolig mye. Samme hva man får i den gaven. Og det trenger ikke å være det heller. Et kort med noen fine ord eller en tegning som forklarer/sier alt holder jo i massevis. Eller bare det å si noe vakkert til de man bryr seg om betyr så mye for den som får høre det. Selv har  jeg lenge sagt til mine venner at jeg er « glad i deg» når våre veier skilles for denne gang . Og jeg er veldig  glad i mine venner. 

Jeg fikk beskjed om at jeg ikke skulle åpne gaven før jeg kom hjem. Noe jeg selvfølgelig lovet  ham og holdt til jeg kom hjem. Og da jeg åpnet gaven lå en flott boxer/brief av merket Olaf Tufte oppi. Og stoffet på boxeren er av bambus. Det beste stoffet som finnes å lage undertøy til oss gutta syns jeg. Den er av størrelsen large, så den er kanskje litt i største laget, men det gjenstår å se når jeg etter hvert skal prøve den.

Audun fikk selvsagt en god klem for dette før våre veier skiltes. En flott dag. Og ikke minst. En flott venn i Audun. Venner for livet. Herlig. 

Og for en fantastisk overraskelse som du ga meg i dag. 🤗🤗🤗

2 kommentarer
  1. Jernbanefrua..: jeg er helt enig. Jeg syns dette var heelt fantastisk. Skal selv begynne å gjøre dette inni mellom, for dette lille betyr så mye for den som går det. Jeg ble iallefall kjempeglad.:-))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg