Amandas store konfirmasjonsdag, del 2.!

Amanda i kirken like før det hele startet klokken 11.00

I dag kom det inn en rekke flotte bilder på snspchatten min. Og disse bildene kom fra min storesøster som også er fadder til Amanda. Hennes mann og min storesøster er faddere til Amanda, hvilket betø at de satt rett ved siden av Amanda i kirken i dag. Og dermed kunne ta noen fremragende og flotte bilder, som de igjen kunne sende til meg her ute til havs ute i nordsjøen. Og deg ble jeg selvfølgelig utrolig glad for. Så fikk jeg liksom vært tilstede selv i konfirmasjonen til Amanda. 

Jeg skriver «Amandas store konfirmasjonsdag, del 2» nettopp fordi det er en del 2. La meg forklare det litt nærmere. I går ble konfirmasjonsdagen til Amanda feiret sammen med familie og slektninger på min søster Elisabeth sin side. Altså Elisabeth er mammaen til Amanda, og min lillesøster. Så det var den siden sv familien som feiret henne i går. Og i dag feires Amanda av familen på hennes fars side. Og hvorfor det har blitt sånn skal ikke jeg gå inn på noe nærmere her i det hele tatt, da dette er en privatsak for de det gjelder. Men at konfirmasjonen er blirt delt i to, har jeg ingen problemer med å skjønne. Det forstår jeg ganske godt. Og Amanda skjønner og forstå og ser at dette er og blir den beste måten å gjøre dette på. Men selvsagt så skulle vi alle ønske at det var litt annerledes og en litt annen situasjon. Men slik er det ikke, og da må man bare gjøre det beste ut av det. Amanda hadde en super dag i går sa hun og jeg er sikker på at hun har hatt en super dag i dag også. Det unner jeg henne virkelig. Alle som feiret henne i får var alle i kirken i dag, før de dro hjem til sitt. Og Amanda ble feiret videre med familiene på faren sin side.

Jeg må si, at jeg kjenner litt ekstra på det i dag, og så veldig gjerne skulle vært hjemme i dag og i konfirmasjonen til Amanda. Jeg har fått flere meldinger av Amanda i dag. Og hun kunne fortelle at hun har hatt litt feber i dag på sin store dag. Og  hun hadde fått 42.650 kroner. Hjelpes for en pengesum som hun fikk. Til sammenligning så fikk jeg 8.500 kr. og i tillegg en masse masse gaver også. Hun skulle sette pengene inn på sparekontoen sin. Og ingenting er vel mer fornuftig enn det i hennes unge alder. De kommer garantert godt med senere. I dag vil jo de fleste konfirmantene aller helst ha penger…. Og de fleste får for det meste penger også….. Da jeg sto konfirmant var det mer vanlig med både gaver og penger. En blanding av dette var det de fleste av oss på den tiden. Har er inntrykk av at dette med gaver på en måte er litt ut å gi til konfirmanter. Det er liksom penger/pengene som gjelder….. 

Amanda får her hånden på hodet av presten.:)) 

Det er 25 år siden faktisk siden jeg selv sto konfirmant. Woow, 25 år siden er det blitt allerede. For meg virker det som om det var i går at jeg var konfirmant. Hjelpes så fort den tiden går. Hva fikk du da du sto konfirmant.? Gaver eller penger.? Eller begge deler.? Slik som jeg fikk. 

Amanda med sin lille klasse utenfor kirken i dag. Sammen med presten.:))

Dagens bilder i dette innlegget har jeg som nevnt fått tilsendt av min storesøster mens de var i kirken i dag. Flotte bilder som jeg satte stor pris å få tilsendt i dag. 💞💞💞

 

6 kommentarer

Siste innlegg