Årets første bad i Nedstrandsfjorden – Montert sofa med mor & far – Herlig dag.!

Her er jeg på vei ut i sjøen for andre gang  dette året. :))

I går og i dag hadde jeg mine første bad for året. Og det skkedde på mitt vakre hjemsted her på Nedstrand. Ja jeg måtte helt vestover fra Oslo før keg kom meg ut i sjøen for ert bad. Jeg hadde mitt aller første bad for året i sjøen i går, og så har jeg hatt to bad i dag. Og du verden så deilig som det er i denne varmen. Selv om jeg kanskje syns sjøvannet godt kunne ha vært noen få var egendefinerte til. Det er ikke kaldt, det er ikke det jeg mener. Vil heller si at det er en smule friskt og godt. Og det gjør vanvittig godt nå som det er rundt 30 varmegrader i solen hver eneste dag. Selv trives jeg i sjøen når vannet er 20 grader eller mer. Her i Nedstrandsfjorden kan jeg tenke meg at det er 17-18 varmegrader. Det er iallefall ikke 20 grader…..- men det nærmer seg. Min flotte mor badet også sammen med meg i dag. Hun hadde sitt første bad i dag. Og jeg tror nok hun syns sjøen var kaldere enn det jeg syns at det var. Det kunne både høres og se slik ut. :))

Sofaen til mor og far på plass i vinterhagen/Hagestua i formiddag.:)) 

I formiddag satte vi i gang med å skru i hop en sofa som mor og far hadde kjøpt på IKEA. En sofa som de ville ha i hagestuen/vinterstuen sin. Og som jeg syns var en lur idè. I stedet for å ha «en haug» med diverse andre stoler som står i alle retninger og over alt. Med denne sofaen og et par småbord ble det mye mer åpent og romsligere. Og det syns jeg er lurt at man passer på at det er når msn innreder et rom. Nesten samme hva slags type rom man lager til….

Hun mor fester her nåler i stoffet nede på hjørnene, slik st det skal se enda penere ut.:)) 

Iallefall så tok far seg av det som skulle skrus og festes på sofaen, mens jeg hjalp til med å flytte på og løfte litt på sofaen hit og dit. Så hjalp jeg min mor med å få på dette blomstrete/sommerlige trekket som skulle på sofaputene. Syns sofaen er fin jeg, selv om blomstrete mønster aldri har vært en greie for meg som jeg har likt. Ikke min stil. Liker best enslige farger på diverse møbler og inventar jeg. Syns det er penest. Men heldigvis har vi alle hver vår smak. Jeg skjønte det også sånn på min mor at man kunne bytte ut trekkene på sofaen. Så hun sa hun bare skulle ha dette trekket på om sommeren. Så bytter hun det ut med et annet til høsten/vinteren igjen. Det hadde jeg også gjort. Syns også at sofaen passet veldig godt her.:) Hva syns du.?

Han far setter her på bena til sofaen. Som nesten er klar.:)) 

Han far studerer tegningen/instruksjonen for monteringen av sofaen. Ikke bare vare alltid med montering. 

Nesten klar sofa. Bare skammelen som gjenstår  å hekte på til sofaen.:) 

Jeg og mor stapper putene inni det nye trekket her. Det var vaaaarmt og godt så tidlig på morningen i dag da dette ble gjort, :))

Putene ligger som en haug inne i sofaen til mor og far, klare til å settes oppi i sofaen i hagestuen. :)) 

Jeg og far har i kveld innviet den nye sofaen i hagestuen med et kaldt godt glass hvitvin. Min mor er fotografen her.:))

Håper dere har hatt en like fantastisk dag som det jeg har hatt i dag. 🤗🤗🤗

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg