Koselig besøk hos søskenbarn – Parasoll tatt av vinden – Besøkt storebror i Roaldsvik.!

I går den 2 juni skjedde dette.: 

I dag har jeg vært på et veldig koselig besøk hos et søskembarn av meg som heter Ingrid, og som bor her på Nedstrand. Det er år og dager siden sist som jeg var sammen med henne og så familien hennes. Så det var koselig. Jeg, mor og far ble invitert opp her på jordbær på den flotte gården deres. Og det måtte vi jo si ja til. Og det var kjempekoselig. Ikke bare besøkte jeg søskenbarnet mitt, men da kom det enda to søskenbarn på besøk, som da var søsteren og broren til Ingrid. Lenge siden jeg har sett hele denne gjengen samlet. Nå i kveldingen skal jeg på en fest med Ingrid og mannen hennes og søskenbarnet mitt Håvard. Det blir koselig det. Og det spørs jo da om det er noen på den festen jeg kjenner der. Det gjenstår å se.  

Her sitter vi og spiser jordbær, blåbær, lefse med sukker og vaniljesaus. Og det mitt i det flotte tunet til mitt søskenbarn Ingrid. Veldig koselig.

En selfie med familien må til.:)) 

Jeg og to av mine søskenbarn. Ingrid til venstre og hennes søster Kjersti, og meg.:)) 

Jeg og høna  ble bestevenner på gården til søskenbarnet mitt Ingrid. Veldig koselig. Ei veldig selskapssjuk og tam hønerase dette her visstnok. 

To flotte esel var og å se på gården til søskenbarnet mitt.:))

Dette morsomme skiltet kan man jo tolke litt som man vil…. Hehe.:))

Da vi kom hjem fra besøket hos mitt søskenbarn så så vi at den ene parasollen til mor og far hadde blitt tatt av vinden. Og som disse to bildene viser under så ser vi at vinden har tatt et godt tak i parasollen. Hele duken på den dyre parasollen var vrengt av og lå langt oppi til skogs bak en stein. Vi var borte i halvannen time, så det var jo klart at dette skulle skje mens vi var på dette besøket. Og vinden tenker jeg må ha vært ganske så sterk og tatt godt tak i en såpass solid parasoll.  Dette var en relativt dyr parasoll til Ca 1200 kroner sa min mor. Vi glemte helt ut å slå sammen parasollen. Men det er fort gjort å glemme også. Men så syns jo jeg det var litt komisk å se denne parasollen slik med bare stengene som gjenstår….

En ribba parasoll møtte oss da vi kom hjem fra besøket hos Ingrid. Selve parasollduken  lå langt fra huset oppe i et skogkratt. Jeg hentet den og det var ikke lett å komme til for å hente den ut. En skikkelig vindkule har det vært mens vi var borte. 

Jeg, mor og far var også på besøk i Roaldsvik hos min storebror Jon og på gården hans som han overtok av mor og far for en del år tilbake. Veldig koselig å være her. Her satt vi på balkongen og koste oss med krone is og mon mors hjemmelagede bringebær og blåbæpai. Veldig godt. Min storebror skal nå selge gården er planen. Og megler og alt er bestilt. På en måte litt trist men jeg skjønner at hsn ønsker å gjøre dette. Da det blir altfor mye arbeide å holde for en person. Han er alene på denne gården, og med full jobb i tillegg så blir dette altfor mye arbeid og å passe på. Så jeg, mor og far er helt enige i at han bare må få solgt, mens han enda har helsen sin i sånn noenlunde hold.

Koselig med paikake på terrassen med mor, far, meg, Tor Andre og storebror Jon. Og krone is. 

 

Brødrene mine Jon  og Gunnar bader i Lysevannet på gården i Roaldsvik. :))

 

 På gården til søskenbarnet mitt Ingrid finner vi også Nedstrands eldste hus. Dette er veldig gammelt  og Ingrid skulle nå prøve å finne ut av hvor gammelt dette huset er. Det blir spennende å få vite det. Syns dette huset er skikkelig koselig og hvedig pent. Litt nostalgisk hele huset. Herlig.:)) 

En flott dag med familie og søskenbarn har dette vært så langt. 🤗🤗🤗

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg