Kooosedag med meg selv – Voldsløkka med Ayoub – Bags & Tags – KUL ryggsekk.!

I dag da jeg våknet, lurte jeg på hva jeg skulle finne på i løpet av dagen. Og lå litt og tenkte på det. Skulle jeg dra en tur på stranden i dag også, som jeg har gjort i dagesvis nå.? Skulle jeg ta meg en treningsøkt.? Eller skulle jeg rett og slett bare stå opp, ta en dusj, kle på meg og tusle litt rundt omkring og ta det som det kommer.? Så jeg valgte det siste alternativet, noe jeg slett ikke angret på. Jeg tror det var på høy tid med en kosedag med meg selv. Tror jeg trengte det.

Jeg avtalte å treffe Ayoub, som er min gode venn fra Tanzania. Han er 38 år gammel og studerer til å bli lege. En utdannelse han ganske så snart er ferdig med. 2 eksamener gjenstår. Vi gikk så til Voldsløkka og her satte vi oss og pratet om alt mellom himmel og jord. Og 2 og en halv time senere så var vi ferdige. Timer som gikk fryktelig fort. Men sånn er det når man koser seg i hyggelig godt selskap. Så måtte våre veier skilles ettersom Ayoub måtte dra tilbake for å lese videre på de gjenstående 2 eksamener. Men som han sa var det godt å få et lite avbrekk fra lesingen. Viktig med slike pauser når man leser, ellers lærer man ingenting dersom man sitter med hodet konstant nedi i disse lærebøkene……

Jeg dro så ned til byen for å «valse litt rundt», rundt omkring i byen. Sånn helt uten mål og mening. Jeg var rimelig sulten da heg kom til byen så noe mat måtte jeg ha. Og jeg kom på, at det var en stund siden jeg hadde spist sushi. Og ettersom jeg er en skikkelig sushi elsker så ble det selvfølgelig det. Og jeg gikk da på mitt vanlige sedvanlige sted og skuflet i meg meny 34&36, og som man kan se bilde av rett under her. Kjeeempegod sushi som de har her. Restauranten ligger tvers over gaten fra Gunerius Shopping, i gaten som da går mot Grønnland fra busstoppet i Brugata. Jeg husker jo aldri hva dette sushistedet heter. Det er et så vanskelig navn på det syns jeg, men men….

Etter lunsjen og deilig sushi, tok jeg bena mine fatt igjen. Og begynte å tusle rundt omkring. Og da som nevnt helt uten mål og mening. Så fikk jeg se hva jeg endte opp med og hvor jeg eventuelt havnet. Og jeg havnet da på Byporten Shopping. Og innom en kul butikk som heter Bags & Tags. Her kom jeg over en veldig kul ryggsekk. En ryggsekk som jeg faktisk hadde lest litt om. Tidligere i vår leste jeg på «Min Mote» at ryggsekker og det å gå med ryggsekk var og er veldig «hipt» denne våren og sommeren. Og da var det også noen bilder av akkurat samme ryggsekk som jeg fant hos Bags & Tags avbildet hos Min Mote. Og sekken tar/rommer 14,3 liter. 

 

Denne ryggsekken kostet 700 kroner. Og den kommer i 2 størrelser. Jeg kjøpte den største av disse ryggsekkene. Ryggsekken kommer i flere farger. Farger som rød sort, grønnaktig, vinrød, og i blått som da var fargen som jeg valgte meg. Jeg lurte på om jeg skulle ta den sorte i stedet for blått. Men så hadde jeg så mye i sort fra før, så jeg slo til med ryggsekken i blått. Syns disse er veldig kule ryggsekker. Og ryggsekkene er også vanntette, og det er jo veldig bra. Ryggsekken er av merket «Rains» eller «backpack blue Rains  så ta deg en tur innom der om du skulle ha lyst på eller trenge en ny kul ryggsekk for våren og sommeren. Mange andre typer ryggsekker også å velge i. 

Fine detaljer på denne ryggsekken syns jeg.:))

Glidelås og et godt rom bak på sekken var  det og. Her har jeg husnøkler og lommeboken min liggende.:)) 

Mens jeg ventet på at Ayoub skulle komme å treffe meg på busstoppet i dag, så fant jeg ut at jeg kunne jo prøve å ta litt bilder av meg selv. Eller populære selfies som det så magisk heter på det tidsriktige moderne språket. Og så ble det til. Bildene av meg ser man nederst her. Ble nå ikke helt på tryne heller dette da tror jeg……

« Me myself And I « i skyggen på busstoppet på Torshov mens jeg ventet på Ayoub i formiddag. :))

Herlig med en halv time i skyggen. Det har blitt mye sol i det siste.:)) 

Håper dere har hatt en like fantastisk dag som det jeg har hatt i dag. 🌞🌞🌞

4 kommentarer
  1. birgitteostby: ikke jeg som skal ha eksamen men Ayoub.:)
   Da er vi to Birgitte som sliter med det samme. Angst og sosial angst for mitt vedkommende.:((((

  2. birgitteostby: da er vi to. Og jeg er veldig mye og veldig ofte alene for meg selv veldig mye.
   Men jeg kan gå it på ting så lenge jeg vet at jeg har flukt muligheter til å komme meg bort/unna raskt.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg