Café LaundrOmat – Croquet Madame – Bislett Games – Vakker fuglesang – Flott dag.!

I dag er det den store dagen for Bislett Games, på Bislett Stadion. Og på de 12 årene som jeg har bodd i Oslo så er det første gangen jeg i dag så  det hele fra tribunene på Bislett. Dette er noe jeg alltid har hatt lyst til å gjøre. Og i dag skjedde det, og det i praktfullt vakkert sommervær. Herlig. Og jeg har fått sitteplass på motsatt langside hvor de kommer i mål. Og det var heldigvis på skyggesiden som jeg satt på. Og det var bra, for det så en smule intenst varmt ut med en helt fullsatt tribune på solsiden. Så heldigvis satt jeg ikke på den siden.

Meg på plass og med en selfie, like før direktesendingen til NRK1 startet klokkken 20.00.:)) 

Det var veldig morro å se de store stjernene i kveld gjøre sitt. Og årets høydepunkt sett med norske øyne var Karsten Warholms 400 meter hekk og Ingebrigtsen guttenes 1500 meter løping. Ingen av de vant sine løp. Warholm kom på 2 plass, og det samme gjorde Filip Ingebrigtsen kom også på en 2 plass. Storebroren kom et godt stykke lenger ned på listen. Men dette var likevel veldig morro å se. Det  som slo meg litt da jeg så Ingebrigtsen guttene løpe i dag, var det helt vanvittige tempoet som de hadde. Fra start til mål. En rolig løping for de guttene der, er jo en spurt og vel så det for normale løpere i gaten som meg og kanskje også deg. Fyameg for et tempo. Ble nesten anpusten av å se på de, da de passerte langsiden som jeg satt på. Men jeg merket også fort at man ser utvilsomt mye mer og får med seg mye mer når man ser Bislett Games gjennom TV ruta. Og så var det så mye som skjedde på en gang også at man nesten ikke klarte å følge med på alt som skjedde på stadion under den direkte TV sendingen. Hørte bare plutselig et voldsomt publikumsbrøl mens man satt og fulgte med på noe helt annet et annet sted ute på arenaen. Men en erfaring rikere og veldig morro å ha gjort en gang på et fullsatt og helt utsolgt Bislett Stadion. Jeg tror det var 15.000 tilskuere som var på arenaen og så det hele i dag. Og jeg tror heller ikke at jeg kommer til å gjøre dette igjen. Nå har jeg gjort det en gang, og jeg må være så ærlig å si at det frister mer å se det gjennom TV ruta neste gang….

En fullsatt Bislett Stadion i dag. 15.000 stykker. :))

Like ved Bislett ligger den koselige Cafeén LandrOmat. Og LandrOmat skrives med en stor O, ikke spør meg hvorfor. Men morro er det iallefall med den store Oen midt inni der…. Litt anderledes enn for eksempel Landromat, og litt kjedeligere også kanskje det… Men iallefall så ligger LandrOmat tvers over veien for selve Bislett stadion og ved hovedinngangen der hvor de har sånn Crossfit trening. Veldig enkelt å finne egentlig. 

På Café LandrOmat skuflet jeg i meg en kjeeempegod rett som de kaller for Croquet Madame, eller også kalt parisertoast.Dette har jeg aldri spist før. Men dette var uhyggelig godt. Dette er et varmt smørbrød med skinke og ost som enten stekes eller grilles. På toppen som du ser på dette bildet har de bechamelsaus/hvit saus, og så toppes det hele med et speilegg på toppen. Og pommes frites kommer da utenom. Jeg ville ha det også jeg. Hvorfor må all denne usunne maten som denne toasten være så forbasket godt da.? Syns ikke du dette så godt ut.? Jeg spiste her på LandrOmat, et par timer før jeg gikk inn på Bislett Stadion. Du burde prøve selv om du noen gang er i nærheten av Bislett eller Bislett Stadion. Anbefales.

Fantastisk gode Crouqet Madame , supergodt.:)) 

Jeg hadde også så god tid i dag, at jeg etter den gode lunsjen på LandrOmat gikk opp til Stensparken for å slappe av litt i skyggen. Som sagt så gjort. Her la jeg meg paddeflat under et gedigent tre i skyggen. Og slappet av. Jeg lukket øynene flere ganger mens jeg lå her, og tok innover meg den vakre fuglesangen som var i dette store treet. Det er altså  så ubeskrivelig deilig å ligge å høre på småfuglene som synger i trærne slik. At jeg blir heeeelt avslappet til det. Det er nesten så jeg vil gå så langt å si at det er terapi for både kropp, sinn og sjel å høre på dette. Du burde prøve det du også. Finn deg et stooort tre i en park, legg deg i skyggen under det og ta fuglesangen innover deg. Jeg er sikker på at du vil komme til å like dette, og å nyte dette fullt ut….

Jeg ligger i Stensparken og nyyyter vakker fuglesang. I slutten av juni er det mer eller mindre helt stopp i fuglekvittringen, så da er det bare å nyte den mens man enda kan.:)) 

En flott deilig dag med flere deilige inntrykk og opplevelser det vært. Herlig.🌞🌞🌞

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg