Hvorfor har jeg ikke SELV kommet på dette før da.? – Genialt tips til kald drikke.!

I går da jeg var ute på Langøyene med en kompis og koste meg, så var det han som kom med det helt enkle men ganske så geniale tipset, eller trikset om du vil. Og det var, hvordan holde drikkevannet du tar med deg til badestranden kaldt, når solen har en temperatur på mellom 20-30 grader hele dagen i gjennom.? Og dette er jo temperaturer vi i de siste 6 ukene har blitt vandt til, og hatt hver eneste dag nå i ukesvis…. utrolig nok. Selv har jo mitt hode aldri klart å tenke såpass og så langt som med det geniale tipset han kom med der. Og så så enkelt dette trikset/tipset var da man. Men igjen, så var det det å komme på det da….

Det har lenge irritert meg at drikken min så fort blir varm i solen, eller i skyggen når jeg er på stranden. Da er den varm fortere enn du får skrudd korken igjen på flasken. Og da smaker ikke vannet like godt syns jeg. Varmt vann er sjelden godt da. Og det samme med brus. Når ble varm brus godt liksom.? Sikkert de som syns det er godt også. Men ikke jeg. 

Iallefall her er det helt enkle trikset/tipset for å ha kaldt drikkevann på stranden lenge..:

Og du trenger 3 ting.: Og det er en vannfkaske eller en tom brusflaske som jeg har brukt her. Vann og en fryseboks. Og det er liksom det hele. Enkelt og greit. 

PUNKT 1.: Skyll en tom brusflaske godt, en liten eller stor , alt etter hvor mye væske/vann du regner med å drikke. 

PUNKT 2.: Fyll på vann rett fra vannkranen på kjøkkenet ditt. Fyll flasken helt opp.

PUNKT 3.: Skru korken igjen, og legg flasken i fryseren. Gjerne til neste dag. 

PUNKT 4.: Neste dag er flasken med vann frosset til is, og hele flasken er knallhard med is. Ta den med deg på stranden og vipps der har du kald drikke i flere timer. Ja kanskje til og med badestranddagen i gjennom.:)

PS.: Jo større flaske du har, desto lenger kaldt vann vil du ha på stranden. Isen i vannet smelter passe fort så her er det bare å drikke når isen har smeltet litt og litt. 

Min brusflaske var fortsatt like kald og god som da jeg dro hjemme i fra og til stranden, og til jeg dro fra badestranden 6 og en halv time senere. Så dette skal jeg huske på å gjøre oftere når badestranden lokker meg.:))

Deilig med friskt og godt kaldt isvann på Langøyene i dag. Og hadde fortsatt en del igjen etter 6 og en halv timer ved sjøen da  jeg dro hjem. Herlig.:) 

Hvorfor i all verden har jeg ikke tenkt på dette før da.? Og ikke minst kommet på det.?  🙄🙄🙄

Håper du har hatt en flott dag i dag.🤗🤗🤗

14 kommentarer

Siste innlegg