Moteriktige badeshortser/shorts for oss gutta – Eubio shortser/badeshorts til 30% rabatt.!

For noen uker siden kom jeg over en annonse med noen kule shortser eller «swimwear» som de heter eller egentlig er. Altså badetøy. Men de kan helt fint brukes som vanlige shortser slik som jeg gjør her på mine bilder. Og disse shortsene er virkelig i vinden denne sommeren. Så er du ute etter og på jakt etter nye shortser/badeshorts, ja da er det disse du bør skaffe deg denne sommeren. Går du inn på denne linken her.: https://eubiofficial.com/   så kan du velge å vrake i den ene kule badeshortsen/shortsen etter den andre til 30 % rabattert pris. Og de er suuupergode å ha på seg. Og de tørker også ganske så fort etter en svømmetur i sjøen eller ferskvann om det er det du foretrekker.

Gult er kult sies det. Så da ble det med gult denne dagen fra topp til tå.  Og her med ananas motiv. Kul.? :)) 

Jeg bruker mine to som vanlige shortser også, da de helt fint kan brukes til det også. Om du ikke har tid til å vente på å kjøpe disse shortsene på nettet og på linken som jeg la ved her, så kan du gå til butikken som heter Vilberquin Oslo/skoveienno7, som da altså ligger i Skovveien nummer 7 på beste vestkanten. Der har de lignende badeshortser/shortser om du ønsker det. Hva de koster der det skal jeg ikke uttale meg om, da jeg ikke har vært der selv enda. På Brandstad på Oslo City så jeg de hadde lignende badeshortser/shortser også. Så dette er noe som er inn nå. eubio heter merket på mine shortser, og det finnes helt sikkert masse andre merker også….:)  

I forrige uke da jeg var ute og gikk på Storo her i Oslo, var det flere folk som jeg ikke kjente som kommenterte at jeg hadde så kul shorts. Det var da den gule som jeg hadde på meg som noen av bildene i dette innlegget viser. Og en annen sa. «Se ananasene på shortsen hans. Kuult.» Så jeg får ta det som et positivt kompliment tenker jeg. 

Og her er jeg i shorts/badeshorts nummer ro. Og i blått fra topp til tå denne dagen.:-)) 

Anker er motivet på denne blåe shortsen. Liker du de.? :-)) 

Så gutter. Trenger du en ny shorts eller to eller flere, så løp og kjøp. Du vil ikke angre på dette. De er superkule.🤗🤗🤗

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg