Er det rart mannfolk får mye kjeft….?

I dag kom  jeg over en ganske interessant greie som jeg leste på Facebook. Jeg selv kan ikke selv si at jeg kjenner meg igjen i noe av dette, da jeg aldri har hatt et forhold til en kvinne. Og aldri noen gang kommer til å få det. Men jeg tipper det kanskje er flere menn som sikkert vil kjenne seg igjen i flere av påstandene under her…..-eller hva.? Interessant lesning syns jeg nå dette var da, om ikke annet…

Hvis en kvinne ser en naken mann i et vindu, så er han blotter…. Hvis en mann ser en naken kvinne i ett vindu, så er han en kikker…. 

Hvis du jobber mye og hardt, så har du «aldri» tid til henne…. Hvis du ikke jobber mye og hardt, er du udugelig og lat….

Hvis du blir forfremmet foran en kvinne – kalles det favorisering…. Hvis hun blir forfremmer foran deg, kalles det likestilling….

Hvis du gir jentene på jobben kompliment for deres utseende, er det sexpress…. Hvis du ikke sier noe, setter du ikke pris på kvinner….

Hvis du gråter er du en pusling…. Hvis du ikke gjør det, er du ufølsom…..

Hvis du tar en beslutning på egenhånd, er du en sjåvinist…..  Hvis hun gjør det, er hun en selvstendig kvinne….

Hvis du liker å holde deg i form, ef du forfengelig…. Hvis du ikke gjør det er du initiativløs og likegyldig….

Hvor du kjøper blomster til henne, så er du ute etter noe…. Hvis du ikke gjør det, er du ikke i stand til og vise omtanke….

Hvis du er stolt over din egen suksess, er du en overlegen blei….Hvis du ikke gjør det er du uten ryggrad og ambisjoner….  

Hvis hun har «vondt i hodet» er hun trøtt…. Hvis du har det, elsker du henne ikke lenger….🤭🤭🤭

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg