Min kjære pappas bursdag.! – Jeg feirer aldri mine bursdager.!

Her sitter min flotte far med en stoor eske på fanget sitt, og skal til å åpne pakken han fikk av meg og min storesøster med familie. Klar til å åpne. :-)) 

I går feiret min kjære far bursdag. Og dessverre rakk jeg ikke å få publisert et innlegg om han i går på dagen hans. På grunn av at jeg selv hadde det så utrolig travelt på jobben her ute offshore. Så da gjør jeg heller det i dag.  I  går 17 juni fylte min far  68 år. Og heldigvis er han ikke noen gammel mann. I dag er jo 68 år, slett ingen alder. Hverken for menn eller kvinner. Jeg håper virkelig at jeg skal få ha glede av å ha min kjære far i mange mange år til. Årene de går jo så altfor fort for oss alle. 

Dessverre fikk jeg ikke vært hjemme og feiret min fars bursdag denne gangen. Og far ønsket heller ikke noen stor feiring i det hele tatt. Så derfor hadde han og min mor dratt opp på fjellet og på hytten på Vågslid som de har der. Og feiret dagen til far i går, i fred og. De ville ikke være hjemme på Nedstrand på dagen til far. For da hadde det blitt så mye styr og selskap. Noe far ikke ønsket denne gang. Men som han selv sa, hadde det vært et rundt tall eller 70 årsdagen hans, så hadde det vært noe annet. Da hadde han feiret det litt som han sa. Og det skjønner jeg godt. Jeg syns også at en liten markering passer seg når man fyller år på et rundt tall. Min storesøster Lillian med mann og deres to døtre hadde tatt tuen  til Vågslid for å feire min far i helgen. Koselig at far hadde litt selskap på min fars bursdag. 

Og her er den flotte kikkerten min far fikk til bursdagen sin i  får av meg , min storesøster og hennes familie. 

Selv har jeg aldri noen gang i voksen alder feiret bursdagen min. Jeg er i dag 40 år. Og grunnen til at jeg aldri feirer bursdagen min, er rett og slett at jeg på det sterkeste misliker og avskyr noe så voldsomt å være/bli et midtpunkt, eller å få all oppmerksomhet rettet mot meg. Og det gjør man jo gjerne når man feirer sin egen bursdag. Feirer du dine egne bursdager.? Eller misliker du det like mye som meg.? På en annen side beundrer jeg de veldig de av dere som faktisk feirer deres egne bursdager. For er det noe jeg egentlig syns man skal feire så er det nettopp ens egen bursdag. Man vet jo aldri hvor gammel man vil bli. Så derfor syns jeg det er en viktig dag å feire. Selv om jeg selv ikke feirer bursdagene, så syns jeg selvsagt at alle andre skal gjøre det, dersom dere liker det. 

Til slutt noen ord til min far.: Jeg er veldig glad i deg far. Den personen jeg nå har blitt, er er resultat av verket hans, med omsorg og gode råd gjennom alle år, så er jeg veldig godt rustet her jeg står med de utfordringene livet har gitt meg så langt, og eventuelt vil komme til å gi meg. 

Verden kan føles urettferdig og tung mange ganger, og vanskelig å takle. Jeg er derfor glad for at nettop du far er min far, som kan veilede og støtte meg i de valgene som jeg tar. Jeg er uendelig glad i deg far.

GRATULERER så mye med vel overstått 68 årsdag i går som du feiret. 💙💙💙

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg