Endelig der er du fagmann – Gratulerer – VELDIG stolt & glad onkel.! 🚜🚜🚜

Her sitter en lettet og veldig glad mor og en sliten og trett Lars Kristian noen få timer etter at han bestod fagprøven sin som landbruksmaskinmekaniker. Her hjemme hos moren sin. Bildet er fra statusen og facebooken til min slster hvor hun gratulerer og uttrykker sin flotte stolthet over sin eldste sønn. 

I dag har det vært en stor dag og en veldig viktig dag for den tredje eldste som jeg er onkel til. Han ble i dag fagmann. Da han de siste 3 dagene har vært oppe til praktisk fagprøve i sitt fag. Han ble i dsg fagmann som Landbruksmaskinmekaniker. Og onkelen hans er UTROLIG STOLT over at han i dag besto fagprøven i sitt fag. For det er altså så viktig i dag å ha papirer og en utdannelse å ha med seg inn i voksenlivet og arbeidslivet. Det er viktigere enn noen gang, og viktigere enn aldri før. Har man ikke en utdannelse i dag, ja da vil som oftest mulighetene for å få den jobben man søker på/ønsker seg bli mye vanskeligere å få. Ja, kanskje til og med nesten umulig. Heldigvis er de andre jeg er onkel til, godt i gang med sine gode utdannelser også. Så det er en kjempeglad  onkel som i dag puster letter ut for at Lars Kristian klarte dette fagbrevet. Jeg kan ikke få sagt det nok hvor glad og stolt som jeg er av ham i dag. 

Her er statusen fra Lars Kristian fra hans Facebook tidligere i dag. Og da var hans stolte onkel ikke sen med å kaste seg over telefonen sin for å gratulere ham.:-))

Både jeg og hele familien visste at Lars Kristian i løpet av denne sommeren skulle opp til fagprøven i sitt fag. Og at det mest sannsynlig ville skje i juni en gang før skolene sluttet. Og det stemte godt, for det er jo denne uken her at skolene går på skoleferie for sommeren. 

Lars Kristian sa ikke noe selv at han hadde klart fagbrevet i dag. Det så jeg på Facebook der han selv publiserte at han hadde klart og bestå fagprøven på Eiksenteret han jobber på. Og da var det en onkel her som var rask ned både å kommentere på statusen hans hvor stolt jeg var av ham. Og også på Snapchat sendte jeg ham en stilt bildehilsen. Herlig. Og kommentarer har han får maaase av på facebooken sin nå ser jeg. Og det er så fullt fortjent. 

GRATULERER så hjerteligst mye min flotte nevø Lars Kristian med fagbrevet som landbruksmaskinmekaniker. 🚜🚜🚜❤️❤️❤️

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg