36 + 28 sengeskift – Den store SELFIE dagen – Kansellerte helikoptre – Halvveis i turen.!

En sliten gutt etter et haaav med sengeskift og utvask av lugarer de siste to dagene. Men denne karen her klager ikke.:)) 

De siste 2 dagene har virkelig verdt er hardkjør her ute på jobb. Hjelpes vel. Jeg er i dag halvveis i arbeidsperioden min her offshore denne turen, så neste fredag skal jeg hjem på fri. Jeg har vært her en uke, og etter de siste 2-3 dagene offshore så kjennes det ut som om jeg har vært her en hel arbeidsperiode, altså 14 dager. Hjelpes for et kjør som det har vært.

En noe rotete  lugarliste laget av meg selv.:)) 

På grunn av tåke som har preget værsituasjonen her i nord den siste uken både på land og på sjøen, så har flere av helikopterflightene som skulle hit til Songa Enabler blitt kansellert etter først flere utsettelser før en endelig kansellering. Så i går hadde vi 36 sengeskift og normalt sett ligger det på rundt 18 sengeskift på torsdagene. Men altså dobbelt opp ble det med sengeskift og utvask av disse lugarene. Det betyr at det da skulle ha flydd to helikoptere i går. Men kun det ene av disse helikoptrene fikk fly før tåken la seg som en stor sky over og på hele riggen/plattformen. Så helikopteret som ble kansellert i går ble flyttet til i dag fredag. Og i tillegg kom sengeskift og utvask på det faste oppsatte helikopteret til de som har hjemreise i dag fredag. Og totalt sett er det 28 stykker som reiser hjem. Begge disse helikopterflightene er blitt utsatt til 15 tiden i ettermiddag. Mye styr når helikoptrene ikke går som de skal pga vær. På denne årstiden er det visst veldig mye tåke på dette Goliat feltet sier de ombord her….-ikke vet jeg men. 

Og her er jeg i full sving med sengeskift som jeg har holdt på med masse de siste dagene. 

 Det er utrolig hvor godt man kjenner det i kroppen etter så mye ekstra sengeskift og utvask av lugarer. Og det bare etter en uke. Så mye på så kort tid, pluss alt det andre vi skal gjøre i løpet av et 12 timers skift, det kjenner man i kroppen uansett hvor sterk, sprek eller trent man er. Dette er skikkelig tung og hard jobbing. Men jeg liker det, og ville ikke byttet ut jobben min med noen andre typer jobber i det hele tatt…. Og så lenge helsen min holder, så blir jeg her så leenge jeg kan. 

Og slik ser en ferdig, nyvasket og klargjort lugar ut etter ferdig utvask. 

I går var det jo den store selfiedagen. Og ettersom jeg aldri tar noen selfier,( bare sånn circa hver dag) så måtte jeg jo selvsagt smelle til med en selfie. Og den tok jeg merkelig nok fra sengen etter en lang og hard 12 timers økt på jobb, litt trening og en god dusj. Jeg var så sliten at jeg måtte legge meg nedpå litt, så da tenkte jeg like godt at jeg kunne prøve meg på en selfie fra sengen. Fikk du tatt deg noen selfier på selfiedacen som var i går.? Rett under ser dere mitt bidrag til selfiedagen som var i går.

Og mitt bidrag til selfie på selfiedsgen da.:)) 

Til vi plutselig ses igjen. Ha en fantastisk dag og suuuper helg.🤗🤗🤗

2 kommentarer
  1. For en koselig blogg 😊 Høres slitsomt ut med masse styr med tåke og helikopter, og veeeldig mange sengeskift og utvasker, men satser på at du får en (relativt) rolig helg 😁

  2. Iselin: tusen takk Iselin .?
   Helgen blir noe roligere ettersom vi ikke har noen sengeskift eller helikoptre i helgene her ute. Deilig.?
   Så får jeg hentet meg inn litt forhåpentligvis.?

   Håper du får en flott St.Hand feiring i dag.??

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg