Dirty Sexy Bingo – «Åh herre min tørk» – Sankthans aften – Vant drone til pappaen min.!

Dette tørkepapiret  som vi bruker over alt på alle fellestoalettene, er vi mer eller mindre tomme for. Og det er mildt sagt litt krise når vi er tomme for dette… Hva gjør de da tro.? 

« Åhh herre min tørk» sier jeg bare. Nesten heeelt tomme for tørkepapir her på plattformen som jeg jobber på. Og ikke kommer det noe båt ut her i løpet av helgen heller. Ikke før en gang i neste uke visstnok. Så det vil komme til å stå mange tomme tørkepapirholdere rundt omkring på fellestoalettene her på riggen i løpet av helgen. Og hva de da vil gjøre kan jo bli riktig interessant. Sjefen min skulle nå sjekke opp i iallefall om han kunne få ut noe tørkepapir med et helikopter som kommer hit på mandag i neste uke. Men det spørs om han får med noe på det helikopteret. Alt avhenger av om helikopteret er fullt eller ikke. Og ikke minst vekt/kilo baggasje helikopteret kan ta med. Jeg lurer på hva de har tenkt til å gjøre dersom det skulle gå helt tomt for tørkepapir. Henge ut håndklær på fellestoalettene forsto jeg ikke var lov heller. Så hva gjør de da tro.? Det er jeg spent på. For helt tomt for papir det blir vi enten i morgen søndag eller mandag morgen….. 

Og slik står flere av tørkerullholderene nå rundt omkring på riggen. Kriiiise….. 

I dag er det jo Sankthans og selveste Sankthans aften. Dette er jo noe vi nordmenn ikke har for vane å feire noe særlig. Annet enn litt grilling og et sankthans bål og kos med venner/familie ved sjøen eller lignende. Mens i Sverige derimot feires dette skikkelig. Så jeg skulle gjerne vært med på en slik feiring i Sverige. Det tror jeg hadde vært veldig gøy. Men det som er litt kjedelig med Sankthans er at da har solen snudd. Og vi går mot mørkere tider igjen. Huff orker ikke å tenke på at vi går mot mørkere tider igjen enda jeg. Så la oss heller nyte og kose oss med sommeren nå som vi har den her.

Et flott sankthans bål i Drammen på disse to bildene i dagens innlegg. Her er dette nettopp blitt satt fyr på.  

I kveld har vi hatt bingo, eller «sexy dirty bingo» som det sto på oppslagsplakaten i kveld. Og de fleste her ute lurte jo fælt på hva slags bingo dette skulle være. Det var mye folk på bingoen men ikke så mye som det vanligvis pleier å være. Kanskje det var «Dirty sexy bingo» som skremte folk fra å komme eller om det er fotball VM fra Russland og kampen mellom Sverige og Tyskland som gjør at det ikke var stappfullt av folk i messen på bingoen i kveld. Alle lurte som sagt på hva denne «dirty sexy bingoen» gikk ut på. Men det var visst bare for å tiltrekke seg enda mer folk enn det det vanligvis pleier å være. Selv om det stort sett alltid er mye folk på bingoen.

 

Min niese Caroline som bor i Drammen sendte meg dette flotte bildet, av et flott Sankthansbål i full fyr. Vakkert i sjøkanten. 

Iallefall så vant jeg faktisk på bingoen i kveld. Og det er jo alt annet enn hverdagskost at det skjer. Det går som oftest laang tid mellom hver gang. Veeeldig lang tid. Og når det først skjer så er det jo veldig hyggelig. Og egentlig spiller det ingen rolle hva det er jeg vinner, dersom jeg først vinner noe. Jeg vant på 3 rekker i dag. Og det tror jeg heller aldri at jeg har vunnet noe på heller. Jeg er nå helst med på den bingoen for det sosiale jeg da. Og faktisk ikke for premienes skyld. Og de premiene man kan vinne her er ganske så bra. For eksempel vant en kollega av meg begge hovedpremiene i dag. Hun vant iPad mini og Bose wireless headset. Kjempeflotte premier dette. Selv vant jeg en drone. Og jeg tenkte med en gang da jeg vant den, at hva pokker skal nå vel jeg med dette.? En drone.? Har overhodet ingen interesse av dette, så dette skal min far få. Og han ville gjerne ha den. Så når mor og far snart kommer østover til Oslo så skal han få den. 

Denne dronen vant keg på bingoen i dag. Den skal altså min pappa få. Og han ble kjempeglad når jeg sa at han  skulle få den. Så det var jo hyggelig å høre. Og nederste bildet er plakaten over bingoen som hang over hele riggen. Litt morsom da syns jeg. 

Da håper jeg dere har hatt en flott sankthansfeiring med grilling og stort bål i kveld. ❤️❤️❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg