«Mine egne lidelser» – Fantastiske figurerer – Danske Kay Bojesen design – christiania Glassmagasin.!

På lørdag så var jeg en tur i Bogstadveien på Christiania Glassmagasinet som ligger der. Der hvor Moods of Norway hadde sin butikk i Bogstadveien før de gikk konkurs og la ned. Og hvor Christiania Glassmagasin har fått sin nye «flagstore» butikk nå, og som det står så fint «flagstore» utenfor inngangspartiet deres. Jeg vil gå ut i fra at «flagstore» menes med at denne butikken i Bogstadveien regnes som hovedbutikken/flaggskipet av alle Christiania Glassmagasin butikker i Norge. Det skulle man tro iallefall. En stoooor flott butikk med utrolig mye vakkert i. Tror aldri jeg har gått tomhendt ut av den butikken, og det gjorde jeg heller ikke på lørdag, Hehe.

Denne kule julenissen måtte jeg jo bare ha. Og dette er den eneste julenissen som jeg kommer til å ha stående fremme hele året rundt.  

Jeg har leeenge siklet på noen fantastisk kule og vakre figurer som de har stående i en monter her i butikken. Og jeg skjønner at de står innelåst i en monter. For disse figurene i tre er alt annet enn rimelige. Det er den danske designeren Kay Bojesen som er designeren av disse figurene. Og det er en masse andre figurer å velge mellom også enn akkurat disse 3 som jeg har bilder av her i bloggen. Men av de som sto i denne monteren så syns jeg disse var de flotteste og kuleste om det er lov å si. Og du verden så mye flott dansk design danskene har. De kan det disse danskene altså. Mye bedre på design syns jeg enn hva norsk design er….. Eller hva syns du.? Men heldigvis er norsk design også virkelig på fremmarsj også. Og det er bra, for vi har mye bra her også etter hvert fått….

Og den flotte stilrene fuglen i rødt og sort måtte jeg jo også ha. . Fås i en haug med andre farger også. 

Men tilbake til disse figurene jeg så utrolig lenge har siklet på. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har besøkt den butikken og tittet på disse figurene. Eneste grunnen til at jeg ikke har kjøpt dem er fordi jeg syns de har vært litt i overkant dyre. Men så vet jeg jo med meg selv, at har jeg først funnet noe jeg virkelig liker, så glemmer ikke denne gutten det. Og får det heller ikke ut av hodet sitt. Ikke før jeg har fått kjøpt det, og den tingen eller gjenstanden er på plass i mine hender og i mitt hjem. Og for å gjøre slutt på «mine egne lidelser» så bare kjøpte jeg de like godt. Så slipper jeg å «lides» mer i den forstand at jeg med jevne mellomrom hver dag går og tenker på at «de skulle jeg hatt», «hvorfor kjøpte du de ikke da, da du var der.?» og den slags fabling i hodet mitt. Nå får hodet mitt hvilt seg for å si det sånn….

Og så den samme fuglen, og da i sort og grått. Liker du de.? :))

Disse vakre figurene varierer i pris. Jeg betalte nesten 2000 kr. for disse 3 Kay Bojesen figurene. Og av samtlige figurer inne i monteren så var den billigste på noen få hundrelapper, og den dyreste til noen tusenlapper. Ønsker du selv en titt på disse figurene, smett innom din nærmeste Christiania Glassmagasin butikk og spør etter Kay Bojesen figurer og ta en titt på de. Jeg vil tro at alle Christiania Glassmagasins butikker fører de samme varene/produktene…. Og jeg er sikker på at du vil komme til å like flere av dem også. De fleste figurene kommer i mange forskjellige farger, så det er bare å velge å vrake. 

Ta en titt på disse om du liker de og neste gang du besøker en Christiania Glassmagasin butikk.:))

Ha en fantastisk flott sommerdag og nyt solen. 🌞🌞🌞

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg