En ny fantastisk smaksopplevelse – Nyåpnede «Pink Fish» restaurant – Fantastisk mat.!

Inngangspartiet til «Pink Fish» ser slik ut. .:)) 

I dag fikk jeg en ny herlig opplevelse. En smaksopplevelse verdt som smak i gull. Jeg skal komme mer tilbake til dette etter hvert. For en smaksopplevelse i gull det var dette virkelig.

Veldig kuuuul vegg med innslag av lakserosa  inne på «Pink Fish.» 

Jeg hadde vært hos frisøren min i dag fra klokken 11.30 til litt over 12.30 var jeg ferdig der. Og da jeg kom ut fra frisøren og bare satte meg ned på en benk rett utenfor, og satt der og tenkte på hva jeg nå skulle finne på. Og jeg satt der og tittet meg litt rundt, det var da jeg så noe helt nytt som jeg aldri før hadde sett i denne byen. Og jeg tenkte med en gang guuu så spennende dette hørtes ut som. Nemlig spisestedet/restauranten «Pink Fish» som utelukkende lager kun en haug med deilig flott mat bestående av laks. Mens jeg satt her på denne benken og så, så var det flere mennesker som gikk inn hit. Ja, det kom faktisk folk hele tiden. Jeg var selv litt sulten, og ikke så rart det ettersom det nå var lunsjtid. 

Flere kloke og gode ord finner man inne på «Pink Fish», både på vegger, bilder og interiør.  

Så jeg bestemte meg for at dette måtte jeg teste ut. Jeg kunne rett og slett ikke dra hjem uten å ha gått innom her for en lunsj. Og slik ble det. Vel inne møtte jeg på en veldig hyggelig mannlig ekspeditør som sto i kassen og betjente oss kundene. Det første jeg sa til ham var, «endelig er det kommet et sunt alternativ av spisesteder i denne byen. De er det så altfor få av.» Der han da repliserte og sa «at det syns vi også», smilte og viste meg så tommel opp mens han smilte vennlig tilbake.

Og slik ser det ut ved skranken hvor man bestiller mat og drikke. Lekkert treverk  på veggene syns jeg.:)) 

Jeg bestemte meg for å bestille en lakseburger, med chips og en Pepsi Max ved siden av. Lakseburgere var utrooolig god. Saftig og god og passe stekt. Den var ikke tørr i det hele tatt. Jeg bestilte en asiatisk variant. En variant  med asiatiske aner. En vietnamesisk burger med spicy soya og mangosalsa. KJEMPEGOD.:))

Og den himmelsk gode lakseburgeren  med et asiatisk preg. KJEMPEGOD.:))  

Det jeg ikke likte var den kalde chipsen jeg bestilte ved siden av. Den var ikke helt min smak. Den ble servert kald, og skulle serveres kald, og koster 30 kroner. Bittelitt salt var det på den og chipsen var også tørket sa han vennlige ekspeditøren. Selv om denne chipsen ikke var helt min smak så er det selvfølgelig mye mulig at alkurat du faller for denne typen chips. Jeg har ikke sett denne varianten før. Og iallefall aldri hørt denne måten de laget chipsen på. Chipsflakene var av den litt tykke sorten også. Jeg foretrekker chips som er av det tynne slaget. Men dette er selvfølgelig en smakssak for hver og en av oss. 

Chipsen som jeg ikke var så veldig begeistret for. Den var litt i tykkeste laget for min del. :)) 

Interiøret og fargene i restauranten syns jeg også er veldig stilig. Ettersom det er laksen som står i fokus i samtlige rettene hos Pink Fish, så hva er vel da mer naturlig enn å innrede og å ha innslag av lakserosa hva gjelder farger på vegger, tak og interiør. Vi vet jo alle at laksen er rosaaktig i fargene. Kjempekult og veldig smart, samtidig som den lakserosa fargen gir varme til hele lokalet og til den moderne og stilige takbelysningen som de har her. 

Flott og moderne innredet. Dette er tatt fra sofaen, og man ser bort til skranken.:))  

Ekspeditøren kunne fortelle meg at de hadde hatt åpent i en måneds tid nå. Og at det gikk veldig bra med restauranten. Masse folk som kom og spiste her. Og veldig mange hadde sagt deg samme som meg, at det var på høy tid at det kom flere, mange flere sunnere/sunne alternativer på banen hva angår mat og restauranter. Han kunne også fortelle at dette var den første «Pink Fish» restauranten som var åpnet, og at 3 nye i Oslo var underveis og ville åpne i løpet av året. Da blant annet en på Oslo City. På sikt ville de også åpne over hele landet. Dette var jo som musikk i mine ører. Herlig.

Enda et flott sannhetens og fornuftig ord  på veggene her.:))  

Så ønsker du et sunnere og bedre alternativ til mat når du er sulten og trenger noe å bite i, syns jeg du skal ha Pink Fish i bakhodet ditt. Du vil ikke angre, selvfølgelig dersom du liker fisk og laks. Det er jo en forutsetning. 

Her ved disse bordene var det også stikkontakter til lading av eventuelt mobiltelefon o.l. Gratis wifi kunne man helt enkelt logge seg inn på. Raskt og bra nettverk. 

 Det jeg også ville si, bare for å spore litt bort fra «Pink Fisk» restauranten, er at jeg ofte har lurt på hvor de sunne alternativene er å finne i Oslo. Nå er jeg såpass kjent i Oslo at jeg vet hvor jeg skal gå for å finne sunne spisesteder i Oslo. Men dersom man ikke vet det, så kan jeg love deg at det da ikke er enkelt å finne. Jeg slet selv veldig med å finne det før. Alle spisesteder har som oftest ett eller annet sunt alternativ å tilby. Men da er det gjerne en gørrkjedelig salat eller en brødskive med noe saltgreier på….. Som jeg iallefall ikke finner så veldig interessant. Nå ser det da ut til at vi begynner å få spisesteder som ene og alene fokuserer på sunn mat. Slik som «Pink Fisk» blant annet. Og iallefall mye sunnere enn på veldig veldig mange andre spisesteder som denne byen har å tilby. 

En stilig og flott gladlaks på veggen som dekorasjon. Disse var det flere av rundt omkring i lokalet.  

Jeg syns dette var fantstisk god mat og gleder meg til å prøve andre ting fra menyen til «Pink Fisk.» Ikke  er det dyrt heller…. Sjekk ut denne linkenhttps://www.pinkfish.no/  og hjemmesiden til «Pink Fish» her er det mye snadder på menyen man kan velge å meske seg med. Sunne og gode retter det meste av det ikke minst. Syykt godt ut ser det ut som alt sammen. Kan ikke beskrive hvor glad jeg ble da jeg så denne restauranten sånn helt plutselig. Og det like ved hvor frisøren min holder til. 

Og her sitter jeg da, og skal innta denne veeldig gode lakseburgere. Og det blir ikke siste gang jeg går her for å spise, det er nå helt bombesikkert. 

 Og her avslutningsvis sitter jeg klar til å spise denne gode burgeren. Yummy.:))

Ha en flott dag i sommersolen og den «voldsomme» varmen som vi nå omgir oss med. Det har jo virkelig vært en fantastisk sommer så langt. Så det er bare å nyte den. 🌞🌞🌞

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg