Marerittet prosjekt markise fortsetter – Utrolig sexy montør – Så var dagen her, ENDELIG….-trodde jeg.!

Gutta fra Norsol måtte fint kjøre bort bilene sine som står her. Da det ikke er lov til å parkere biler inne i boområde hvor blokkene er. All parkering er forbudt. Så det ble til at de faktisk måtte parkere helt oppe ved Løren Torg. Og det er et lite stykke unna. Ikke en gang håndverkere som skal utføre en jobb på/i blokkene rundt omkring her, har lov til å stå 1 time eller 2 mens de gjør arbeidet sitt. Dette syns jeg er utrolig. Utrolig firkantet at det ikke er lov. Og at det ikke gis dispensasjon for å gjøre dette. Men nå er det jo sånn blitt at Oslo vil ha minst mulig biler i byen. Merkelig greier syns jeg da. Flere av montørene som tidligere hadde vært og montert markiser her, hadde fått bøter av en pakistaner som visstnok løp her rett som det var. Han var der nærmest på flekken sa montørene. Hmmh. 

Så var dagen ENDELIG her, og ENDELIG kom montørene fra Norsol for å montere den elektriske markisen jeg har bestilt hos de. ENDELIG så TRODDE jeg at markisen nå skulle komme opp. Men det ble med TRODDE denne gangen også. Og bare for å understreke det hele, så er det ikke montørene fra Norsol sin feil denne gangen. Så prosjekt montering marksie på balkongen min fortsetter. Det er andre gangen montørene nå er hos meg. Og det blir iallefall en tredje gang de må komme til meg for å gjøre dette. (Les tidligere innlegg i kategori «hage» om du vel lese tidligere innlegg om dette prosjektet i bloggen min.)

Og her er montørene i gang, iallefall det bittelille som de fikk gjort. Det eneste de fikk  gjort var å montere opp den ene avlastningsplaten til markisen. 

Dessverre så er de utvendige veggene ikke av tre eller mur/betong. Jeg har aldri sett en slik type materiale på ytterveggene til en blokk før. Så jeg skal ikke uttale meg om dette hva slags type materiale dette er. Og disse veggene hadde heller ikke disse montørene fra Norsol kjennskap til eller sett før. Det som i dag var problemet var at montørene ikke klarte å finne frem til spikerslagene/festene som gjemmer seg bak denne hvite veggen markisen skal henge på. De klarte å finne dette festert til en av disse avlastningsplatene, men ikke til den siste avlastningsplatene. Det ble til slutt borrer såpass mange hull i veggen her at de til slutt bare måtte stoppe opp arbeidet. De sa til meg at jeg måtte kontakte styreleder/styret eller vaktmester og be de om å finne frem til eventuelle tegninger over disse veggene. Tegninger over hva som befinner seg bak disse veggene, slik at de også kan finne spikerslagene som de trenger for å få fester avlastningsplatene og deretter markisen. Finner de ikke de så vil det ikke være noen garanti for om markisen vil holde seg på plass. Kan rett og slett få den i hodet i verste fall.

FOR en utrolig flott montør Brahim i den hvite t-skjorten er. Woow. Brahim er fra Marokko, og snakker flytende norsk. Og har bodd i Norge i 15 år. Norsken hans var utmerket bra , og jeg kunne ikke høre at han var fra Marokko. Han bodde på Linderud og er 36 år gammel. Hjelpes for  en flott mann han er, og de øynene var helt utrolige. Så nå tror jeg at jeg  må flytte til Lindeud nå, haha.:-)) . 

Så jeg kontaktet styret på mail, og i disse ferietider, så var jo selvfølgelig også han på ferie. Men jeg fikk da i allefall svar og det var jo heller ikke verst. Styreleder  var  visst tilbake fra ferie nå på søndag. Så han skulle sjekke ut om han kunne finne ut av dette og skaffe tegningene over ytterveggene på balkongen min. Ja, det er som jeg alltid sier. Det skal alltid være noe når noe skal monteres eller noe håndtverk arbeid skal utføres… Det går liksom aldri knirkefritt, og det gjør det så definitivt ikke med monteringen av markisen min heller. Men denne gangen er det ikke Norsol og montørene sin feil da. For hadde det vært det denne gangen også. Ja, da tror jeg det hadde klikket i vinkel og vel så det for meg…. 

Her sliter Brahim med å finne spikerslagene som er gjemt bak denne hvite veggen. Alle de mørke flekkene på den hvite veggen, er borehull etter drillen til Brahim. De er nå tetter igjen med noe silikon greier.  Han er nå flink å drille han Brahim da, haha. Det så ut som han hadde teknikken inne for og si det slik. /-)))) 

Nå må jeg bare vente å se da om styret vet hvor disse tegningene over blokken og veggene er. Og om ikke de vet hvor de er hen, så må byggherren som har satt opp blokken kontaktes så må de finne ut av det og fortelle meg/oss hvor de kan få festet markisen på balkongen min. Hvor disse spikerslagene er hen osv. Ja, så da får jeg bare vente i spenning å se, og ikke minst marerittet prosjekt markise fortsetter. Håper det noen gang vil bli en ende på denne monteringen her. Det hadde vært fint nå i solsteiken syns jeg. 

Nyt solen, helgen og sommerdagene som best dere kan. Til vi skrives igjen. 🌞🌞🌞

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg