En ny dag på Storsjø i Nord-Odal – En fortumlet fugl – Badenymfe – Fantastisk helg.!

I morges da jeg og mitt søskenbarn Gisle satt ute og hadde morgenkaffen, så hørte vi plutselig et lite smell i et av vinduene til vinterhagen. Det var da en liten fugleunge som dundret inn i dette vinduet. Dette var nok den aller første turen som fugleungen hadde. Og den endte ikke godt kan man jo da si. Gisle så det hele så han gikk ned på plenen og tok denne bittelille fuglen opp i hånden sin og holdt den der en stund, slik at den fikk summet seg litt.   Etter en liten stund satte han fuglen oppå taket til lekehytten i Hagen. Der satt den en liten stund, før den prøvde å fly videre. Den fløy, men havnet da et sted i kornåkeren. Håper bare den klarer seg og kommer seg på vingene og ut av kornåkeren. 

Ellers så har vi i dag gjort nøyaktig det samme i dag som vi gjorde i går. Bading, grilling, og atter litt badibg og kos ved Storsjø. Men i dag var vi mye senere ut hit enn i går. Vi var der ikke før klokken var 12.30 og i går var vi der klokken 11.00. Det er utrolig hvor vanvittig fort som timene går når man er på stranden. Over 8 timer ved Storsjø gikk unna på et blunk. Men sånn er det. Når man har det hyggelig med noen, denne helgen med familie, da får tiden alltid styggfort. Hvorfor kan ikke tiden gå like fort når man kjeder seg da.?:)))

Og den HOTTE badenymfen, ( meg altså), tror jeg badet 6-7 ganger i dag. Og temperaturen her i Storsjø må da virkelig ha vært langt over 20 grader i disse dager. Og stort varmere enn dette blir det heller ikke. Fantastisk deilig var det, og en helt fantastisk deilig helg hos flott familie på Sander like utenfor Kongsvinger denne helgen. 

Utsikten fra badeplassen og hytten ved Storsjø som vi har kost oss med i helgen. Og i dag ikke et eneste vindpust, og vannet lå som et speil absolutt hele dagen. Storsjøen er et stooort ferskvann i Odalen. 

Håper du også har hatt en like fantastisk helg som det jeg har hatt denne helgen. 🌞🌞🌞

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg