Det skulle bare ta 17 dager – Markisen fra Norsol, endelig montert – JC Elektro & Design.!

Det endelige resultatet av markisen oppmontert og på plass. Herlig å endelig ha den på plass. Innringet i den røde sirkelen.:-)) 

Endelig, endelig endelig og endelig får jeg vel si. Der var omsider markisen min montert opp og på plass. Herlig som det var. Det skulle bare ta 17 dager. (Se tidligere innlegg i kategori «Hage» dersom du vil lese/se mer om prosjekt markise og frustrasjon markise.)

Og  her pakkes markisen endelig ut av innpakningen sin. :-)) 

Disse to gutta fra Norsol kom og monterte markisen opp ved 15 tiden i ettermiddag. Brahim som var her på fredag gjorde en kjempeinnsats for å få opp denne markisen. Og han gjorde en flott jobb. Han var også den eneste av alle disse montørene jeg har pratet med som faktisk var litt service innstilt. Mens han og kompisen monterte spurte han meg om noen av de fra kontoret hadde svart meg på mailene som jeg hadde sendt til de. Og da svarte jeg at de hadde jeg ikke hørt noe som helst i fra. Da svarte Brahim ar dette syns han var utrolig dårlig av kontoret. Så han skulle ta dette opp med de i morgen. Og ta de ei stripe. Så om han gjør det så er det helt glimrende, fordi jeg syns faktisk at dette er noe de bør få høre. 

Og her er Brahim i hvit t-skjorte og kollegaen i full sving med monteringen. Endelig så skulle det skje.:)) 

Iallefall så tok ikke monteringen all verdens med tid. Det tok faktisk litt under en time. Og i dag hadde ikke Brahim noen som helst problemer med å finne spikerslagene. Det med hjelp av tegningene som jeg sendte ham. Og en sniktitt på hvordan det var blitt gjort på naboblokken. Da kunne Brahim fortelle at han bare måtte flytte avlastningsplatene litt lenger ned mor vinduskarmen. Da hjalp og han traff blink på 1,2,3 og på begge avlastningsplatene. Da disse var montert på så var det bare å få lagt markisen oppå, og fester toppdekslet med noen skruer her og der. Så var det hele unnagjort. 

Jeg må si at det var herlig å nå få dette unnagjort. Hadde montørene i dag sagt at de ikke hadde fått markisen opp, så hadde jeg eksplodert. Fire ganger hadde de da vært her uten noe fremskritt. Så da hadde jeg bare bedt dem om å ta markisen med seg, og jeg hadde hevet kjøpet for det hele. For 17 dager for å få montert opp en markise, syns jeg da er mer enn lenge nok å vente på. Tålmodigheten min var nå virkelig nådd toppen. Men nå gikk alt bra heldigvis.

Og her er begge guttaboys i full sving med dekselet. :))

Ikke nok med det. Men i dag fikk jeg fatt i en elektriker også. Heg ringte JC Elektro, og de kunne være på plass i løpet av en halv time. Og trengte da circa 30 minutter for å få montert opp markisen. Vel, det tok nå litt lenger tid enn dette, da elektrikeren måtte utvå kjøpe en kabellist som ledningen kunne legges inni. Måtte da til Alnabru for å kjøpe dette hos elektrogiganten syns jeg han sa at det var. Så da gikk det litt lenger tid. Nesten 2 timer. Nå håper jeg ikke at jeg blir fakturert for at han nå måtte ut å kjøpe det han ikke hadde med seg i bilen sin. Men kjenner jeg meg rett, så blir det nok fakturert det også. Men akkurat nå så driter jeg i det, for nå er jeg mildt sagt drittlei alt som har med markise, og det som har med den å gjøre. Jeg har jo ikke hatt annet enn styr med denne markisen de siste 17 dagene. Men nå er den oppe og alt er i sin skjønneste orden… 

Og her er den mørke elektrikeren fra Drammen i full sving med å koble opp det elektriske til markisen. Han brukte i overkant av 1 time på dette. 

Garman🌞🌞🌞

4 kommentarer
  1. Gratulerer med nye markiser 😀
   Håper du har sol der og får brukt dem, for hos meg er det minsanten litt overskyet i dag. Og varmt, lummert. Håper det betyr regn.

  2. baresteinar: takk.:)) omsider kom den endelig på plass.:)) etter myyyye mas fra min side. :-))
   Så nå skal det bli godt å bruke balkongen mye mere.:-))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg