Kos og bading på Hovedøya – Prosecco og juice – Godt med Mimosa.!

I dag dro jeg og en venninne til Hovedøya midt ute i Oslofjorden. Vi dro for å bade og kose oss i noen timer. Vi hadde begge to lyst til å dra hit i dag, da det var veldig lenge siden vi hadde vært på akkurat Hovedøya. Brit hadde ikke vært der siden i fjor sommer. Mens jeg tror det var mer enn 2 somre siden sist jeg besøkte Hovedøya. Og i dag var det faktisk ikke særlig mye folk her. Kanskje var det noe overskyede været en av grunnene til at det var littt lite folk. En sky på himmelen og Oslo folk nærmest forsvinner fra strendene….- merkelig nok. Vi var her i 5 timer. Og tok båten hjem fra Hovedøya ved 17 tiden. Da hadde vi ikke annet valg enn å måtte dra hjem, ettersom Brit skulle på kino med en kompis ved halv 8 tiden og se Deadpool 2, og jeg skulle få besøk av en kompis. En flott dag på stranden var det, og vaaarmt også. 

Jeg og min venninne Brit koser oss med mimosa på Hovedøya i dag. Og dor de som lurer på hva en mimosa er, så er det prosecco blant ut med en eller annen fruktjuice. Vi brukte apppelsin juice og jordbærjuivce. Friskt og kjempegodt.🌞🌞🌞

Her står to glass med mimosa. Oliventapenade og guacamole som Brit hadde tatt med seg til Hovedøya. I utgangspunktet liker jeg ikke prosecco. Iallefall ikke ren prosecco. Men når den blir blandet ut i en eller annen juice, så var dette helt greit og godt å drikke. Så gjerne mer av dette. 

Og denne merksnodige karen her, soler seg i glansen i 31 grader på Hovedøya i dag. Da må en selfie til vet dere….. Nok en fantastisk deilig dag i vakre sommer Norge. 

Garman. 🌞🌞🌞

10 kommentarer

Siste innlegg