Guns N Roses på Valle Hovin – 3 1/2 time magi – Hitparade.!

Kul logo Guns N Roses her har. Det visuelle på scenen var også veldig bra.:))

På onsdag fikk jeg besøk av et søskenbarn av meg (Ingrid), som bor  da på  Vestlandet, da hun og en kollega skulle på en konsert her i Oslo. Og da på Guns N? Roses konserten som ble spilt på Valle Hovin på torsdag  denne uken. Og som også jeg til og med var med på. Noe jeg så absolutt i utgangspunktet ikke hadde tenkt til. Da dette ikke er en type musikk som jeg hører på. Men så sa Ingrid at hun kanskje kunne få tak i en billett til, til allerede og for lengst utsolgte Valle Hovin. En hun kjente ville selge billetten sin, og det var da jeg jeg nevnte at jeg godt kunne kjøpe den billetten. Noe jeg også gjorde. Tenkte at hvorfor ikke gjøre noe jeg vanligvis ikke gjør. Nemlig å gå på rockekonsert. Det var og er første gangen og siste gangen også. Det er jeg temmelig sikker på, da dette som sagt ikke er helt min musikkstil/smak. Iallefall ikke der hvor musikken blir sånn tung rock aktig/heavy metl aktig…..

Slash  i full sving på scenen med en av sine laaange gitarsoloer. Kul mann og kult å se ham live på scenen også.:)) 

Sist jeg var på Valle Hovin og på konsert der, var da Madonna hadde sine 2 konserter der i 2009. Og da med turneen «Sticky & Sweet Tour.» Jeg trodde også at Valle Hovin som konsert arena for lengst var lagt ned etter at Telenor Arena kom for noen år siden, og de aller fleste showene/konsertene fra store stjerner holdes der….. Det er sjelden og aldri man hører at det er konsert på Valle Hovin. Men det  var det altså denne uken her. Hørte jo også at det skulle bygges leiligheter på Valle Hovin, men det ser da ut til og ikke ha blitt noe av de planene der…..

Her sitter vi og hører på oppvarmingsbandet «Ghost», som spilte 1 times tid før konserten. Fra venstre sitter mitt søskenbarn Ingrid, meg i gult og kollegaen til Ingrid som heter Gunnar ved siden av meg. 

Men tilbake til Guns N?  Roses konserten. Som varte i hele 3 1/2 timer. Hjelpes vel for en lang konsert. Jeg syns ikke at det gjorde noe, men anmelderne og flere andre konsertgjengere syns dette var litt i lengste laget. Hvor mange stjerner er det som gidder å holde på i 3 1/2 time på scenen.? Bare der ved å holde på så lenge syns jeg man har fått valuta for pengene og vel så det…. De fleste konserter varer som oftest 2 timer +- når man går på en konsert…

 

En selfie av oss 3 med Slash, måtte selvsagt til.:))

Den siste 1 1/2 timen syns jeg var den beste delen av konserten. For da kom den ene hiten/slageren etter den andre som perler på en snor. Jo lenger ut i konserten jo mer tok den seg opp. Jeg er enig med mitt søskenbarn Ingrid at jeg syns Axl Rose sleit med å synge de rolige låtene, men der han trøkker på litt var det veldig bra. Nå skal man jo også huske på at Axl Rose og flere av de andre i Guns N? Roses nærmer seg 60 år. Da skulle det vel bare mangle om ikke stemmen til Axl var en smule rusten også…. Han hadde et høyt tempo på scenen med mye løping og hopping til alle kanter. Det visuelle på storskjermene var dritkult laget til. Slash hadde sine velkjente soloer på scenen som jeg syns var en smule i det lengste laget. Den lengste soloen varte nærmest i nesten 10 minutter. Og det er litt lenge. Men det var kanskje en grunn til disse mange soloene hans. Var det for at Axl Rose da skulle få hentet seg inn litt før han gikk ut på scenen igjen.? Etter et noe hektisk program på scenen. Eller hva tror du.? Jeg syns vel også at konserten godt kunne vært kuttet ned med en halv times tid. Litt vel langtrukken hele konserten.

40 000 fans ( minus meg som ikke er fan) hører på konserten på Valle Hovin denne torsdags kvelden.:-)) 

Men jeg som var på min aller første rocke konsert «ever», syns dette var en flott konsert for det om. VG og Dagbladets kritikere gav konserten terningkast 4 og 3, men jeg vil gå høyere opp å gi sliterne i Guns N Roses, terningkast 5. Det syns jeg de var verdige….:-))

Garman.🤗🤗🤗

2 kommentarer
  1. baresteinar: ikke ofte jeg heller drar på konserter. Og iallefall ikke om grupper jeg ikke bryr meg så mye om, slik som med Guns N Roses. Men når alle hittene kom då var det helt greit å ha sett konserten. Og ikke minst 3 av original medlemmene.:)))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg