Tidenes herligste filmopplevelse er tilbake – Mamma Mia 2 – Fantastiske Cher.!

Så er tidenes herligste filmopplevelse tilbake! Endelig så er oppfølgeren til Mamma Mia, her. Og det 10 år etter handlingen i den første filmen, så venter Sophie og Sky barn. Sophie har tatt over driften av Donnas villa på den greske øya Kalokairi. Mens hun går gravid ønsker hun å få vite mer om morens fortid og hvordan hun møtte Sophies tre fedre. I tillegg banker en ny gjest på døra; Sophies bestemor, som hun aldri har møtt før. Og denne bestemoren er ingen ringere enn selveste superstjernen Cher. 

Det må være lov å si at det som oftest alltid er film nummer 1 som er den beste og slik var det også her. Mamma Mia 2 er en veldig god film. Og i velkjent stil kommer den ene Abba hiten etter den andre spm perler på en snor. Det er en film man blir veldig glad av å se på. Akkurat som den første filmen. ABBAs Bjørn og Benny viser seg selvsagt også i denne filmen i noen minutter. En haauug med skuespillere er her med og synger ABBAS låter. Jeg vet ikke hvor mange artister det var som var med å sang. Men det var mange. Og vokalmessig syns jeg alle sang superbra.

Men jeg vil særlig trekke frem Cher. Hun har jo en gudegave av en sangstemme. Det vet vi jo alle at hun har. Og det viste hun også her i filmen. Og det var fantastisk å høre Cher synge ABBA låter. Hun sang blant annet Fernando som er en av mine store ABBA favoritter.  Og hun sang den virkelig bra. Og jeg fikk til og med litt gåsehud da hun sang her. 

Det var ikke fullt så mye humor og morsomme replikker i denne oppfølgeren. Men vil trekke frem en replikk, der hun ene gamle damen «in the dynamos» sier følgende.: «Vær tyst min bankende vagina.» dette ble sagt i en setting der en av øyas flotteste «hunks» dukker opp. Og han var da også noe så hinsides flott. Så høydepunktet for meg i denne oppfølgeren var Cher og da hun synger Fernando. Det var et magisk øyeblikk for meg. 

Så om du nå lurer på om du skal dra og se denne oppfølgeren, og også trenger en pause fra solen, ja da syns jeg du skal ta turen for å se denne filmen. For det er den så absolutt verdt. 

Jeg velger å gi den  terningkast 4+ dersom det er lov å gi + tegn til filmanmeldelser. 

Garman.🤗🤗🤗

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg